Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een top Goochelaar in Rozendaal

Maak kennis met de leukste Goochelaar in Rozendaal. Boek Alex Buijk en je bent verzekerd  van het beste entertainment voor jouw gasten.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Feestje in Rozendaal? Kiezen voor iets origineels

Woon je in Rozendaal? Dan heb je het geluk in een zeer rustige gemeente te wonen in Nederland. Het is een geweldige plaats om te genieten in alle rust van enkele bekende monumenten, om er te genieten van de natuur door er te wandelen of door er te fietsen enzovoort. Wil je natuurlijk iets bijzonders en origineels beleven, dan ben je hier niet echt op het juiste adres. Of misschien toch? Je kan er zelf ook iets origineels van maken. Dit kan door te kiezen voor een goochelact. Waarom zou je hiervoor kiezen en wat kan ik jou bieden hierbij? Lees hieronder daarover meer informatie door.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom kiezen voor een goochelact in Rozendaal?

Er zijn natuurlijk tal van redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een goochelact in Rozendaal. We kunnen onmogelijk alle mogelijke redenen hier gaan opsommen, dan zijn we oneindig bezig.Bovendien heeft iedereen wel zo zijn eigen redenen hiervoor.Toch willen we je een eerste idee geven hierover. Daarom hieronder enkele mogelijke redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een goochelact in Rozendaal: 


•    Wil je niet te veel spenderen aan een act, maar wil je toch jong en oud kunnen entertainen met een act? Dan is een goochelact hiervoor wel een ideale keuze. Het heeft iets magisch en kan iedereen verbazen. Hiermee bespaar je energie om te zoeken naar verschillende acts en natuurlijk ook geld, omdat je nu niet hoeft te betalen voor verschillende acts.


•    Het is iets bijzonders. Het is iets wat je niet elke dag ziet of elke dag meemaakt. Hierdoor zal er dan ook veel gepraat en nagepraat worden over deze act. Dit betekent dat anderen jouw feestje niet snel zullen vergeten. Dat is altijd leuk natuurlijk.


•    Het is een verbindende activiteit. Soms is het namelijk zo dat je naar een feest gaat waarop je enkel de persoon die je heeft uitgenodigd kent. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn op een trouwfeest. Dit is heel ongemakkelijk natuurlijk op dat moment. Tenzij je heel sociaal bent, kan dit heel moeilijk zijn om vreemden aan te spreken op dat moment. Wat je dan zou kunnen helpen is om een gemeenschappelijk onderwerp te hebben om over te praten. Dit kan bijvoorbeeld door te praten over deze goochelact. Dit kan mensen helpen om deze drempel te verlagen en dit kan dus ook de mensen onrechtstreeks dichtere bij elkaar brengen.


•    Het is een activiteit die geschikt is op verschillende soorten evenementen. Dit betekent dat je dit zowel kan inzetten op je eigen persoonlijke verjaardagsfeest, alsook op je bedrijf, bijvoorbeeld op een teambuilding.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom kiezen voor mij als goochelaar in Rozendaal?

•    Ik bied verschillende soorten acts aan. Zo kan je bij mij terecht voor een workshop goochelen, ik geef centrale goochelshows of gewoon tafelshows, ook voor kindershows kan je bij mij terecht,ik sta op de beurs enzovoort. Kortom, mogelijkheden zat.


•    Ik heb een jarenlange ervaring. Ik heb namelijk intussen meer dan 15 jaar ervaring en dit voor wel meer dan 150 shows per jaar.


•    Daarenboven zorg ik voor een klantentevredenheid van 100 %. Op deze manier ondervind je dan ook nooit een risico door te kiezen voor mij.


•    Ik verplaats me doorheen heel Nederland. Dit betekent dat jij enkel hoeft te zorgen voor een fijne locatie en ik kom naar jou. Het voordeel daarvan is dus dat jij je niet hoeft te verplaatsen en zo kan je op je favoriete locatie blijven.


•    Ik vraag eerlijke prijzen voor de shows en/of acts die ik verzorg. Hiervoor hoef je het dus al zeker niet te laten!

Interesse in een show van mij, maar nog enkele vragen?

Heb je wel interesse in een show van mij, maar zit je nog met enkele vragen? Neem dan een kijkje op mijn website. Daar vind je verdere informatie terug van mij. Je kan er ook terecht om informatie op te vragen zoals prijzen en dergelijke. Je kan me hiervoor bellen, of me een mail sturen hiervoor. Ook kan je ervoor kiezen om je gegevens achter te laten op mijn website. Dan neem ik verder contact op met jou. Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Dan kan je je laten overtuigen door de vele ervaringen van je voorgangers. Deze kan je ook terugvinden op mijn website. Ik hoop je verder te woord te kunnen staan!