Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met Alex Buijk de goochelaar in Rucphen.

Om je feest of evenement compleet te maken boek dan deze goochelaar in Rucphen .

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie en Illusie

Ben jij een bruiloft, een vrijgezellenfeest, een bijzondere verjaardag of ander leuk feestje aan het organiseren in Rucphen of omgeving, maar blijf jij het gevoel houden dat je iets mist? Misschien dat ik dit ontbrekende puzzelstukje in kan vullen met een spannende goochelshow. Ik ben namelijk een goochelaar in Rucphen en omgeving en voor een geweldige goochelshow draai ik mijn hand niet om. Als dit het missende stukje voor jouw feestje is, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en dan kijk ik of ik beschikbaar ben op de door jou gewenste datum en tijd.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Optreden voor elke leeftijd

Ik treed voornamelijk op voor volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje kan je mij inhuren. De reden waarom ik voornamelijk voor volwassenen optreed, is simpel: kinderen vinden mijn shows soms spannend, dat is natuurlijk logisch, want er gebeuren een hoop onverklaarbare dingen en dat vinden niet alle kinderen leuk. Maar ben jij een feestje aan het organiseren voor stoere jongens en / of meiden, dan kan je zeker contact met mij opnemen. Als jij een feetje voor volwassenen aan het organiseren bent, kan je mij ook benaderen. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit om wat voor soort feestje het gaat. Ik kan elk feestje voorzien van spannende magische trucs! Zelf voor zakelijke evenementen of feestjes kan je mijn inhuren als goochelaar. Maar heb jij een spreker of bijvoorbeeld een energizer nodig, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waar treed ik op?

Wellicht heb je weleens een live goochelshow meegemaakt. Als dit zo is, dan is de kans groot dat de goochelaar alle trucs op het podium deed. Zij geven vaak als reden op dat alle gasten het dan goed kunnen zien, maar eigenlijk is de reden anders. Op deze manier staan zij op een veilige afstand van het publiek en is de kans heel klein dat de gasten ontdekken hoe een truc in elkaar zit. Sommige trucs kunnen alleen op het podium gedaan worden, dus deze zal ik ook zeker daar doen. Maar heel veel trucs kunnen ook gewoon in de zaal, direct bij de mensen aan tafel gedaan worden of terwijl ik rondloop tussen het publiek door. Deze twee dingen doe ik dan ook zeer regelmatig. Het is voor de gasten (en ook voor mij) erg leuk om direct contact te hebben met hen. Ik doe dus zo veel mogelijk trucs vlakbij hen en als het even kan, vraag ik hen ook nog om mij te helpen. Nagenoeg alle gasten vinden dit erg leuk en spannend. En natuurlijk hopen zij op deze manier te ontdekken hoe een truc in elkaar zit, maar dat gaat hen natuurlijk niet lukken. Daar zorg ik wel voor!


Wie bepaalt de inhoud van mijn show?

Hier kan ik heel simpel antwoord op geven: wij samen bepalen de inhoud van de show. Als jij mij in wilt huren, bespreek ik uitgebreid met jou wat jouw wensen zijn. Ook hoor ik graag om wat voor soort feest het gaat en wat voor gasten er in de zaal zullen zitten (leeftijd, etc.). Als dit bekend is bij mij zal ik een passende show in elkaar zetten. Uiteraard stem ik met jou af wat mijn suggesties voor de show zijn. Als jij akkoord gaat, zal mijn show op die manier gedaan worden. Op deze manier bepalen wij dus samen de inhout van mijn show en mocht er iets onverwachts gebeuren als ik op het podium sta, dan zal ik uiteraard improviseren. Dat komt helemaal goed. 

Hoe ziet de dag van het feest er uit?

Meestal heb ik maar een show per dag. Op deze manier kan ik mezelf heel goed voorbereiden op jouw show. Ik neem hier graag uitgebreid de tijd voor. Dit begint al met het ruim van tevoren aanwezig zijn bij de locatie. Alleen dan kan ik de zaal en het podium bekijken voordat de gasten arriveren. Ik wil natuurlijk niet dat zij mij al zien, anders is de grootste verrassing weg. Dus ik moet ruim op tijd aanwezig zijn, zodat ik dit alles kan bekijken. Daarna zal ik mezelf terugtrekken achter de schermen. Ik ga daar nog de laatste voorbereidingen doen, zoals mezelf omkleden etc. Vooraf spreken wij een tijd of teken af, als dit tijdstip of teken er is, zal ik de zaal of het podium betreden. Dit doe ik uiteraard op een speciale manier, zodat ik gelijk de volle aandacht van alle gasten heb. Deze aandacht zal ik de hele show vasthouden. Jouw gasten zullen mijn trucs met open mond bekijken, wat zullen zij verbaasd zijn over de speciale trucs! Ik maak er een onvergetelijke show van!