Goochelaar Huren Alex Buijk

De goochelaar in 's-Hertogenbosch voor jouw feest is Alex Buijk.

Reserveer nu deze goochelaar in 's-Hertogenbosch om jouw feest onvergetelijk te maken. Alex Buijk zorgt voor top entertainment.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Tafelgoochelaar Alex Buijk

In het hart van Noord-Brabant ligt een stad waar ik graag naartoe kom als goochelaar, 's-Hertogenbosch. Ik vind dit een heerlijke stad, niet alleen door de bourgondische restaurants en Bossche bollen, maar ook door de sfeer die de monumentenpanden uitademen. Het geeft mij altijd een goede inspiratie boost voor mijn trucs!


Tafelgoochelen

Ik word vaak gevraagd als tafelgoochelaar voor etentjes of feestjes en dat is erg leuk om te doen. Als tafelgoochelaar mag ik mensen entertainen met kleine, snelle goocheltrucs tijdens hun feest en dat voelt voor mij altijd ook als een feestje! Ik voer kleine, snelle trucs uit terwijl jullie aan tafel zitten te wachten op de volgende gang van je etentje, of loop langs de tafeltjes op een terrasje. Als tafelgoochelaar heb ik vrijwel geen eisen qua locatie, dus het kan bijna altijd. Heb je een bijzondere locatie in gedachten, of wil je ergens buiten een feest houden? Neem contact met me op, als goochelaar in 's-Hertogenbosch ben ik altijd bereid mee te denken over mogelijkheden en locaties en grote kans dat ik bij jouw locatie gewoon kan optreden als tafelgoochelaar.


Ik zorg, met mijn trucs en een dosis humor, dat jouw feest nog een extra dimensie krijgt. Het voordeel van tafelgoochelen is dat het heel kleinschalig is, dus ik kan goed inspelen op je gasten en zorgen dat iedereen de trucs kan zien.


Ook kan ik, door het kleinschalige karakter, makkelijk switchen van soort trucs, zodat ik ze kan aanpassen aan de toeschouwers. Zijn er bijvoorbeeld wat kinderen bij je gasten dan doe ik daar natuurlijk een paar andere coole trucs voor, dan voor de volwassenen. Ik zorg dat iedereen van jong tot oud kan genieten van wat magie!


Ben je op zoek naar een goochelaar die centraal vanaf een podium optreed? Dit doe ik natuurlijk ook, ik verzorg ook optredens vanaf podiums met grotere trucs voor alle gasten tegelijkertijd.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Bedrijfsevenementen en beurzen

Ook voor het bedrijfsleven heb ik als goochelaar in 's-Hertogenbosch een uitgebreid repertoire. Ik kan bijvoorbeeld een grote goochelshow vanaf een groot podium voor een personeelsfeest verzorgen. Of ik treed op als spreker of Energizer bij grote evenementen. Ik heb ruime ervaring met bedrijfsevenementen om je publiek in de juiste, ontspannen sfeer te brengen.


Soms heb je als bedrijf iets bijzonders te melden. Je hebt een nieuwe productlijn ontworpen, je logo of huisstijl drastisch veranderd, of je hebt ander spectaculair nieuws te brengen. Dan wil je natuurlijk ook dat je dit op een passende manier naar buiten kunt brengen. Ik kan als goochelaar hieraan meehelpen. Ik heb speciale, grootse trucs voor onthullingen in mijn repertoire. Zo kun je met mijn vuurwerkbord het oude logo letterlijk in vlammen op laten gaan en het nieuwe logo onthullen. Ik denk graag met je mee over manieren om te zorgen dat jouw nieuws goed overkomt.


Als goochelaar in 's-Hertogenbosch kan ik ook een goede toevoeging zijn op een beurs. Het kan lastig zijn om je bedrijf goed te profileren op een beurs met alle concurrentie bij elkaar. Als goochelaar kan ik hieraan meehelpen. Ik zorg dat jouw stand de aandacht krijgt en leg de focus op de producten die jij wilt laten zien. Zodra de beurs volloopt heb je meestal je handen vol en kan het een probleem zijn dat mensen doorlopen als ze lange wachtrijen zien voor een stand.


Ik zorg dat de wachtende mensen vermaakt worden bij je stand met goocheltrucs, zodat jij rustig je klanten kunt helpen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelworkshop

Wil je zelf eens ervaren hoe het is om mensen zich te laten verbazen over je goochelkunsten? Na mijn goochelworkshop kan dit. Tijdens deze workshop leg ik stap voor stap een aantal trucs uit en mogen jullie ze allemaal uitproberen. Ik help je om ze goed in de vingers te krijgen. Na afloop krijgt iedereen de materialen van de trucs mee, zodat je ze thuis nog eens kunt opvoeren. 


Een goochelworkshop staat garant voor een gezellige, ontspannen avond uit met vrienden, als teambuilding, voor clubs en verenigingen, of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest.

Maatwerk door Alex Buijk

Geen enkel feest is standaard en voor een bedrijfsfeest heb je andere wensen, dan voor een trouwfeest. Daarom stel ik elk programma in overleg met je samen, zodat ik precies de juiste accenten leg in het programma. Ik kan natuurlijk ook elementen uit mijn repertoire combineren, dus bijvoorbeeld aan het begin centraal optreden vanaf een podium en later als tafelgoochelaar rondlopen.