Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een top Goochelaar in Schagen, reserveer Alex Buijk.

Zoek jij een magische Goochelaar in Schagen? Boek dan nu Alex Buijk. Top Goochelaar voor jouw evenement of feest.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Waarom je niets moet doen op je eigen feest

Als de dagen voorbij kruipen komt je feestavond steeds dichterbij. Je vindt het heerlijk om hiermee bezig te zijn. Je geniet ervan om je eigen feest te organiseren. Om je bezig te houden met de decoratie, de hapjes en de muziek. Een feest organiseren vind je geweldig maar ervan genieten dat vind je lastig. 


Er is altijd nog wat te doen. De kans is dan ook groot dat je op je eigen feest gehaast rondloopt omdat je er achter komt dat je iets bent vergeten neer te zetten. Of je komt tot de ontdekking dat je feesthapjes nog moeten worden opgemaakt. Je weet precies hoe je het allemaal wilt doen, het beeld zit al in je hoofd. Het is dan lastig voor je om niets te doen. Om het over te laten aan anderen. Maar dit is wel wat je moet doen, als je tenminste echt wilt genieten van je eigen avond. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Doe je handen op je rug

Het is toch niet leuk om met een gestrest hoofd rond te lopen op je eigen feest? Waarom doe je dit dan? Als je ervoor kiest om alles van tevoren te bedenken kan je er ook voor kiezen om een draaiboek te maken. Vraag een aantal vrienden of kennissen om je te helpen met alle drankjes en hapjes. Zo maak jij je handen vrij en kan je echt genieten van je avond. Dat is toch veel beter dan rondrennen met een gejaagd gevoel? Door de juiste hulp hoef je niets meer te doen tijdens deze avond. 


Zoveel mogelijk hulp inschakelen

Om ervoor te zorgen dat je echt kan ontspannen schakel je zoveel mogelijk hulp in. Schakel de hulp in van vrienden en kennissen voor het rondbrengen van de drankjes en de hapje. Als je al precies weet wat voor hapjes je gaat uitdelen hoef je dit alleen nog maar te delen met je vrienden. Dan delen je vrienden dit voor je uit. Misschien gaat niet alles perfect, dat hoort er nu eenmaal bij. Zorg ervoor dat iedereen zich goed vermaakt, zet een gezellig muziekje op, stal een aantal spellen uit die je vrienden kunnen spelen en zorg voor een goede voorstelling. Nodig de goochelaar in Schagen uit om voor je gasten te goochelen. 


Maak een geweldig podium waar de goochelaar in Schagen al zijn magische goocheltrucjes kan opvoeren voor je gasten. Vermaak je vrienden met deze bizarre magische trucjes. Er verdwijnt van alles op het podium maar er komen ook weer bizar vreemde voorwerpen tevoorschijn. De show van de goochelaar in Schagen is hilarisch, betoverend en uniek. Door de hulp van de goochelaar maak jij je handen vrij, je gasten vermaken zich prima en iedereen heeft een leuke avond. Extra hulp inschakelen is dan ook de beste keuze die je maar kan maken. Het is niet nodig om het allemaal alleen te doen, kies ervoor om gebruik te maken van de juiste hulp. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Voorkom slapeloze nachten

Het is niet nodig om slapeloze nachten te hebben. Het is ook niet nodig om je gespannen te voelen over je eigen feest. Alles alleen moeten doen is niet fijn. Dat moet je ook niet willen, door zoveel mogelijk samen te doen met anderen valt er een last van je schouders. Het is een avond om te genieten. Schakel dus zo veel mogelijk hulp in om te genieten van je avond. Door de hulp van je vrienden en de goochelaar ik Schagen hoef je minder te doen terwijl je wel een heerlijke avond hebt.

Een geweldig feest

Als je een feest viert wil je daar van genieten. Je viert niet voor niets een feest. Er is iets bijzonders gebeurd in je leven en deze gebeurtenis wil je graag vieren met je vrienden en familie. Dat is toch geweldig? Een feest vier je om te genieten van het leven en van elkaar. Begrijp dat je dus ook hoort te genieten tijdens je eigen avond. Met de juist hulp is dit ook mogelijk. Doe het dus niet allemaal alleen maar schakel de juiste hulp in zodat je er een geweldige avond van maakt. Een avond die je nooit meer vergeet en waar je vrienden nog lang over napraten. Heb je nog vragen over de goochelshow die ik voor je kan opvoeren? Of heb je nog een andere vraag, neem dan contact met mij op. Met mijn hulp heb jij een geweldige avond.