Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een unieke magische Goochelaar in Scherpenzeel

Ontmoet nu de leukste Goochelaar in Scherpenzeel en omstreken, boek Alex Buijk voor de leukste goocheltrucs bij jou aan tafel.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Voor welke gelegenheden kan je zoal denken aan het uitnodigen van een goochelaar

Voor welke gelegenheid dan ook, je kan voor elk feest een goochelaar inhuren. Een goochelaar wordt vaak onderschat en teveel gezien vanuit de klassieke opvatting, maar een goochelaar is veel meer dan dat. Een goochelaar doet niet alleen goochel-act, maar doet ook toespraken, warmt het publiek op, entertaint het publiek. Je kan bijvoorbeeld tijdens een professionele gebeurtenis, zoals een bedrijfsevent of bedrijfsdiner ook een goochelaar inhuren, die kan dan zorgen voor de entertainment tussendoor. Of een goochelaar kan ook helpen bij de spectaculaire onthulling van iets speciaals, bij een bedrijfsevent kan je bijvoorbeeld denken aan de onthulling van een logo. Er zijn zeer veel mogelijkheden voor een goochelaar. Ook kan je een entainer inhuren voor de entertainment op vakantie, als je bijvoorbeeld een hotel complex uitbaat en niet weet hoe nog meer te doen voor jouw gasten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op een familiefeest, bijvoorbeeld huwelijk of cummunie

Een goochelaar kan zeer goed van pas komen tijdens een huwelijksfeest of bijvoorbeeld een communiefeest, waarbij een groot aantal familieleden en vrienden zijn uitgenodigd en het niet eenvoudig is om iedereen te bekoren. Je hebt namelijk op jouw feest niet de tijd met iedereen te praten of hebt sommige mensen al lang niet meer gezien en in zulke gevallen is het dan ook moeilijk om een gespreksonderwerp te vinden. Op zo'n momenten kan een goochelaar ingrijpen, eventueel als entertainer in de groep of door een goochel-act uit te voeren. Zo is het publiek bezig en hebben ze stof om over te praten of krijgen nieuwe interesses die aangewakkerd kunnen worden. Vooral om de kinderen op dergelijk feest kan dit een goede oplossing bieden . De kinderen zijn namelijk rustig, gefascineerd en zul je dan ook minder hard in het oog moeten houden. Nadien, als ze er echt niet genoeg van kunnen krijgen, kan je er eventueel nog een workshop aan toevoegen. Zo kunnen ze de trucs die hen zo fascineerden zelf aanleren en tonen aan hun vrienden of met trots verder vertellen. 


Zo zorgt een goochelaar ervoor dat er geen dode stiltes vallen door te entertainen of deze direct worden opgevangen. Daarnaast kan een goochelaar ook zorgen voor afleiding voor de kinderen, zodat je als ouder goed kan praten zonder gestoord te worden. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar op bedrijfsevent

Het is altijd leuk om op een bedrijfsevent ook iets spectaculair te kunnen zien en het niet te saai wordt. Het mag al eens iets anders zijn. Vandaar dat een goochelaar een goed idee kan zijn om hier verandering in te brengen. Een goochelaar kan namelijk tussen het publiek komen als entertainer, een goede entertainer valt niet altijd op, maar infiltreert zich in de groep. Zo zal de goochelaar ook direct het niveau van de groep kunnen aanvoelen en zo de beste grappen kunnen maken. Daarnaast kan een goochelaar natuurlijk ook iets spectaculairs organiseren op het bedrijfsfeest. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren wordt er een speciale, gepersonaliseerde act uitgewerkt.

De perfecte goochelaar vinden

Een goochelaar die uitstekend werk levert in alle voorgenoemde domeinen is Alex Buijk van Bouge Magic. Hij is een goochelaar die al jaren ervaring heeft, dankzij zijn expertise weet hij precies wat het publiek van hem verwacht, hij voelt ook direct aan wat het niveau van het publiek is. Daarnaast is hij inzetbaar voor zowel kinder-goochelacts alsook spectaculaire acts (zoals onthullingen), goocheltrucs met kaarten enzovoort, alsook als spreker, publieksentertainer, alsook als entertainer tijdens een diner. Alex Buijk kan dus vanalles, zowel voor privé-activiteiten, alsook voor professionele activiteiten is hij goed inzetbaar. 


De klassieke opvatting van een goochelaar is niet meer helemaal waar. Een goochelaar is echter niet enkel iemand die goochel-acts opvoert, maar het is veel meer dan dat. Een goochelaar werkt ook speeches uit, probeert het publiek zo goed mogelijk aan te voelen om zo de perfecte grappen te creëren. Indien hij het publiek op voorhand niet goed heeft ingeschat, dient hij ook te beschikken over voldoende capaciteiten om te improviseren zodat hij de act toch nog tot een goed einde kan brengen. Goochelaars dienen dan ook zeer intelligent te zijn en zich constant bij te scholen om te kunnen bieden wat de klant van hen verwacht. 

Alex Buijk is dan ook de geschikte goochelaar om in iedere situatie in te zetten. Dankzij zijn vele ervaringen weet hij precies wat er goed past binnen een bepaalde setting en zal hij er alles aan doen om de perfecte acts te creëren.