Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar een Goochelaar in Schouwen-Duiveland, boek nu!

De Goochelaar in Schouwen-Duiveland die jouw event tot een top succes kan maken is Alex Buijk, reserveer nu deze topper.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen in Zeeland

Schouwen-Duiveland, dat fraaie Zeeuwse eiland met zijn tegenstellingen. Ik reis veel en kom graag als goochelaar naar Schouwen-Duiveland.


Of het nu in Zierikzee of Brouwershaven is, langs de kust of in het bosgebied. Elk van die locaties inspireert. Je ziet, als je door de stadjes loopt goed, dat dit een rijk verleden heeft met koopmannen, maar het Watersnoodmuseum brengt je ook weer even terug in gedachten naar de grote ramp hier.


Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen op locatie

Als goochelaar werk ik altijd op locatie, of dat nu op een visserijfeest is, in een groot partycentrum, of in een gezellige bar of restaurant.


Goochelen is overal mogelijk. Zeker tafelgoochelen is heel geschikt voor alle locaties. Of ik nu rondloop tijdens een feest, of in een restaurant tussen de gangen van het diner door goocheltrucs laat zien, als tafelgoochelaar ben ik heel flexibel.


Ik kan, omdat je je als tafelgoochelaar focust op kleine groepjes mensen, heel goed inspelen op de toeschouwer. Ik pas mijn trucs aan, aan de toehoorder en zorg dat je de trucs met een glimlach en verwondering bekijkt. Tafelgoochelen is dus ook ideaal als je een feest of evenement organiseert en je wilt verzekeren dat er nergens echt stille plekken vallen. Met mijn ervaring op zulk soort feesten en borrels, houd ik in de gaten, waar ik denk dat ik het beste even naartoe kan lopen en wat extra spanning aan de avond toe kan voegen.


Zijn er kinderen op het feest, dan zorg ik natuurlijk ook dat er voor hun een paar speciale trucs in het repertoire zitten. Zo kan iedereen van jong tot oud genieten van wat magie!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen voor bedrijven

Zeeuwen hebben altijd al een ondernemingsgeest gehad, met hun rijke zeevaarder historie. Het is niet verwonderlijk dat dus ook veel actieve bedrijven hier gevestigd zijn. Als goochelaar op Schouwen-Duiveland, kan ik hier een extra dimensie aan toevoegen.


Ik ben een ervaren spreker voor bedrijven en treed regelmatig op als Energizer. Zo breng ik het publiek op evenementen, of grote personeelsfeesten, alvast in de juiste sfeer. Ook mag ik voor bedrijven regelmatig meedenken om aankondigingen, of onthullingen op een spectaculaire manier te brengen.


Een methode die ik hiervoor graag gebruik is bijvoorbeeld mijn vuurwerkbord, het is een perfecte manier om te zorgen dat jouw boodschap blijft hangen! Op mijn site kun je hier meer informatie over vinden, maar ik heb natuurlijk nog veel meer manieren om spectaculaire onthullingen groots te brengen.


Ook op beurzen kan ik als goochelaar een meerwaarde voor jouw bedrijf zijn. Aan het begin van de beurs zorg ik dat mensen naar jouw stand getrokken worden en later, als het erg druk wordt op de beurs, vermaak ik de mensen juist met goocheltrucs tijdens het wachten. Ik pas mijn trucs aan, aan jouw producten en bedrijf en omdat de mensen vermaakt worden tijdens het wachten, zullen ze niet zo snel doorlopen naar de concurrent. Zo kun jij elke klant rustig en met voldoende aandacht helpen.


Goochelworkshops

Een tafelgoochelaar tijdens de kerstborrel, het personeelsfeestje, een vrijgezellenfeest, of de teambuilding is natuurlijk erg leuk, maar het is ook leuk om zelf te leren goochelen!


Daarom geef ik ook goochelworkshops, zodat iedereen zelf met de trucs aan de slag kan. Tijdens zo’n workshop doe ik eerst de trucs voor en leg ik ze stap voor stap uit. Daarna mag je zelf aan de slag. Dit staat garant voor een ontspannen uitje en het nodige gelach. Na afloop van de workshop krijg je een goodiebag met materialen mee naar huis. Zo kun je het thuis nog eens opvoeren.

Goochelen op maat

Als goochelaar op Schouwen-Duiveland ben ik heel flexibel en niet alleen in de locaties. Ik maak in overleg met jou, een programma dat is aangepast voor jouw feest of evenement. Wil je onderdelen combineren, zoals een Energizer aan het begin van het feest en later een tafelgoochelaar die rondloopt? Dat is geen probleem. 


Wil je juist dat ik vanaf een centraal podium optreed, ook daar heb ik repertoire voor. Ik kan in mijn programma precies de accenten leggen die jij wilt, zodat je bijvoorbeeld speciale gasten in het zonnetje kunt zetten, of zodat je een nieuw product extra uitlicht. Neem contact met me op voor de mogelijkheden, goochelen is maatwerk en ik zorg dat jouw feest speciaal wordt!