Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk de goochelaar in Sint Anthonis.

Om je feest of evenement compleet te maken boek dan deze goochelaar in Rucphen .

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar is amusement.

Het is altijd leuk als je een feestje kunt organiseren. In het mooie en gezellige Brabantse St Anthonis weten ze wel hoe je een feestje kunt vieren, want Brabantse nachten zijn tenslotte lang. Als jij zo'n geweldig feestje aan het organiseren bent en je wilt nog wat extra's toevoegen aan dit feestje, dan ben ik misschien de persoon die jij zoekt. Ik kan het extra's aan jouw feestje toevoegen door mijn goochelshow, want ik ben namelijk een goochelaar in St Anthonis en omgeving.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat doe ik zoal?

Zoals ik hierboven al geschreven heb, ben ik dus een goochelaar in St Anthonis. Ik doe goocheltrucs in alle soorten en maten. Meestal treed ik op voor volwassenen, maar ook voor kinderen heb ik een leuke goochelshow. Ik treed op bij verschillende soorten feestjes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de verjaardag van een 50-jarige Abraham of Sarah, een vrijgezellenfeest, bruiloft, etc.


Waar doe ik mijn acts?

Net zoals de meeste goochelaars doe ik ook trucs op het podium. Voor sommige trucs is dit nou eenmaal makkelijker en op deze manier kunnen alle gasten de trucs ook goed zien. Maar het podium is zeker niet de enige plaats waar ik mijn trucs doe. Ik loop namelijk ook regelmatig de zaal in om daar trucs te doen. Ik doe dan trucs bij de gasten aan tafel en terwijl ik naar een volgende tafel loop, doe ik al weer een volgende truc. Op de manier kunnen de gasten mijn trucs van zeer dichtbij meemaken en dat vinden zij vaak erg interessant. Voor mij is dit uiteraard wel spannend, want op deze manier loop ik een grotere kans dat iemand ontdekt hoe mijn trucs werken, maar dit maakt het spannend en dus leuk!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ons kent ons in het mooie Brabantse land

In Brabant kennen heel veel mensen elkaar, vooral in de dorpen kent iedereen elkaar. Dit merk ik dus ook tijdens mijn shows. Als ik een act gedaan heb, gaan mensen met elkaar in gesprek over hoe mijn act in elkaar zou kunnen zitten. In andere gemeentes zie ik vaak dat een paar mensen bij elkaar staan om hierover te praten, maar in St Anthonis zie ik vaak een grotere groep mensen met elkaar praten en deze groep wordt steeds groter. Er schuiven steeds meer mensen aan om te praten over mijn trucs. Later gaat dit over op een ander gespreksonderwerp. Als zo veel mensen contact met elkaar hebben, is dat alleen maar goed en gezellig voor jouw feestje.


Niet alleen maar goocheltrucs

Als jij een bijeenkomst voor jouw bedrijf of organisatie aan het organiseren bent en je kunt wat hulp gebruiken, kan je ook contact met mij opnemen. Ik ben namelijk niet alleen als goochelaar in te huren, maar je kunt mij bijvoorbeeld ook inhuren als jij een energizer of spreker zoekt voor jouw bijeenkomst.


Niet alleen standaard shows, maar ook maatwerk

Natuurlijk heb ik een aantal shows die ik regelmatig opvoer. Dit is nog steeds leuk om te doen. Maar het is nog leuker als ik echt maatwerk kan leveren. Als jij dit wilt, is dat dus zeker mogelijk. Samen met jou stem ik jouw wensen af. Ik zal gelijk aangeven wat er wel of niet mogelijk is. Er is heel veel mogelijk, dus je hebt een grote kans dat ik jouw wensen mee kan nemen in mijn show. Geef dus zeker aan hoe jij de invulling van de show graag zou zien!

Goede voorbereiding is het halve werk

Het is natuurlijk belangrijk dat ik goed voorbereid ben op de dag van de show. Daarom zorg ik dat ik al geruime tijd van tevoren aanwezig ben op de locatie. Op deze manier heb ik voldoende tijd om het podium en de zaal te bekijken. Ik vind dit erg belangrijk en prettig, omdat ik zo goed weet wat ik kan verwachten en waar de gasten zich bevinden. Als ik dit bekeken heb, zal ik mezelf achter de schermen terug gaan trekken. Als jij nog punten hebt, die ik moet weten, hoor ik deze uiteraard graag, loop dan dus zeker even binnen in mijn kleedkamer. Achter de schermen zal ik mezelf gaan concentreren en voorbereiden op de show. Als jij mij een teken geeft, zal ik de zaal betreden en vanaf dat moment zal je zien dat al jouw gasten helemaal op gaan in mijn show. Ze zullen heel aandachtig volgen wat ik doe en je hoort de ene "oh", naar de andere "ah". Mensen vinden mijn show altijd erg spannend en leuk. Jouw feest wordt een geweldig feest!