Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Sint-Michielsgestel die de magie bij jou thuis brengt.

Alex Buijk is de Goochelaar in Sint-Michielsgestel die jouw feest uniek maakt op elke locatie. Reserveer nu de top goochelaar.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen op hoog niveau

Woon jij vlak onder de rook van 's-Hertogenbosch in het mooie St-Michelsgestel oftewel Gestel zoals de dorpsbewoners het zelf zeggen en ben jij bezig met de organisatie voor een geweldig feest? Zou jij het fijn vinden om nog wat extra's te doen voor dit feest, maar heb je geen idee wat je zou kunnen doen? Een optreden is altijd leuk en helemaal als het ook nog eens een magisch optreden is. Je zou mij bijvoorbeeld als goochelaar in St-Michelsgestel en directe omgeving in kunnen huren voor een spetterende goochelshow.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Shows voor iedereen

Ik verzorg goochelshows voor iedereen. Het maakt dus niet oud je bent, of je man of vrouw bent, particulier of zakelijk. Wel moet ik zeggen dat ik voornamelijk voor volwassen personen optreed, maar een show voor kinderen is ook geen enkel probleem. 


Ook andere taken

Naast mijn goochelshows kun je mij ook inhuren voor andere taken. Als jij bijvoorbeeld een workshop voor jouw bedrijf aan het organiseren bent of je bent een zakelijk evenement aan het regelen, ook dan kan je mij inhuren. Ik kan als goochelaar langs komen, maar je kunt mij ook een compleet andere taak geven. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de rol van energizer of spreker. Als jij andere wensen hebt, hoor ik het ook graag. Ik laat jou dan zo snel mogelijk weten of ik jou hierbij kan helpen. De kans is echter groot dat dat gaat lukken, omdat ik van vele markten thuis ben. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Show in elkaar zetten

Als jij mij in wilt huren voor een goochelshow, dan kijk ik uiteraard eerst of ik beschikbaar ben op de gewenste datum en het gewenste tijdstip. Als dit het geval is, ga ik met jou in overleg over de invulling van mijn show. Om de invulling goed te kunnen doen, is het belangrijk dat ik weet wie er op het feest komen, waarom dit feestje gevierd wordt, etc. Als dit bekend is bij mij, kan ik de show in elkaar gaan zetten. Ik doe dit in overleg met jou. Dus als jij wensen hebt dan hoor ik het graag. Ik neem jouw wensen, indien mogelijk, mee!


Waar ben ik te vinden tijdens mijn show

Ik ben geen standaard goochelaar die alle acts op het podium doet. Uiteraard zijn er een aantal trucs die ik alleen op het podium kan doen, maar heel veel trucs kan ik ook elders doen. Dat doe ik dan ook vaak. Terwijl ik een konijn uit mijn hoed tover, loop ik het podium af en de zaal in. Daarna stop ik bij een tafeltje waar ik iemand vraag om een vlaggetje uit mijn mond te trekken, de vlaggetjes blijven maar tevoorschijn komen... Terwijl ik naar de volgende tafel loop, pak ik bij een voorbijganger een balletje achter zijn oor vandaan... En zo kan ik nog een tijdje doorgaan. De gasten vinden het erg spannend en spectaculair als de trucs in hun directe omgeving doe. Zij vinden het leuk om met hun neus bovenop mijn trucs te staan. Op deze manier hopen zij natuurlijk te ontdekken hoe een truc werkt. Als dit toch niet lukt, gaan gasten onderling met elkaar gesprek over mijn trucs. Misschien dat zij er op deze manier achter kunnen komen? Nee natuurlijk niet, dat gaat zeker niet gebeuren, maar de gasten vinden het leuk om dit te proberen, dus dat moeten ze dan ook zeker doen.

De dag van de goochelshow

Op de dag van jouw feest zal jij wellicht wat gespannen zijn, want je bent lang bezig geweest met de voorbereiding van dit feest en nu wil je natuurlijk dat alles goed gaat. Dat begrijp ik heel erg goed. Er moeten ook altijd nog wat laatste puntjes op de i gezet worden. Jij hebt het dus waarschijnlijk druk op deze dag. Daarom laat ik jou zo veel mogelijk met rust. Ik regel mijn eigen zaakjes voor mijn show, van mij zal jij dus geen last hebben. Als ik op de feestlocatie aangekomen ben, bekijk ik even de zaal en het podium en daarna trek ik mezelf terug achter de schermen, zodat de gasten mij niet zien als zij arriveren. Ik bereid mezelf rustig voor achter de schermen. Als de tijd is aangebroken voor mijn goochelshow, zal ik de gasten verrassen met een geweldige opkomst. Op deze manier heb ik gelijk de volle aandacht van al jouw gasten. En deze aandacht zal ik vast proberen te houden tijdens mijn hele show. Dit lukt normaal gesproken altijd wel, omdat iedereen van magie houdt en dat is nou precies wat ik doe met mijn goochelshow!