Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is Alex Buijk hij is de bekende Goochelaar in Sliedrecht

Alex Buijk is de Goochelaar in Sliedrecht die jouw gasten graag vermaakt. Samen met je gasten geniet hij van de leukste trucs en hij laat je gasten graag verbazen. Reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie in Sliedrecht

Ben jij op zoek naar het perfecte teamuitje of teambuildingsdag? Of wil je gewoon even je leidinggevende in het daglicht zetten met een leuke gezellige dag als collega's onder elkaar? Dat kan! Boek mij, Alex Buijk als goochelaar in Sliedrecht voor deze gezellige dag vol vermaak en plezier! Ik ben zelf al meer dan 10 jaar werkzaam als goochelaar en treed ook al meer dan 10 jaar op door heel het land. Vanwege mijn groeiende bekendheid als goochelaar wordt ik door zowel grote bedrijven als gemeentes gevraagd voor een magische optreden. Ik streef naar de perfecte show voor mijn gasten, klanttevredenheid staat immers voorop bij mij. Ben jij niet tevreden, dan ben ik ook niet tevreden. Gelukkig dankzij een 9,5 als becijfering op mijn website en de ontelbare positieve recensies die ik krijg na een show ben ik ervan overtuigd dat ik iedereen een leuke en mooie dag kan bezorgen als ik langs kom.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen op jouw feest

    Het magie van goochelen is tegenwoordig steeds meer terug te vinden op o.a. de televisie. Programma's zoals Mindfuck, Streetmagic en Holland got talent laten vaak de leuke trucjes zien. Maar ook films zoals Now You See Me 1 en 2 zijn recentelijk erg goed ontvangen als films waar goochelaars en illusionisten centraal staan. Deze filmreeks wordt zelfs uitgebreid met een derde deel binnenkort vanwege de grote successen wereldwijd. 


    Veel bezoekers van mijn shows als goochelaar in Sliedrecht, of ze nou gasten waren of de mensen die mij inhuurde. Ze vertellen mij vaak dat ze nooit aan een goochelaar gedacht hadden als invulling van een feest of zelfs een event. Dit omdat er vaak gekozen wordt voor een muzikale invulling, maar dit is tegenwoordig anders aangezien een goochelshow steeds populairder wordt in Nederland. Maar wat ik dan ook vaak hoor ik dat magie en het goochelaar zijn of worden bij veel van deze mensen al van jongs af aan in hun gedachten zit. Vaak wouden ze zelf goochelaar worden, maar is dat nooit gelukt doordat het leven vaak helaas anders loopt dan iemand gehoopt had. Veel andere hoor ik dan ook weel zeggen dat ze wel een goocheldoos onder hun bed hadden of ergens op hun kamer. Het klinkt allemaal als muziek in mij oren als ik hoor dat mensen vroeger toch zoveel met goochelen hadden. Soms werd je uitgenodigd op een feestje en zag je je eerste goochelaar wat toen toch wat losmaakte. De oudere generatie had dit vaak bij een bezoek aan een circus, terwijl iedereen wel de magische verhalen van tovenaars en heksen kent uit sprookjes. Dit allen laat zien dat het ruime merendeel van de mensen ooit wel eens gefascineerd is weggeweest van magie en goochelen. Dit komt dan ook goed uit als ik en show mag opvoeren p jouw feest of event. Zelfs ouderen kunnen zich erg goed vinden in mijn show omdat ook hun de wereld van magie als kind meekregen in hun jeugd. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Kies voor Alex

Kies je voor een goochelaar in Sliedrecht, kies dan voor mij! Of je nou een goochelaar voor op een podium zoekt of een tafelgoochelaar, ik kan het allemaal. Door tijdens een diner of brunch langs de tafels te lopen met een aantal geweldige kaarttrucjes zorgt voor een goede interactie. Net is ook mogelijk om mij voor een aantal andere activiteiten in te huren. Denk hierbij aan het onthullen van een logo voor je bedrijf of event. Maar ook al reclamemaker voor je producten op een beurs of evenement. Stel je voor, je hebt bv. een nieuwe soort gereedschap zoals een hamer die goed in de hand ligt en beter schokbestendig is etc. Door alleen deze hamer op een tafel te liggen met een lampje erboven en een bordje ervoor is wat simpel en wordt over het algemeen vaak gedaan op zulke beurzen. Maar wat zou het voor impact op het publiek en alle potentiĆ«le klanten hebben als ik achter je stand staat en de hamer laat rondzweven. Dit zal zeker de aandacht trekken en vooral iedereen naar jouw stand lokken. Niet alleen zal ik je producten laten zweven, maar kan ik ook doen verdwijnen en doen verschijnen van bv. onder de tafel vandaan. 

Neem contact opnemen  met Alex

Elke bezoeker zal bij jouw stand blijven hangen en zal dan ook zeker willen weten waarom die hamer zo bijzonder is. Een groot succes zal je achteraf zeggen als je de verkoopcijfers ziet. Niet iedereen zal slim gebruik maken van de juiste entertainment op een beurs, dus wees er snel bij en profiteer van deze extravagante manier om je product in een goed daglicht te zetten. En het is nog leuk ook! Boek nu Alex Buijk als goochelaar in Sliedrecht voor al je magische activiteiten.