Goochelaar Huren Alex Buijk

Jouw Goochelaar in Sluis voor ieder evenement groot of klein.

Op zoek naar een Goochelaar in Sluis? Boek dan Alex Buijk voor een unieke toevoeging op jouw evenement.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie in Sluis

Een goochelaar in Sluis, is een goede aanvulling voor elk feest. Of het nu in Sluis of Oostburg is, of in een van de dorpen eromheen.


De vestingwallen, het Bizarium en het imposante Belfort in Sluis trekken natuurlijk al de aandacht, maar als goochelaar kan ik nog een extra attractie aan Sluis toevoegen. Ik kom dan ook graag naar Zeeuws-Vlaanderen om feesten en evenementen een extra magical touch te geven.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelen als extra entertainment op jouw feest

Heb je binnenkort een familiefeest, een dag met alle vrijwilligers, of een etentje met de leden van je sportclub?


Wat de reden ook is, ik kan voor extra entertainment zorgen als tafelgoochelaar. Tafelgoochelen is mogelijk in elk restaurant, op een gezellig terrasje, of in een feestzaal. Ook op bijzondere locaties is dit een hele geschikte goochelvorm. Als tafelgoochelaar stel ik vrijwel geen eisen aan de locatie, daarom is dus heel veel mogelijk. Bijzondere locaties zijn juist extra leuk!


Jullie kunnen lekker blijven zitten en genieten van het eten en ik loop tussen de tafels door en schuif overal even aan, om mensen te verbazen met wat snelle goocheltrucs. Is je etentje juist in buffetvorm, dan past tafelgoochelen natuurlijk ook goed, juist door het losse ongedwongen karakter.


Ik kan overal individueel, of in kleine groepjes wat trucs opvoeren. Organiseer je jouw feest voor een bijzondere reden? Zoals bijvoorbeeld een jarige, een pensionaris of een aanstaand bruidspaar, dan zorg ik natuurlijk dat daar extra aandacht voor komt.


Komen er ook kinderen naar het feestje? Laat het me weten en ik voeg ook voor hun wat speciale trucs toe aan mijn programma die passen bij hun belevingswereld. Magie is plezier voor jong en oud!


Goochelworkshop

Zoek je meer naar een activiteit om zelf te ondernemen? Denk dan eens aan een goochelworkshop. Ik kom als goochelaar naar Sluis om jou en je gasten de fijne kneepjes van het goochelen te leren.


Eerst doe ik de trucs voor en leg ik ze stap voor stap uit. Daarna mogen jullie zelf aan de slag. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige hilariteit en een ontspannen avond.


Aan het einde van mijn workshop krijgt iedereen een goodiebag met materialen mee. Sluit de workshop af met een lekker etentje, of een gezellige borrel en je hebt een volledig programma in huis voor een vrijgezellenfeest, teambuilding, of gewoon een gezellige middag of avond met vrienden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen voor bedrijven

Ook voor het bedrijfsleven kom ik graag naar Sluis. Ik kan voor grote bedrijfsevenementen als spreker of Energizer optreden om jouw publiek, of jouw personeel alvast in een goede sfeer te brengen.


Ook kan ik bedrijven helpen om nieuwe producten, of een nieuw logo op een spraakmakende manier te lanceren. Ik heb daar diverse mogelijkheden voor, die goed op een groter podium uitkomen.


Dit kan bijvoorbeeld met een vuurwerkbord, maar ik heb nog veel meer trucs voor grote onthullingen in mijn repertoire. Ben je meer op zoek naar kleinschalige trucs, of naar extra entertainment op één van de zomerse avondmarkten? Dit is natuurlijk ook mogelijk.


Goochelen op de beurs


Op een beurs kan het soms lastig zijn om jouw bedrijf eruit te laten springen.

Als goochelaar op de beurs kan ik dan van toegevoegde waarde zijn. Ik voer trucs op, die aangepast zijn zodat ze bij jouw bedrijf of producten passen en trek op een positieve manier de aandacht van de beursgangers.


Is het juist erg druk op de beurs, dan zorg ik dat jij je handen vrij hebt om de klanten met voldoende aandacht te helpen. Dit doe ik door de wachtende mensen te vermaken met goocheltrucs. Zo wordt het wachten aangenaam en lopen ze minder snel door naar de concurrent.

Uniek en iedere show op maat gemaakt.

Natuurlijk wil je voor jouw feest of evenement geen standaard programma. Dat begrijp ik heel goed. Goochelen is maatwerk en ik stel elk programma in overleg samen.


Wil je de focus juist op je bedrijf, of producten, of wil je misschien speciale gasten in het zonnetje zetten. Laat het me weten en ik verwerk het in mijn programma.


Heb je behoefte aan verschillende vormen van goochelen op je feest dan kan dat natuurlijk ook. Ik kan prima aan het begin van een feest centraal vanaf een podium werken en later als tafelgoochelaar door de zaal lopen, of misschien klein beginnen en spectaculair vanaf een podium het feest afsluiten. In overleg maak ik een passend programma voor jouw feest.