Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Smallingerland inhuren? Boek Illusionist Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Smallingerland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Smallingerland inhuren?

Een levendig bedrijfsjubileum!

Een aantal weken geleden hebben wij op de zaak ons 25-jarig bestaan gevierd. Om er echt een feest van de maken hebben we Alex Buijk geboekt. Dit was echt een van de leukste feesten die ik ooit op de zaak heb meegemaakt!

We wisten niet zo goed wat we nou met dit feest moesten doen. Wilden we het groot of juist heel klein en persoonlijk houden. We hebben uiteindelijk gekozen voor een intiem feest met het team. We hebben hard gewerkt de afgelopen 25 jaar en we verdienen een feestje! Het feest zou plaats vinden in een zaaltje aan het water en we wilde een leuke act om het feest mee af te sluiten. Een van onze collega’s vertelde dat Goochelaar Alex bij de verjaardag van haar vriendin had opgetreden en dat het een groot succes was. Iedereen in het team vond het een beetje apart om te horen dat een volwassen vrouw een goochelaar op haar feest had uitgenodigd. Maar het verhaal werd met zoveel overtuiging verteld dat we toch wat onderzoek zijn gaan doen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest

Smallingerland?

Uiteindelijk zijn we terecht gekomen op de website van Alex. Via een telefoongesprek hebben we de meest belangrijke punten van de avond besproken. Ook kregen we meteen te horen of hij beschikbaar was en wat de prijs van die avond zou zijn. Aan het einde van het gesprek bood hij aan om een afspraak te maken voor een wat uitgebreider gesprek. Hij vertelde dat hij goochelacts op maat maakt en dat een 25-jarig bestaan zeker een goochel act op maat verdiend! Tijdens ons tweede gesprek hebben we afgesproken dat de baas van de zaak even goed in het zonnetje gezet zou worden. Maar eerst moest hij goed in de maling genomen worden! Dit was voor Alex geen enkel probleem! Het contact is erg soepel verlopen en de afspraken waren duidelijk.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een feest om nooit
meer te vergeten!

Halverwege de avond kwam Alex binnen. Ik heb hem begeleid naar de kamer waar hij zich kon omkleden en zijn spullen kon opbergen. Hij wilde graag de baas nog even ontmoeten om hem te feliciteren met het 25-jarig bestaan van zijn zaak. Na alle afspraken nog een keer te hebben doorgenomen was het tijd voor de act. Omdat hij de avond afsloot heb ik gevraagd of hij het tafel goochelen als eerst zou willen doen. Op die manier kunnen we de baas op het einde van de avond te grazen nemen en daarna bedanken!

Het tafel goochelen was een groot succes. Hij ging bij alle tafels langs en gaf daar als het ware verschillende minishows. Mijn collega’s konden hun ogen niet geloven bij het zien van zijn trucs. Dit was veel meer dan alleen een kindergoocheltruc! Hij is zeker 3x bij iedereen aan tafel geweest en heeft verschillende trucs laten zien elke keer als hij weer aan tafel kwam. Het leuke hieraan was dat hij echt met de mensen bezig was. Je had veel 1-op-1 contact wat de trucs een stuk persoonlijker maakte. Echt iedereen kon ervan meegenieten en ook echt meedoen! Dat zie je meestal niet met de grote/algemene acts.

Zelfs de hond was verbaasd ;-)

Na het tafel goochelen hadden we een kleine pauze ingelast. Hierin konden we het bedankje voor de baas voorbereiden. Na de pauze was het namelijk tijd voor de grote/algemene act. Op een klein podium begon hij het publiek aan te spreken. Alex had zo een fijne energie om zich heen, heel fijn om naar te kijken en luisteren. En ik was niet de enige die er zo over nadacht! Hij heeft een aantal kaarttrucs gedaan, de kaart van mijn collega zat ineens vast geplakt aan het plafond en de hond van de baas liet per ongeluk zijn eigen voer verdwijnen! Dit zag de hond natuurlijk niet aankomen, hahaha. Als laatst hebben we de baas ook goed te pakken kunnen nemen, iedereen genoot hiervan! De avond was zeer geslaagd.

        

Na de eind act hebben we nog een drankje met z’n allen gedaan en daarna is hij vertrokken. Het feest is nu een paar weken geleden geweest en nog steeds praten we erover op werk! Ik heb een collega die de truc van het hondenvoer nog steeds probeert te ontcijferen, helaas lukt het haar nog niet! Iedereen heeft heel erg genoten van de acts. We hopen je weer te zien bij ons volgend jubileum!