Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet Alex een magische Goochelaar in Soest

Boek nu een Goochelaar in Soest. Alex Buijk staat bekend om zijn maatwerk in shows en kan op allerlei evenementen en feesten voor je gasten optreden.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen in Soest

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben al meer dan een decennia een ware top entertainer als goochelaar in Soest en in de rest van Nederland. Tevens ben ik actief in België, hierdoor kan ik makkelijk over de grens heen om vermaak bij onze zuiderburen te brengen.


Met meer dan 120 boekingen per jaar zit mijn agenda aardig vol wat leidt tot een hoop positieve reacties. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid en dat is ook te zien mijn positieve recensies wat gemiddeld een 9,5 bedraagt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Top goochelaar

Buiten dat ik de meest magische shows opvoer bij jong en oud, doe ik ook aan onthullingen en beurzen/evenementen. Ik kan namelijk als je een nieuwe bedrijf ben begonnen en dit uitbundig wil vieren, het logo met een spektakelstuk onthullen door middel van vuurwerk en snel ontvlambaar papier. Zo zullen je collega's en jijzelf natuurlijk ook nog lang deze mooie dag in de geheugen hebben staan. Maar ook als je een product heb dat je graag in een speciaal daglicht wilt zetten ben je bij mij als goochelaar in Soest aan het goede adres. Ik kan namelijk door middel van goocheltrucs een groot publiek voor je stand krijgen door niet alleen leuke kaarttrucjes te laten zien maar ook door jouw product te laten verdwijnen, maar ook weer te laten verschijnen. Het is niet alleen hartstikke leuk maar je verkoopcijfers zullen de pan uitreizen en je zal ook zeker het gesprek van de dag zijn op de beurs of event zelf. 


Natuurlijk ben ik buiten deze concepten ook perfect als invulling tijdens een bruiloft of reünie. Vaak wordt er gekozen voor een muziekbandje of diskjockey. Echter is een goochelaar steeds populairder aan het worden om deze mensen te vervangen en logische natuurlijk! Een goochelaar brengt toch iets meer dan elke keer datzelfde liedje. Buiten dat kan je natuurlijk ook makkelijk een goochelaar gebruiken om de vooravond op te warmen. Naast deze feesten doe ik ook graag mijn magie tonen op verjaardagsfeesten van zowel grootouders, ouders of kinderen. Dit kan door middel van een grote show op een podium voor zowel een klein als groot publiek, maar ook als tafelgoochelaar bij bv. een diner. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magische shows

Buiten dat ik de meest magische shows opvoer bij jong en oud, doe ik ook aan onthullingen en beurzen/evenementen. Ik kan namelijk als je een nieuwe bedrijf ben begonnen en dit uitbundig wil vieren, het logo met een spektakelstuk onthullen door middel van vuurwerk en snel ontvlambaar papier. Zo zullen je collega's en jijzelf natuurlijk ook nog lang deze mooie dag in de geheugen hebben staan. Maar ook als je een product heb dat je graag in een speciaal daglicht wilt zetten ben je bij mij als goochelaar in Soest aan het goede adres. Ik kan namelijk door middel van goocheltrucs een groot publiek voor je stand krijgen door niet alleen leuke kaarttrucjes te laten zien maar ook door jouw product te laten verdwijnen, maar ook weer te laten verschijnen. Het is niet alleen hartstikke leuk maar je verkoopcijfers zullen de pan uitreizen en je zal ook zeker het gesprek van de dag zijn op de beurs of event zelf. 


Natuurlijk ben ik buiten deze concepten ook perfect als invulling tijdens een bruiloft of reünie. Vaak wordt er gekozen voor een muziekbandje of diskjockey. Echter is een goochelaar steeds populairder aan het worden om deze mensen te vervangen en logische natuurlijk! Een goochelaar brengt toch iets meer dan elke keer datzelfde liedje. Buiten dat kan je natuurlijk ook makkelijk een goochelaar gebruiken om de vooravond op te warmen. Naast deze feesten doe ik ook graag mijn magie tonen op verjaardagsfeesten van zowel grootouders, ouders of kinderen. Dit kan door middel van een grote show op een podium voor zowel een klein als groot publiek, maar ook als tafelgoochelaar bij bv. een diner. 

Contact opnemen

Graag hoor ik of je vragen heb of info wilt, want ik sta je graag te woord. Neem een kijkje op mijn website voor een aantal leuke video's en foto's van mijn werk als goochelaar en ik hoop snel is een keel op jouw feest of event te mogen staan en mijn kunsten te mogen laten zien.