Goochelaar Huren Alex Buijk

De Goochelaar in Someren is Alex Buijk, Uniek en enthousiast goochelt hij alles aan elkaar.

Zoek jij voor jouw event/feest op locatie een Goochelaar in Someren? Reserveer nu Alex Buijk voor jouw feest uniek te maken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op jouw feest

Ben je het beu dat jouw feest uitdraait tot een flop? Heb je er genoeg van dat telkens wanneer je een feest geeft jouw gasten vroegtijdig jouw feest lijken te verlaten met een of ander verzonnen excuus? Zoek je eens iets anders, iets vernieuwend? Een vorm van entertainment die jouw gasten wel zal kunnen appreciëren? Wat dacht je dan van het boeken van een goochelaar voor jouw volgend feest?


Het boeken van een goochelaar wordt steeds meer en meer gedaan en dat heeft ook zo zijn reden. Vroeger stonden goochelaars voornamelijk bekend als entertainment voor kinderfeestjes, maar tegenwoordig weten we wel beter. Een goochelaar biedt meer dan dat!


Of jouw gasten nu jong of oud, klein of groot, makkelijk of moeilijk te plezieren zijn, een goochelaar is in elk geval een goed idee. Want een goochelaar wordt over het algemeen goed geapprecieerd en erg geliefd.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Redenen om een goochelaar in te huren 

Buiten het feit dat je er iedereen een plezier mee kan doen om een goochelaar op jouw feest te voorzien, biedt het hebben van een goochelaar op je feest nog tal van andere voordelen. Verbazing en spanning gegarandeerd! Je gasten zullen de hele avond op het puntje van hun stoel zitten in afwachting van de goochelaar zijn volgende trucjes. Keer op keer weet hij jong en oud te verbazen.


Een goochelaar is een meester in het omgaan met mensen en weet hoe hij de sfeer in je feest kan brengen. Hij zal je gasten het entertainment geven waar nog jaren over gepraat zal worden en jij zal de ster van het feest zijn, omdat jij erin slaagde iedereen tevreden te stellen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Kiezen voor Alex Buijk

Dus zoals je ziet heeft het inhuren van een goochelaar vele voordelen voor jouw en je feest, maar soms is het dan nog moeilijk om te kiezen want er zijn er natuurlijk meer als een. Als je gaat voor een goochelaar kan je het best direct voor een goede goochelaar kiezen. Eentje die al reeds jaren ervaring achter de boeg heeft en die weet hoe hij jouw gasten het beste kan aanpakken.


Een goochelaar zoals Alex Buijk. Alex heeft die ervaring en had de eer om vele feesten en evenementen te mogen voorzien van uitstekend entertainment. Niet enkel heeft hij ervaring met verjaardagsfeesten, maar ook met jubileums, vrijgezellenfeesten, teambuildingevenementen, feesten voor het goede doel, en ga zo maar door.


Hierdoor past hij zich gemakkelijk aan, aan verschillende situaties waar hij in terecht komt en aan de verschillende mensen die hij ontmoet. Alex is ook niet enkel een goochelaar. Alex werkt ook als lezer en Energizer. Dat maakt dat hij ook met woorden kan toveren en deze kan gebruiken om je publiek enthousiast te maken en ze energie te geven.


En wat wil je nog meer, dan een enthousiast en blij publiek op je feest? Als je Alex wil inhuren op je feest dan kan dit hoofdzakelijk op twee verschillende manieren. Je kan hem aannemen als rondlopende goochelaar, maar ook als tafelgoochelaar. Heb je graag dat Alex zijn nieuwste en leukste trucjes al rondlopend tussen jouw gasten in uitvoert? Ga dan voor rondlopende goochelaar. Heb je liever dat Alex zich bij jou en je gasten aan de tafel zet, om daar iedereen versteld te doen staan? Dan is de formule tafelgoochelaar meer iets voor jou!

Goochelaar in Someren

Alex heeft al op veel plaatsen in Nederland gewerkt. Hij is ook over het hele land beschikbaar. Wanneer je dus zoekt naar een goochelaar in Someren, moet je niet langer zoeken. Want ook daar is Alex werkzaam. Hij heeft er al meermaals feesten en evenementen voorzien die telkens een enorm succes waren. 


Wil je jouw feest eens anders aanpakken? Een originele keuze is dan de goochelaar. Een goochelaar kan je meer bieden dan je denkt, want hij zorgt ervoor dat zowel jong als oud tevreden van je feest terug naar huis zullen gaan. Ben je specifiek op zoek naar een goochelaar dicht bij je huis of de locatie van je feest? Dan is er goed nieuws, want goochelaar Alex Buijk werkt in heel Nederland dus ook in Someren. En... Alex is niet zomaar een goochelaar, want hij is gespecialiseerd in het brengen van ambiance op je feest. Hij weet hoe hij met elk soort publiek moet omgaan, omdat hij ook werkzaam is als lezer en energizer. Twijfel dus niet langer en ga voor entertainment waar iedereen gelukkig van wordt!