Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is een Goochelaar in Son en Breugel die zorgt voor Magie.

Goochelaar in Son en Breugel nodig voor jouw feest of event magisch te maken? Reserveer deze top goochelaar.


Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op een feest

Ben jij bezig met de organisatie van een geweldig feest in Son en Breugel, maar heb jij het gevoel dat het feestje nog niet helemaal compleet is? Wellicht kan ik het ontbrekende stukje invullen, want ik ben namelijk een goochelaar in Son en Breugel en omgeving. Denk jij dat ik een perfecte aanvulling voor jouw feestje ben, laat dit dan snel weten en samen bekijken wij de mogelijkheden.


Wat doe ik allemaal

Je kunt mij inhuren voor nagenoeg elk feestje. Ik ben gespecialiseerd in feestjes voor volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje kan je mij inhuren. Bij feestjes voor volwassenen kan je bijvoorbeeld denken aan een verjaardagsfeest van iemand die 50 jaar wordt, een vrijgezellenfeest, een verlovingsfeest, een bruiloft, etc. Ik kan elk feestje leuker maken met mijn magische trucs! 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar bij de mensen aan tafel

Het is altijd erg leuk om het publiek te betrekken bij mijn trucs. Dit is spannend voor de gasten, maar ook voor mij. Ik doe dit dan ook regelmatig in mijn shows. Sommige trucs doe ik, met of zonder hulp van het publiek, op het podium, maar dat is niet het enige, ik loop namelijk ook door de zaal. Terwijl ik door de zaal heen loop doe ik de ene na de andere truc. Sommige trucs zien de gasten aankomen, maar andere niet en daar kunnen zij van schrikken of ze beginnen er om te lachen. Daarnaast stop ik ook regelmatig bij een tafeltje met gasten. Bij deze betreffende tafel doe ik dan een of meerdere trucs. Vaak kunnen de gasten mij hierbij wel helpen. Dit vinden zij erg leuk om te doen. Omdat de gasten dan "bovenop" mijn truc zitten, hopen zij uiteraard te ontdekken hoe mijn truc werkt, maar dat lukt natuurlijk niet. Het is en blijft magic. 


Mensen leren kennen

Omdat mensen van nature nieuwsgierig zijn, willen zij ook graag ontdekken hoe mijn trucs werken. Hier wordt vaak uitgebreid over gesproken met vrienden en bekenden. Ik zie het vaak gebeuren dat steeds meer mensen zich in deze gesprekken mengen. Ook mensen die elkaar niet kennen, raken in gesprek met elkaar over mijn trucs. Op deze manier leren mensen elkaar dus kennen door mijn trucs. Dat is natuurlijk iets geweldigs om te zien.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Maatwerk of juist niet

Zakelijk feest of zakelijke bijeenkomst

Ik ben niet alleen in te huren voor particuliere feestjes. Je kunt mij namelijk ook inhuren voor een zakelijk feest of een zakelijke bijeenkomst. Als jij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst aan het organiseren bent, kan je mij ook inhuren om wat magie toe te voegen aan het feest. Ben jij een wat serieuzere bijeenkomst aan het organiseren, bijvoorbeeld een lezing, dan kan je mij ook inhuren. Je kunt mij bijvoorbeeld inhuren als spreker of energizer. Als jij mijn hulp nodig hebt, zullen wij vooraf duidelijk met elkaar afstemmen wat mijn exacte rol zal zijn tijdens jouw feest of bijeenkomst. 


Maatwerk of juist niet

Als iemand mij in wil huren voor een feestje (zakelijk of particulier) dan zijn er meerdere opties. Men kan namelijk kiezen voor een van mijn standaard shows, maar ook maatwerk behoort zeker tot de mogelijkheden. Samen met jou bespreek ik wat jouw wensen zijn, waar ik rekening mee moet houden, etc. Als alles voor jou en mij duidelijk is, zal ik aan de gang gaan met het in elkaar zetten van een passende show. Uiteraard bespreek ik een en ander met jou. Pas als jij tevreden bent, ben ik het ook. Samen maken wij er een geweldige show van voor jouw gasten. Het moet een show worden waar men nog heel lang en vaak over na zal praten, want als ze over de show praten, praten ze ook over jouw feestje en dat is uiteraard geweldig.

Showtime

Als de grote dag is aangebroken, zal ik ruim van tevoren aanwezig zijn op de locatie. Samen met jouw wil ik graag nog even de laatste details bespreken. Als jij nog laatste wijzigingen hebt, kan dat altijd. Daarna wil ik graag even kijken hoe het podium en de zaal er uit zien. Als ook voor mij alles duidelijk is, zal ik mezelf terugtrekken achter de schermen. Hier ga ik mezelf voorbereiden op de grote show. Op het afgesproken tijdstip of teken zal ik het podium of de zaal betreden. Jouw gasten zullen hier blij verrast door zijn, want dit hadden zij natuurlijk niet verwacht. Ik zorg er voor dat jouw gasten helemaal opgaan in mijn trucs. Ik zorg er voor dat het een geweldige show wordt voor jong en oud. We gaan er een geweldig feest van maken!