Goochelaar Huren Alex Buijk

Wil jij een Goochelaar in Stede Broec op jouw feest? reserveer dan Alex Buijk.

Zoek jij een enthousiaste Goochelaar in Stede Broec voor jouw event een succes te maken? Boek dan nu Alex Buijk, deze topper goochelt er graag op los voor jouw gasten.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een goochelaar?

Altijd weer op zoek naar iets nieuws om van je feest of evenement weer iets bijzonders te maken? Stop met zoeken! Ik maak als goochelaar in Stede Broec van elk feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis. 


Een goochelaar?

In eerste instantie denken veel mensen bij een goochelaar vaak aan een kindershow. Niets is minder waar. Goochelen als entertainment is geschikt voor alle leeftijden en alle doelgroepen. Volwassenen mogen zich weer even kind voelen en onbeperkt plezier beleven aan de diverse acts. Het inhuren van mij als goochelaar om op te treden in Stede Broec komt steeds vaker voor en mensen ontdekken dat ik een boost kan geven aan hun feest of evenement. Net even dat moment om het feest of evenement weer gezelliger en aantrekkelijker te maken. 'Never a dull moment'. Zo is het maar net. Familie, vrienden of zakenrelaties zullen daar nog lang over napraten. Op een ongedwongen manier maken je gasten de meest onwaarschijnlijke acts mee, waar ze zelf vaak ook een rol in spelen. Ze blijven zich steeds weer verbazen en blijven daardoor ook betrokken. Daarnaast werkt het ook heel erg ontspannend en aanstekelijk. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Maatwerk met passie

Ik besef als geen ander dat elk feest, elk evenement weer anders is. Dat vraagt om gedegen maatwerk. Met mijn jarenlange ervaring als goochelaar ben ik in staat om op het scherpst van de snede te acteren en mensen een mooie onvergetelijke momenten te laten beleven. Mijn passie die ik door de jaren heen heb ontwikkeld houd ik niet voor mezelf. Zo kan ik mensen vermaken als tafelgoochelaar. Dat is niets anders dan dat ik als goochelaar bij de gasten aan tafel plaatsneem en ze van heel dichtbij mijn acts vertoon. Vaak zijn ze ook onderdeel van een act, waardoor ze erg betrokken zijn. Dit is eigenlijk de meest persoonlijke vorm van entertainment, dat het meeste indruk maakt. Als de setting wat minder strak is begeef ik me onder het aanwezige publiek en kan gericht mensen met mijn goochelacts verrassen, door bijvoorbeeld bij hun gesprekgroepje te komen staan, dat vervolgens weer voldoende nieuwe gespreksstof oplevert. De mogelijkheden zijn legio. Alles afgestemd op de wensen van jou als organisator van je feest of evenement.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Diverse gelegenheden

Mij als goochelaar in Stede Broec op je programma zetten zal niemand teleurstellen. In de eerste plaats voel je jezelf als organisator een stuk ontspannener. Er is immers een hele zorg uit je handen genomen door een onvergetelijke invulling te geven aan je feest of evenement. Ten tweede, en zeker niet onbelangrijk: je gasten beleven een onvergetelijk moment. Zo komt het regelmatig voor dat ik optreed bij bedrijfsfeesten-en evenementen. Niet alleen maar om medewerkers te vermaken, maar om juist ook het verschil te kunnen maken. Verder verzorg ik ook op een verfrissende en sprankelende manier lezingen over uiteenlopende onderwerpen, waarin de nodige acts zijn verwerkt om het publiek bij de les te houden. Deze manier van presenteren helpt ook om je medewerkers weer een nieuwe energie-boost te geven. Zo een presentatie komt op de juiste manier binnen bij de mensen en betaalt zich uit in meer betrokkenheid bij het werk en je organisatie. Op zo een manier kun je ook op een ludieke wijze aandacht vragen voor een nieuw product of dienst tijdens een presentatie van je nieuwste range met producten of diensten. Je potentiele klanten zullen verrast zijn door de sprankelende wijze van presenteren. Of wat te denken van een wervelende show waarbij je nieuwe bedrijfslogo wordt onthuld, compleet met een vuurwerkshow die zijn weerga niet kent? Oftewel: goochelen is een krachtig marketing-en verkoopinstrument, dat op verschillende manieren in te zetten is. Misschien wat minder spectaculair, maar zeker zo leuk, is deze goochelaar in Stede Broec op bruiloften, kerstborrels en nieuwjaarsrecepties te vinden. Zo zie je maar, dat ieder moment zich bij uitstek leent voor een goochelsessie. Het maakt niet uit wat of waar dat is. Het geeft een extra magische dimensie aan je feest of evenement. Zelfs bij gelegenheden waar je er zelf niet aan gedacht zou hebben dit als waardevol en nuttige vorm van entertainment in te zetten.

Gevonden

De goochelaar die ook in Stede Broec werkt kan op een nieuwe, verfrissende manier het entertainment verzorgen op je feest of evenement. Dus zoek niet verder en laat je verrassen. Ik ben ervan overtuigd dat je niet teleurgesteld zult worden en het absoluut bijdraagt aan een positieve beleving van je eigen feest of evenement.