Goochelaar Huren Alex Buijk

Kijk nu bij deze Goochelaar in Steenbergen voor een show vol verwondering.

Reserveer nu Alex Buijk, hij is de goochelaar in Steenbergen die jouw gasten zal vermaken en verbazen. Maak kennis met de wereld van magie en illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Onvergetelijk en uniek

Steenbergen, de Oranje stad heeft natuurlijk al van oudsher een band met ons koningshuis, maar is vooral heerlijk voor outdoor activiteiten.

Ga je gezellig met vrienden, familie of collega’s een dagje op het water recreëren, dan is het heerlijk om dit op een lekker terrasje af te sluiten. Om de dag helemaal af te maken, kan ik als goochelaar in Steenbergen optreden, terwijl jullie lekker genieten van de ondergaande zon en een drankje.

Natuurlijk kom ik ook gewoon in de stad, of naar één van de andere dorpen rondom!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen op locatie

Meestal als ik als goochelaar op een kleinere locatie optreed, doe ik dit als tafelgoochelaar. Als tafelgoochelaar ben ik heel flexibel en stel ik vrijwel geen eisen aan de locatie, dus het kan op een terras, in een restaurant, een feestzaal, ergens buiten, of zelfs op rondvaartboten of markten.


Als tafelgoochelaar loop ik rond, of schuif even aan bij tafels en laat wat snelle, kleinere trucs zien. Zo kan ik goed inspelen op het publiek en de trucs kiezen, die het beste werken om de toeschouwers te verbazen. Aan een groepje kleine kinderen zal ik dus een andere truc laten zien, dan aan volwassenen, omdat die een hele andere belevingswereld voor magie hebben.


Goochelaar voor bedrijven

Ik treed als goochelaar in Steenbergen ook op voor bedrijven. Dit kan ook als tafelgoochelaar zijn tijdens personeelsfeesten, of een open dag bijvoorbeeld, maar voor het bedrijfsleven treed ik ook vaak vanaf een podium op met grotere, centrale trucs. Ook heb ik ruime ervaring als spreker of Energizer om bedrijfsevenementen te openen, of onderdelen aan elkaar te verbinden.


Zoek je juist naar mogelijkheden om een nieuwtje over je bedrijf spectaculair te brengen? Ook daar kan ik als goochelaar natuurlijk mijn steentje aan bijdragen. Ik werk onder andere met een vuurwerkbord voor onthullingen, maar ik heb nog veel meer spectaculaire trucs in mijn portefeuille. Bespreek je wensen en ik kom met een passend voorstel voor een goocheltruc. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magie op de beursvloer

Netwerken en beurzen zijn erg belangrijk voor je bedrijf. Op een beurs wil je dat jouw bedrijf zich op een positieve manier onderscheidt en dat je nieuwe klanten trekt en bestaande klantrelaties versterkt.


Als goochelaar op de beurs kan ik hieraan meehelpen. Wanneer het rustig op de beurs is, trek ik de aandacht van de beursgangers voor jouw stand. Zodra het druk begint te worden, zorg ik dat het wachtende publiek vermaakt wordt met wat trucs. Zo is de bereidheid om te blijven wachten groter en heb jij een stap voor op de concurrent. Natuurlijk pas ik mijn trucs aan op jouw bedrijf en producten, zodat het ook bij de uitstraling van jouw bedrijf past.


Een workshop goochelen

Het kan best lastig zijn om weer een nieuwe invulling te bedenken voor een teambuilding, of voor een vrijgezellenfeest. Niet iedereen houdt van sportieve uitjes en alleen uit eten gaan of borrelen vult geen volledig programma. Daarom geef ik als goochelaar in Steenbergen ook goochelworkshops. 


Dit is geschikt voor iedereen, sportief of niet. In een ontspannen sfeer leer ik je wat kneepjes van het vak, samen met je vrienden of collega’s. Sluit het daarna af met een lekker etentje, of een gezellige borrel en je hebt al een compleet en origineel programma voor jullie dagje uit.


Na de workshop krijgt iedereen natuurlijk ook nog de materialen van de trucs mee naar huis. Zo kun je ze nog een keer voor het thuisfront opvoeren.

Maatwerk 

Voor een hoop dingen moet je speciaal om maatwerk vragen, maar niet voor mijn inzet als goochelaar. Ik maak voor elk feest of evenement een programma op maat en pas het aan voor jouw gasten, afgestemd op jouw wensen.

Wil je dat ik verschillende onderdelen van mijn repertoire combineer? Dat is geen probleem, ik kan bijvoorbeeld makkelijk de avond centraal openen vanaf een podium en later als tafelgoochelaar optreden. Of ik kan op een bruiloft de speeches en sketches origineel aan elkaar verbinden met wat trucs. Ook kan ik juist een bedrijfsevenement spectaculair afsluiten, met een grote magische onthulling.

Heb je een evenement met verschillende doelgroepen, dan houd ik daar ook rekening mee. Ik zorg dat iedereen kan genieten van magie en dat de trucs toegankelijk zijn.

Bespreek je wensen en ik maak een programma op maat voor jouw feest of evenement.