Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Steenwijkerland inhuren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Steenwijkerland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Steenwijkerland inhuren?

Je staat er misschien niet elk jaar bij stil dat je weer jaartje ouder wordt. Je leeftijd is maar een getal. Maar bij sommige verjaardagen sta je toch net even wat mee stil dan bij anderen. Als je nu veertig jaar wordt is dat een speciale leeftijd. Dat is dan wel reden voor een feestje. Vooral als je begrijpt hoe bijzonder het leven is en je alle belangrijke en mooie dingen moet vieren. Je leeft maar één keer en daarom moet je er het beste uit halen.

Sta dus stil bij grote mijlpalen en belangrijke leeftijden. Omarm dit soort momenten door een geweldig feest te vieren voor je familie en je vrienden. Als je er sterk in gelooft dat je de slingers zelf moet opvangen om van het leven te genieten is het geen optie om dit soort momenten voorbij te laten gaan. Het is dan essentieel om elke feestelijke gelegenheid aan te grijpen en ervan te genieten. Nadat je een datum en locatie bepaald nodig je al je gasten uit. En dan begin je met het organiseren van je feest avond. Misschien breekt de paniek je dan wel uit. Want wat ga je nu doen met je uitgebreide gastenlijst? Als je ervoor wilt zorgen dat het een leuke feest avond wordt zal je toch gebruik moeten maken van een feestelijke activiteit of juist meerdere activiteiten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op jouw feest, 

in Steenwijkerland?

Het is de grootste vijand van elk feest. Verveling staat een goede feest sfeer in de weg. Dit wil je dus altijd voorkomen. Door een geweldig programma samen te stellen zorg je ervoor dat je gasten zich de hele dag goed vermaken. Met de voorstelling van de goochelaar in Steenwijkerland komt er een briljante magische goochelaar je gasten vermaken. De leukste en meest bijzondere trucjes komen voorbij en je gasten blijven vol verbazing achter in de zaal. De goochelaar in Steenwijkerland gebruikt speciale materialen en spullen en zorgt ervoor dat er dingen verdwijnen. De goochelaar kan ook nieuwe spullen toevoegen aan zijn opvoering. De gasten zullen er niets van begrijpen. Dat is natuurlijk het leukste van een goede goochelshow. Dat het geweldig is om naar te kijken maar dat je door het bedrog geen idee hebt wat er nu precies gebeurt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

Als je zelf een groot fan bent van een goede voorstelling kijk je er vast met veel plezier naar. Verschillende verdwijntrucs en andere bijzondere magische trucjes komen telelens weer terug in deze bijzondere voorstelling. Als je het leuk vindt om je gasten compleet te verassen met een bijzondere acts kies er dan voor om een goochelaar in Steenwijkerland in te schakelen. Het leven gaat veel te snel voorbij. Daarom weet je hoe belangrijk Het is om af en toe even stil te staan. Even om je heen te kijken en te ervaren hoe bijzonder het eigenlijk niet is. Als je er voor kiest om bij alle mooie momenten stil te staan, geniet je meer van het leven. Je voelt je een rijker mens. Dit is belangrijk voor je en daarom kies je ervoor om een bijzonder verjaardag uitgebreid te vieren met je vrienden en familie. Als je het nu heerlijk vindt om een feestje te organiseren maar niet verantwoordelijk wilt zijn voor het vermaken van al je gasten is het tijd om in actie te komen.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Tijdens je feestelijke avond.

Geef je graag een feestje maar heb je een hekel aan het organiseren van je feest? Maak dan gebruik van een professionele entertainer die al je gasten De hele avond vermaakt. Schakel daarnaast ook nog wat mensen in om je drankjes en je hapjes rond te brengen en je hebt een heerlijke avond. Een avond om nooit meer te vergeten. Door een voorstelling van de goochelaar in Steenwijkerland hoef jij je nergens meer druk om te maken. Alles is geregeld en overal is over nagedacht.

Geef jezelf de luxe van een goed georganiseerd feest waar je zelf niets meer voor hoeft te doen. Geef je gasten de avond van hun leven omdat ze zich verbazen over de magische goocheltrucjes en hard moeten lachen om de grapjes van de goochelaar in Steenwijkerland. Vier je binnenkort nog een feest voor een speciale leeftijd neem dan contact met me op. We kijken samen wat ik voor je kan beteken en zorgen ervoor dat je gasten de hele avond worden vermaakt.