Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een top Goochelaar in Stichtse Vecht

Reserveer nu Alex Buijk, Goochelaar in Stichtse Vecht die zorgt voor het beste amusement op jouw feest of event.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Zakelijke en particuliere feestjes

Is het weer eens tijd voor een feestje in de Stichtse Vecht en omgeving en ben jij dit geweldige feest aan het organiseren? Kan jij nog wat hulp gebruiken, omdat jij dit keer een ander soort feestje wilt geven? Wil jij eens wat anders dan anders? Dan is het slim om dit aan mij te laten weten. Ik kan namelijk, als goochelaar in de Stichtse Vecht en omgeving, jouw feestje vast en zeker veranderen van een standaard feest naar een magisch feest. Als deze magische goochelshow jou aanspreekt, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Samen bekijken wij dan wat er mogelijk is. 


Zakelijke en particuliere feestjes

Ik ben in te huren voor zowel zakelijke als particuliere feestjes. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een vrijgezellenfeest, een bruiloft, een afscheidsfeestje, een surprise party, een nieuwjaarsborrel, een personeelsfeest, etc. Het maakt dus echt niets uit wat voor soort feestje het betreft, ik kan daar optreden met mijn magische goochelshow. Ik ben niet alleen goochelaar. Ik ben ook nog in te huren in andere functies, zoals spreker en energizer. Ik ben al regelmatig ingehuurd door bedrijven om deze functies te vervullen. Dit is iets wat mij ook echt op het lijf geschreven is. Dus als jij bijvoorbeeld een workshop of seminar aan het organiseren bent en je kunt wat hulp gebruiken, dan sta ik tot jouw beschikking.


Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Show samenstellen doen we samen

Als jij besloten hebt om mij in te huren als goochelaar, dan moet de show natuurlijk samengesteld worden. Als een show afgestemd wordt op jouw publiek, dan is succes verzekerd. Ik kan dit natuurlijk niet alleen, want ik heb niet alle benodigde informatie ter beschikking. Daarom heb ik jouw hulp nodig. Ik hoor graag van jou waarom jij dit feestje organiseert, hoeveel mensen jij ongeveer verwacht op het feestje en hoe oud jouw gasten zijn. Tevens vind ik het fijn als jij het mij laat weten als jij nog wensen voor de show hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je een bepaald truc wel of juist niet wilt zien of je vindt het leuk als ik de persoon, waarvoor het feestje gegeven wordt, bij een truc betrek. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er is veel mogelijk, dus geef jouw wensen zeker aan. Als het plaatje voor mij compleet is, zal ik een show gaan samenstellen die helemaal past bij jouw feest. Natuurlijk stem ik tussendoor wel nog enkele zaken met jou af, zodat ik zeker weet dat jij tevreden bent met de invulling van mijn show. Dit vind ik erg belangrijk, want jij bent de klant en klant is koning. Dus jij moet echt voor de volle 100% tevreden zijn.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Trucs met en tussen de gasten

Ik vind het altijd erg leuk om direct tussen de gasten aan het werk te gaan, zodat ik veel contact met hen heb. Ik doe mijn trucs terwijl ik tussen hen doorloop en ik stop af en toe bij een groepje gasten om daar een truc met hen te doen. De gasten reageren altijd erg positief op dit onderdeel van mijn show. Natuurlijk zijn er ook een aantal trucs die ik alleen op een podium kan laten zien, maar veel trucs zijn prima geschikt om tussen de gasten te doen. Alle ogen volgen mij dan nauwlettend. Ze houden precies in de gaten wat ik doen, ze volgen elke beweging. Dit doen zij natuurlijk, omdat zij hopen achter de werking van een truc te komen. Aangezien ik deze trucs al heel vaak gedaan heb, weet ik precies hoe ik deze uit moet voeren, zodat niemand de werking ontdekt. Dus de trucs blijven nog steeds iets magisch houden.


Praten over mijn trucs

Omdat de gasten toch vaak willen achterhalen hoe mijn trucs werken, gaan zij met elkaar praten over de trucs. De meeste mensen hebben verschillende ideeën over mijn trucs, deze delen de mensen met elkaar. Zij hopen natuurlijk op deze manier toch, met elkaar, tot een conclusie te komen en achterhalen hoe een truc zou kunnen werken. Maar ook hiervoor geldt dat dat niet gaat lukken. Maar ik vind het wel hartstikke leuk om deze gesprekken te volgen. Er komen vaak hele creatieve suggesties voorbij.

Voorbereiding is belangrijk

Ik vind het belangrijk om mezelf goed voor te bereiden op de show. Ik ben dan ook zeker op tijd aanwezig bij jouw feest. Als eerste bekijk ik de locatie waar ik op moet treden. Als ik dit gezien heb, ga ik mezelf verder voorbereiden achter de schermen. Ik neem hier graag uitgebreid de tijd voor. Als de show begint ben ik volledig geconcentreerd en neem jouw gasten mee in de magische wereld van de goocheltrucs.