Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een leuke, unieke  en magische Goochelaar in Strijen?

Boek dan nu Alex Buijk, hij is de Goochelaar in Strijen die je zoekt voor jouw feest. Alex goocheld op hoog niveau en laat je gasten verbazen met de gaafste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen is het leukste entertainment

Op zoek naar straf entertainment? Entertainment waar jouw gasten nog lang over zullen napraten? Heb je alles al geprobeerd, maar was er niets succesvol genoeg? Waren er op jouw vorige feestjes altijd gasten die zich niet leken te amuseren? Waren er gasten aanwezig die vroegtijdig je feest verlieten met een flauw excuus? Gooi het dan eens over een andere boeg en huur een goochelaar in op jouw volgend feest. Een goochelaar zal van jouw feest, een feest maken om nooit meer te vergeten. Een goochelaar is zo veel meer dan enkel entertainment voor de kleinsten. Wanneer je een goochelaar inhuurt kan je zeker zijn dat zowel jong als oud laaiend enthousiast zullen zijn.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 De meerwaarde van een goochelaar op jouw feest 

    Een goochelaar is een succesvolle vorm van entertainment, toch wordt er niet altijd op de eerste moment aan gedacht bij de zoektocht naar het ideale entertainment voor jouw feest. Dit komt omdat een goochelaar inhuren vaak onterecht geassocieerd wordt met kinderfeestjes. Begrijp me niet verkeerd, een goochelaar zal een heel succes zijn wanneer je hem inhuurt voor het opfleuren van het feest van jouw zoontje of dochtertje. Maar een goochelaar is zo veel meer dan dat. Dankzij zijn professionele manier van werken en zijn gave om elke leeftijd te entertainen, kan een goochelaar een meerwaarde bieden op elk soort feest, voor elke generatie.


    Een goochelaar inhuren doe je als je dus op zoek bent naar een vorm van entertainment waar iedereen blij van wordt. Bovendien zorgt een goochelaar voor entertainment van de bovenste plank. Jouw gasten zullen niet langer moeite ondervinden met het openhouden van hun ogen, in plaats daarvan zullen ze energiek en enthousiast zijn en wat wil je nu meer dan een feest vol blije gasten? 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk 

Wanneer je op zoek bent naar een goede goochelaar, heb je natuurlijk het liefst dat hij werkzaam in jouw buurt. Want je hebt geen zin om jouw feest te geven op een plaats waar jij of jouw gasten moeilijk geraken of erger nog: een plaats waar je echt niet graag bent. Er is goed nieuws want Alex Buijk is een goochelaar die werkzaam is in heel Nederland en dus ook bij jou in Strijen.


Alex Buijk is niet zomaar een goochelaar, hij is een goochelaar met net dat ietsje extra. Want Alex Buijk is naast goochelaar ook een energizer en lezer. Dat wil zeggen dat Alex zich goed kan richten tot elk publiek en weet hoe hij een publiek moet enthousiast en betrokken maken. Alex is dus niet enkel goed met zijn trucs, maar ook met zijn woorden. Hij zal zorgen voor een publiek die bruist van energie en een feest waar iedereen volop van kan genieten.


Alex Buijk is professioneel en hecht veel belang aan elk feest en evenement die hij mag voorzien. Hij streeft naar een goede communicatie met de klant en maakt graag duidelijke afspraken. Daarom voorziet hij ook goochelwerk op maat, waarbij je dus zelf inbreng kan geven. Standaard werkt Alex voornamelijk via twee formules, hij gaat te werk als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar


Wanneer je hem inhuurt als rondlopende goochelaar zal hij jouw gasten entertainen met zijn spectaculaire trucs, terwijl hij door je gasten heen beweegt. Wanneer je hem inhuurt als tafelgoochelaar, voorziet hij trucs bij jouw gasten aan tafel op een meer toegankelijke manier. Wat je ook verkiest en zelf al verkies je beiden of iets ertussen, praat erover met Alex. Want Alex is pas tevreden als jij en jouw gasten dat zijn!

Goochelaar te Strijen

Alex is werkzaam over het hele land en dus ook in Strijen. Alex heeft het genoegen gehad om al veel feesten en evenementen in Strijen te mogen bijwonen. Hij heeft er zelf bijzonder goede ervaringen opgedaan, want telkens werd hij goed ontvangen. Een van de leukste herinneringen die Alex heeft in het verzorgen van een feest in Strijen is het nieuwjaarsfeest van een lokaal café. Het café nodigde Alex uit om wat ambiance in de zaak te brengen en veel klanten te lokken en dat was nodig want de opbrengsten van het feest gingen naar een goed doel.


Dankzij Alex heeft dat feest zijn doel gehaald en de uitbater en organisator van dat feest was Alex dan ook heel dankbaar. Behalve dat het feest veel geld opgebracht heeft, heeft iedereen zich ook nog eens rot geamuseerd. Een feest dazt Alex Buijk nooit meer zal vergeten dus!