Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Ten Boer inhuren? Deze top goochelaar is TOP

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Ten Boer.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Ten Boer inhuren? Boek Alex Buijk

Ga je binnenkort trouwen? Of ga je juist op pensioen? Wil je vieren dat je al 50 jaar getrouwd bent? Het leven loopt voor iedereen anders en iedereen heeft zijn eigen unieke redenen om iets te vieren. Maar het geven van een feest is wel belangrijk, want als je gelukkig bent wil je jouw geluk delen met je vrienden en familie en een feest geven is een goede manier om dat geluk te delen. En hoe kan je dat beter dan door een geweldig goed feest te organiseren? Een goed feest krijg je door een combinatie van verschillende factoren. De locatie is belangrijk, maar ook het eten, de muziek, de versiering. En wat echt een wereld van verschil kan maken is de keuze van entertainment. En kiezen voor een goede vorm van entertainment is ook niet de gemakkelijkste opdracht die er is, want iedereen is anders en iedereen vindt dus ook iets anders leuk. Hoe ga je dan zomaar op zoek naar iets dat iedereen wel lijkt te waarderen, iets dat iedereen enthousiast kan maken? 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Ten Boer?

Overweeg een goochelaar voor je feest
Een van de keuzes die je kan maken is een goochelaar. Goochelaars kan je niet enkel inhuren op kinderfeestjes, maar ok op pensioenfeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, team building, doopfeesten. Eigenlijk is een goochelaar geschikt voor elk soort feestje of evenement. Een goochelaar past zich gemakkelijk aan het publiek aan. Hij is goed met elke leeftijd en is daarom een goede keuze. Want zo goed iedereen evenveel van je entertainment kunnen genieten.  Het is ook een keer iets anders dan anders. Vele feesten hebben geen of een andere vorm van entertainment, een feest zonder entertainment kan al gauw gaan vervelen en veel van de andere vormen van entertainment zijn jouw gasten misschien al beu geraakt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

Alex Buijk is dé goochelaar wanneer je op zoek bent naar een goochelaar in Ten Boer. Hij is werkzaam in heel Nederland en dat betekend dus ook in jouw streek! 

Maar Alex Buijk is niet zomaar een goochelaar, hij is een magisch entertainer. Deze term past beter bij Alex omdat Alex echt weet hoe hij mensen moet vermaken en hoe hij de magie in je feest of evenement moet brengen. Alex Buijk is magisch entertainer ook omdat hij naast goochelaar ook een lezer en energizer is. Vlot omgaan kan Alex dus niet enkel met zijn trucjes, maar ook met zijn woorden. En dit is een enorm voordeel voor je feest, want omdat Alex weet hoe hij de aandacht kan trekken en vasthouden, zal hij erin slagen de gasten beter te entertainen en op die manier krijg je een enthousiast en tevreden publiek. En is dat niet juist waar je naar streeft: een feest waar iedereen tevreden zal weggaan en met een voldaan gevoel aan terug zal denken?  

Alex gebruikt voornamelijk twee verschillende werkwijzen: hij voert zijn spectaculaire goocheltrucs al rondlopend tussen je gasten uit als rondlopende goochelaar of hij gaat van tafel tot tafel om je gasten daar te voorzien van de leukste goocheltrucjes. Het maakt helemaal niet uit wat je verkiest, want Alex kan ook zorgen voor goochelwerk op maat. Zo kan je dus kiezen wat er het beste bij jou, je gasten en je feest zal passen.

Een groot succes met TOP goochelaar Alex Buijk

Ik heb goed nieuws voor jou, want goochelaar Alex Buijk werkt in het hele land! Dat is ook goed als je een goochelaar in Ten Boer zoekt, want ook daar is Alex dus beschikbaar. 

Alex heeft zelf al een aantal ervaringen in de streek en omdat deze ervaringen telkens mooie ervaringen waren, is hij telkens blij wanneer hij opnieuw uitgenodigd wordt om in deze mooie streek te werken. 


Welk feest je dus ook geeft, een goochelaar is geen slecht idee. Want een goochelaar is er voor iedereen: jong en oud, groot en klein, dik en dun, grappig of serieus. Het maakt allemaal niet uit, want vroeg of laat krijgt een goochelaar ieders aandacht en hij weet ook goed hoe hij die aandacht moet vasthouden. Tenminste als je kiest voor een goede goochelaar! En nee, het is niet altijd gemakkelijk om te weten hoe je nu juist een goede goochelaar kan vinden, maar in dit geval moet je niet langer zoeken. Alex Buijk is een ervaren en professionele goochelaar die zijn job met passie en liefde uitvoert en werd reeds door vele beschreven als een uitstekende goochelaar! Ik zou zeggen: probeer het eens, zo kan je het zelf ondervinden!