Goochelaar Huren Alex Buijk

Jouw goochelaar in Terneuzen is Alex Buijk, Reserveer nu !

Wil jij jouw evenement geweldig maken? Reserveer dan nu Alex Buijk de goochelaar in Terneuzen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Topper in Zeeuws-Vlaanderen

De stoere havenstad in Zeeuws Vlaanderen, Terneuzen heeft een geheel eigen karakter.


De combinatie van moderne havenstad, met een oud centrum met historische panden en de combinatie van het bourgondische, van hun naaste buren in België, met de nuchtere Zeeuwse inborst, maakt dit tot een geliefde stad. Ik voel me als goochelaar in Terneuzen dan ook erg thuis.


Of ik nu het entertainment mag verzorgen tijdens zo een heerlijk bourgondisch etentje, of voor personeelsfeesten bij een van de grote bedrijven in de haven, ik kom graag naar de stad van de Vliegende Hollander.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Bourgondisch genieten met wat extra magie

Ben je van plan een feest in één van de restaurants van Terneuzen te houden en zoek je nog wat extra entertainment? Ik kom als tafelgoochelaar naar Terneuzen op alle locaties en terwijl jullie genieten van een heerlijk etentje, loop ik van tafel naar tafel en vermaak alle gasten met goocheltrucs.


Door de kleinschalige opzet van tafelgoochelen, kan ik ervoor zorgen dat iedereen aan bod komt en dat ik, als dat nodig is, ook makkelijk trucs kan aanpassen aan het publiek. Heb je bijvoorbeeld wat jongere gasten erbij, dan doe ik voor hun ook speciale trucs, zodat ook zij kunnen genieten van wat magie.


Voor het tafelgoochelen stel ik geen aparte eisen aan de locatie, dus ik ben uiterst flexibel met waar het feest is. Heb je een zomers feest aan de Westerschelde in gedachten? Ook op buitenlocaties kan ik als tafelgoochelaar optreden. Ik pas mijn trucs aan, voor jullie feest.


 Bedrijfsevenementen en beurzen

 Naast het tafelgoochelen, treed ik ook vaak op voor bedrijven. Dit kan zijn als een spreker, of Energizer bij evenementen, om het publiek in de juiste sfeer te brengen, of voor spectaculaire onthullingen.


Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf extra in de spotlight te zetten? Denk dan eens aan een logo onthulling met vuurwerkbord, of lanceer je nieuwe product met wat magische toevoegingen. Ik heb een breed scala aan trucs die geschikt zijn voor grotere onthullingen en denk graag met je mee over een passende oplossing voor jouw bedrijf.


Voor het bedrijfsleven ga ik ook regelmatig mee naar beurzen. Als het nog rustig is aan het begin van een beurs, zorg ik dat jouw stand de aandacht trekt, met mijn goocheltrucs.


Bij grote drukte zorg ik juist dat de wachtende klanten vermaakt worden, zo zijn ze minder geneigd om door te lopen naar de concurrent. Natuurlijk leg ik met al mijn trucs juist de aandacht op jouw producten en bedrijf. Zo heeft een goochelaar op beurzen echt een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf!


Natuurlijk treed ik niet alleen op op grote evenementen voor bedrijven. Ook voor jubilea van sportclubs, ouderencentra, gemeentes of evenementen van onderwijsinstellingen kan ik een passend programma maken.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Leer goochelen tijdens jullie uitje!

Wil je eens wat anders voor je groepsuitje dan sportieve workshops, of alleen samen uit eten gaan en zoek je een echt originele activiteit?


Denk dan eens aan een goochelworkshop, dan leer je van een goochelaar in Terneuzen de fijne kneepjes van het vak. 


Ik geef goochelworkshops voor allerlei soorten feesten en evenementen. Of het nu voor een personeelsfeest, een vrijgezellenfeest, of een activiteit tijdens een open dag is, met een goochelworkshop haal je een originele activiteit in huis en het uit eten gaan kan daarna natuurlijk nog steeds!


Ik doe eerst een aantal trucs voor en daarna leer ik ze aan alle aanwezigen. Daarna worden de trucs aan elkaar opgevoerd, dat staat garant voor hilariteit! Na de workshop krijgt iedereen een goodiebag met materialen mee naar huis, zodat het daar ook nog eens opgevoerd kan worden.

Goochelen is maatwerk

Elk feest en evenement vraagt om zijn eigen invulling en klemtoon. Ik stel, in overleg met jou, het programma samen en zorg dat precies de focus gelegd wordt, waar jij dat wilt. Heb je mensen die je speciaal in het zonnetje wilt zetten tijdens het feest? Laat het me weten en ik zorg dat dat in de show wordt meegenomen. Wil je een bepaald aspect van je bedrijf extra uitlichten? Ik zorg dat dat met een passende goocheltruc of trucs gedaan wordt.

Met humor en passie voor mijn vak, stel ik een programma voor je samen om jouw evenement onvergetelijk te maken!