Goochelaar Huren Alex Buijk

Geef jij een feest en dus op zoek naar een Goochelaar in Texel? Boek dan nu Alex Buijk.

Geef jij een feest en ben je op zoek naar een Goochelaar in Texel? Reserveer dan nu bij Alex Buijk, deze illusionist laat jouw gasten graag verbazen door zijn leukste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op het eiland

Texel is 1 van onze mooie Nederlandse Waddeneilanden. Hier is rustig gelegen ver van de drukke randstad af. Dit betekent echter niet dat je geen goochelaar in Texel kan vinden. Hier in Texel bied ik namelijk mijn diensten aan als goochelaar en topentertainer. Mijn naam is Alex Buijk en ik voer graag een geweldige show op vol magie voor een publiek. 


Naast mijn top shows als goochelaar op het podium geef ik ook workshops over goochelen. Tijdens zo'n goochelshow leer ik je hoe een bepaalde truc in elkaar zit zodat je hem zelf ook aan het einde van de workshop kan opvoeren voor alle aanwezigen. Ook krijgt iedereen die aanwezig is een leuke goodybag mee. Heb je nou een mooi product wat je op de markt wil brengen door bv. op een beurs te staan? Dan ben ik de juiste persoon om te zorgen dat jouw verkoopcijfers omhoog schieten. Dit kan een huishoudbeurs,autobeurs of gereedschapsbeurs zijn. Alle standhouders op alle beurzen en evenementen in ons land kunnen van mijn goocheltrucs gebruik maken om hun product in het zonnetje te zetten wat uiteraard een hoop bekijks geef in de zaal en zo een hoop potentiële klanten zal leiden naar jouw stand. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Maatwerk met passie

Als goochelaar in Texel ben ik ook uitstekend als het gaat om een spetterende onthulling van jouw nieuwe logo voor bv. een bedrijf. Ik kan dit nieuwe logo in het leven luiden door gebruik te maken van vuurwerk en snel ontvlambaar papier. Hierdoor is het letterlijk een spetterend optreden. 


Wordt je opa en oma 80 jaar? of zijn je ouder 20 jaar getrouwd? Bel mij voor een afspraak en laat een goochelaar zijn magie showen i.p.v van dat standaard muziekbandje. Ook voor een goede teamspirit op de werkvloer kan ik d.m.v een gezellig teamuitjes of diner als tafelgoochelaar fungeren om zo een heerlijk gezellige sfeer te creëren. De klassieke kaarttrucs blijven leuk aan tafel. Dit geldt ook voor het gokspelletje in mijn optreden. Hier kunnen de tafelgasten 20 euro winnen als ze kunnen raden waar het biljet naar toe verdwenen is. Ook komen er zweeftrucs aan bod en genoeg andere geweldige goocheltrucs wat de avond ronduit magisch maakt. 


Ik ben door mijn vele activiteiten in de goochelwereld erg gepassioneerd en het magie van het vak stroomt door mijn aderen en dat wil ik graag rondbrengen naar andere door middel van shows en workshops. Voor de studenten en docent op scholen kan ik als goochelaar in Texel ook uitkomst bieden in het inleiden van de zomervakantie of nieuw schooljaar. Maar ik fungeer ook goed als opwarming van het schoolfeest in de vooravond voordat de diskjockey hun werk gaan doen. Dit geldt tevens voor alle feesten waar gasten naar iets meer verlangen dan alleen muziek. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magie van Goochelen

Ook doordat het magie van goochelen steeds vaker terugkomt op bv. televisie in de vorm van programma's als Mindfuck en Streetmagic, maar ook tijdens optredens van Holland got talent. En in Hollywood is het ook aan een opmars bezig dankzij de Hollywood blockbusters Now You See Me 1 & 2. Maar ook de memorabele show van Hans Klok en David Copperfield in gokstad van de wereld, Las Vegas. En niet de te vergeten werd er in de wereldberoemde tv-serie Friends ook de opmerking gemaakt dat je voor een feestje een goochelaar moet inhuren voor het beste vermaak. 


Amerika loopt natuurlijk voor op dit soort activiteiten en het is daarom ook erg populair aan de overkant van de oceaan. Dit is begonnen met overwaaien naar West-Europa. Wil je meer informatie over mij als goochelaar of wil je enkele video's of foto's zien? Neem dan even een kijkje op mijn website bougemagic.nl. Het is natuurlijk mogen of mij via telefoon of email vragen te stellen over bv. prijzen, maar ook over andere onderwerpen m.b.t mijn vak sta ik je graag te woord. Nu is het vaak ook fijn voor de mensen die mij willen inhuren voor een feest of event om even persoonlijk een gesprek te voeren. Dit is geen probleem en ik wil graag even langskomen om te praten over bv. specifieke wensen of voorkeuren tijdens het feest of event. Hierdoor kunnen wij het zo perfect laten verlopen als je wilt. 

Contact

Twijfel dus niet langer indien je een goochelaar in Texel zoekt en laat mij jou en jouw gasten entertainen op een hoog niveau. Ik laat mijn show nog lang naklinken op verjaardagen of over de werkvloer. Mijn werk is niet alleen een spektakel maar ook op en top professioneel.