Goochelaar Huren Alex Buijk

De nr 1 Goochelaar in Teylingen! Boek nu Alex Buijk

Ontmoet de beste Goochelaar in Teylingen. Reserveer deze topper voor jouw bedrijfsfeest schoolevenement of ( trouw) feest. Magie en illusie gegarandeerd!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Teylingen

Het geven van een feest kan heel leuk zijn. Je kan je vreugde en geluk delen met mensen die het echt waard zijn, mensen die je graag ziet. Een feest geeft ook de kans aan lang verloren vrienden of familieleden om weer meer met elkaar in contact te komen, soms kan het geven van een feest zelf bijdrage tot de verzoening van kibbelende familieleden en of vrienden. Al bij al kan je dus stellen dat een feest drager is van magie en vreugde. Of toch als het feest een echt succes is en je alles dus goed gepland hebt.


Maar dat is nu juist het moeilijke: hoe zorg je ervoor dat je alles goed plant? De ene persoon heeft er van nature aanleg voor, terwijl de andere er op alle vlakken mee zal sukkelen. Als je geluk hebt zal je hier en daar wat hulp kunnen verwachten van vrienden en familieleden. Maar zelf dan nog ben jij de hoofdbeslisser van de belangrijkste keuzes op jouw feest.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magie is de juiste keuze

    En wat zijn die belangrijkste keuzes nu juist? Het eten? De plaats? De versiering? De muziek? In principe draagt elke factor bij tot het geven van een (bijna) perfect feest, want een goed feest betekent eigenlijk dat alle stukjes mooi in elkaar vallen. Toch is er een bepaalde factor die van grote invloed zal zijn op de uitkomst van je feest en dat is de keuze van entertainment!


    Een slecht entertainment zorgt namelijk voor ongeïnteresseerde gasten die ofwel vroegtijdig naar huis zullen gaan zodat je feest snel dood loopt ofwel geleidelijk aan in slaap zullen vallen omdat je feest gewoon echt té saai is. En ik ben er vrij zeker van dat, dat het laatste is wat jij op jouw feest wil!


    Het hoeft zo niet te zijn, want er is een goede oplossing! Er bestaat namelijk een vorm van vermaak voor jouw feest die geliefd wordt door alle leeftijden en dat is een goochelaar!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Wat een goochelaar je bieden kan

Vanzelfsprekend dat een goochelaar je een avond vol plezier en magie zal bieden, maar wat kan een goochelaar nog meer voor jou en je feest betekenen?


- Plezier en entertainment voor elke leeftijd: een goochelaar is niet enkel goed in het entertainen van kinderen, maar ook van volwassenen. Want een goede goochelaar voert zijn goocheltrucs op een zodanig geloofwaardige en professionele manier uit, dat hij iedereen zal kunnen bekoren. Ja zelf ook die tante van jou, die nooit van iets lijkt te kunnen genieten. Een goochelaar werkt zijn magie op jouw publiek en tovert jouw middelmatig publiek om tot een laaiend enthousiast volkje die je nog amper zal herkennen.


-Spanning, sensatie en verbazing: Elke ervaring die je met een goochelaar zult beleven zal anders zijn, want er zijn steeds nieuwe trucjes en technieken die ze zichzelf eigen maken. Hun belangrijkste doel is om je gasten te blijven verbazen en om je gasten goocheltrucs te voorzien waarvan ze onmogelijk kunnen raden hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen. Dit creëert een aangename spanning die je gasten doet verlangen naar meer.

 Alex Buijk dé goochelaar in Teylingen

Alex Buijk is zo'n goochelaar. Een goochelaar die je doet verbazen en een goochelaar die je laat verlangen naar meer. Hij heeft ervaring opgedaan op de meest diverse feesten en dankzij die diverse ervaringen weet hij dus hoe hij moet omgaan met mensen in het algemeen en dus ook met jouw gasten! Bovendien is Alex Buijk naast goochelaar ook spreker, lezer én energizer. Dat maakt dat hij net zo goed met woorden kan toveren dan hij kan met zijn andere attributen! Zijn woorden zorgen dus voor het aantrekken van de aandacht van je gasten en hun te voorzien van de nodige energie. Geen feest, waar er zomaar spontaan iemand in slaap zal vallen dus! 


Alex Buijk gaat te werk via twee formules. De eerste formule is als tafelgoochelaar, op die manier komt hij jouw gasten aan de tafel vergezellen om ze zo te verbazen met zijn spectaculaire goocheltrucs. De tweede formule is rondlopende goochelaar, waar hij jouw gasten al rondlopend met zijn goocheltrucs entertaint. En voor wie dat wenst biedt Alex ook goochelwerk op maat aan, zo heb je zelf de volledige vrijheid om de juiste keuze voor jouw feest te maken. 


Kijk maar uit Teylingen, want voor je het weer wordt heel de gemeente betoverd door de charme en het enthousiasme van Alex. Een ding is zeker, wanneer je Alex inhuurt zullen je gasten je dankbaar zijn. Want een feest waar Alex entertaint is een feest waar ambiance en plezier verzekerd is!