Goochelaar Huren Alex Buijk

Een goochelaar in Tholen nodig voor jouw unieke feest?

Maak jouw feest compleet en boek Alex Buijk de goochelaar in Tholen die jouw feest compleet zal maken en jouw gasten zal entertainen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top goochelaar in Tholen

Een goochelaar in Tholen, is een goede aanvulling voor elk feest. Of het nu in de historische stad zelf is, met de oude wallen en vesten, of in een van de dorpen bij een van de vele restaurantjes aan de Oosterschelde, met de lekkere, verscholen strandjes.


Genieten van streekproducten en verse vis en extra geamuseerd worden met wat goocheltrucs aan tafel, klinkt toch als een perfecte combinatie?


Ik kom dan ook graag als goochelaar naar Tholen, het is werken met een vakantiegevoel!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar voor bedrijfsevenementen

Als goochelaar ben ik flexibel inzetbaar voor bedrijfsevenementen. Ik pas mijn programma en goocheltrucs aan de branche en natuurlijk in het bijzonder aan jouw bedrijf en producten aan.


Of je nu iemand nodig hebt als spreker of Energizer aan het begin van een groot evenement, of extra entertainment tijdens een open dag of bedrijfsopening, ik heb als goochelaar een breed scala aan mogelijkheden.


Ik kan ook grote, spectaculaire onthullingen, van een nieuw product, logo of huisstijl voor je verzorgen, zodat jouw bedrijf goed in de spotlight wordt gezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een onthulling met een vuurwerkbord, hier kan je op mijn website meer informatie over vinden, of neem contact met me op voor één van de andere mogelijkheden.


Ik kom ook als goochelaar naar Tholen voor beurzen. Hier kan ik, door te zorgen voor extra aandacht voor jouw bedrijf en producten, voor entertainment tijdens het wachten, of als publiekstrekker, een meerwaarde voor jouw bedrijf zijn.


Aan het begin van een beurs wil je immers dat de mensen juist naar jouw stand getrokken worden en bij grote drukte is het afhaken door lange wachttijden voor een stand een probleem. Met een goochelaar in je stand, heb je voor beide problemen een oplossing.


Ik zorg dat de nieuwsgierigheid van mensen geprikkeld wordt en dat ze dus naar jouw stand komen en bij grote drukte zorg ik dat mensen vermaakt worden tijdens het wachten. Zo heb jij je handen vrij om mensen met genoeg tijd en aandacht te helpen. Zo ben je verzekerd van een succesvolle beurs, waarbij jouw bedrijf de smaakmaker is.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Tafelgoochelen voor feesten

Een heel bekende vorm van goochelen, is toch wel het tafelgoochelen. Als goochelaar kom ik in restaurants, kantines en kantoren en vertoon kleine goocheltrucs, individueel of aan kleine groepjes.


Deze vorm van goochelen is dan ook erg geschikt voor allerlei soorten feesten. In restaurants, waar ik tussen de gangen door, van tafel tot tafel ga en zorg dat iedereen kan genieten van wat goocheltrucs. Of bij meer informele feesten, waar ik rondloop over het feest en zorg dat overal de sfeer goed blijft en niemand zich hoeft te vervelen.


Als tafelgoochelaar stel ik vrijwel geen eisen aan de locatie, dus vraag ook, als je een buitenfeest hebt, of een heel unieke locatie, naar de mogelijkheden. Grote kans dat het mogelijk is!


 Leer zelf goochelen

 Ben je erg geboeid door magie en heb je altijd al zelf wat van de fijne kneepjes van het vak willen leren? Ik geef ook goochelworkshops op locatie. Dit is een ideale activiteit voor een gezellig teambuilding uitje, een vrienden of vriendinnen dag en natuurlijk voor vrijgezellenfeesten. 


Ik kom als goochelaar naar Tholen om jullie wat van mijn trucs te leren en na de workshop krijgt iedereen van mij een gift bag met materialen mee naar huis, om het daar nog verder te oefenen en te showen aan de thuisblijvers.

Programma op maat

Voor elk feest of evenement maak ik, in overleg met jou, een programma op maat.

Heb je speciale gasten die je in het zonnetje wilt zetten, of wil je een bepaald product uitlichten? Laat het me weten en ik verwerk het in mijn programma. Heb je een speciale doelgroep voor je evenement, of feest? Verschillende doelgroepen en leeftijden op een feest, vragen om trucs op maat. Ik zorg dat ik met mijn trucs de juiste toon aansla voor jong en oud, zodat iedereen kan genieten en zodat je kunt terugkijken op een geslaagd evenement.


Combinaties van mijn programma’s zijn natuurlijk ook mogelijk, zo kan ik aan het begin van een feest centraal vanaf een podium werken en later als tafelgoochelaar door de zaal lopen.

In overleg maak ik een passend programma voor jouw feest.