Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Tietjerksteradeel inhuren? Boek TOPPER Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Tietjerksteradeel.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Tietjerksteradeel inhuren?

Bij het plannen van een feest komt heel wat stress kijken. Je bent soms wel ten einde raad, omdat uiteindelijk niets lijkt te lopen zoals je het oorspronkelijk had gewild. Natuurlijk is dat niet aangenaam en het is logisch dat het wat zorgen met zich mee brengt, maar toch is het geen reden om je ongerust te maken. Het belangrijkste is dat je gekozen hebt voor een goede vorm van entertainment. Want door die keuze juist te doen spaar je jezelf een hele hoop ellende uit! 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op jouw feest in  Tietjerksteradeel?

Een goed entertainment maakt grotendeels de algemene sfeer op je feest. De rest mag dan nog enigszins wat tegen vallen, met een goede entertainer ben jij en je feest gered! Je moet er dus gewoon voor zorgen dat je een goede keuze zal maken wanneer je moet kiezen voor entertainment, want de keuze is eindeloos. Er zijn nochtans veel goede keuzes beschikbaar, maar er zijn er ook een heel aantal dat je beter niet zou kiezen! Een goed entertainment zorgt er voornamelijk voor dat iedereen evenveel plezier kan beleven en dat niemand zich buitengesloten zal voelen! Veel vormen van entertainment zijn te specifiek en zijn daarmee ook voornamelijk op één doelgroep gericht en dat kan je het beste zo veel mogelijk proberen te vermijden. Voor de rest is het ook belangrijk dat je kiest voor een entertainment die niet afzwakt, een vorm van entertainment die dus zal blijven boeien en die zelf bij de grootste zuurpruim een lach op zijn gezicht kan toveren! Dan rest er nog de vraag: wie biedt er zo'n vorm van entertainment en waar vind je zo'n entertainer?

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Al eens gedacht om een goochelaar te huren op je feest? 

Een goochelaar kan jou en je feest meer bieden dan je in de eerste instantie zou kunnen denken. Een goochelaar is een originele vorm van entertainment die waarschijnlijk nog niet zo heel gekend is door het merendeel van je gasten, dat zorgt ervoor dat je als je in goochelaar in huurt je gasten niet enkel een spannende ervaring aanbiedt, maar ook een ervaring die ze nog nooit eerder zullen ervaren hebben! 


Klein en groot tevreden stellen, dat doe je dus met een goochelaar. Zijn professionalisme zorgt voor de nodige geloofwaardigheid, waardoor zelfs de meest sceptische persoon uiteindelijk in magie zal geloven! Met een goochelaar kies je dus nooit mis. Kies voor een goochelaar, want iedereen heeft evenveel recht om de tijd van zijn leven te beleven!

Alex Buijk, goochelaar bij uitstek in de omgeving van Tietjerksteradeel 

Een goede keuze van goochelaar is belangrijk, maar niet altijd evident. Een goochelaar inhuren als entertainer wordt steeds populairder en dat wil dus ook zeggen dat er alsmaar goochelaars bij komen. Helaas wil dit ook zeggen dat er meer kans is dat je een goochelaar aantreft die niet helemaal of zelfs helemaal niet aan je wensen of die van jouw feest zal voldoen! Wees dus kritisch voor je een goochelaar inhuurt en hou rekening met een aantal dingen!


Zo kan je er beter rekening mee houden dat je kiest voor een goochelaar met ervaring. Een goochelaar die ervaring heeft weet veel beter hoe hij een publiek moet aanpakken dan een goochelaar zonder. Bovendien zorgt ervaring ervoor dat een goochelaar zich beter kan aanpassen aan elke situatie en elk soort feest. Zorg er ook altijd voor dat je kiest voor een goochelaar dat professionaliteit erg belangrijk vindt. Wanneer een goochelaar niet beschikt over de nodige professionaliteit komt hij algauw vals en ongeloofwaardig over. Je gasten zullen zijn acts niet geloven en lopen als gevolg geërgerd rond! Dat is toch het laatste wat je wil?


Op zoek naar een goede goochelaar in de buurt van Tietjerksteradeel? Zoek dan niet langer, want Alex Buijk is daar voor je beschikbaar! Alex Buijk heeft al deze eigenschappen en zelfs nog veel meer! Alex blijft verbazen elke keer opnieuw, omdat hij er telkens voor zorgt dat hij op de hoogte blijft van de allernieuwste en leukste goocheltrucs. 


Alex gaat ook te werk als energizer, lezer en spreker en weet dus perfect hoe hij een publiek moet toespreken. Daarnaast weet hij dus ook hoe hij de juiste sfeer moet scheppen en hoe hij een publiek enthousiast kan maken. Met Alex wordt jouw feest dus gegarandeerd een succes!


Alex kan je inhuren als tafelgoochelaar, maar ook als rondlopende goochelaar. Met de formule van tafelgoochelaar zal Alex zijn trucs uitvoeren aan de tafel van je gasten en als rondlopende goochelaar voert hij zijn leuke trucjes uit wanneer hij tussen het volk rondloopt. Bovendien zorgt Alex ook voor goochelwerk op maat!