Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar een Goochelaar in Tilburg? Boek nu!

Goochelaar in Tilburg die jouw feest uniek maakt? Dan moet je bij Alex Buijk zijn, hij levert maatwerk en laat je gasten verbazen in de wereld van illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Gezellig feest

Een gezellig feest voor jong en oud met een goochelaar in Tilburg

Dat moment wanneer er weer een feest van je ouders aan zit te komen en je geen idee hebt wat je moet gaan doen om al die gasten te gaan entertainen. Het kan ook best lastig zijn maar geef niet op! Stop gelijk met zoeken want met deze tip, zet jij een onvergetelijk feest neer. Het geheim: een Goochelaar in Tilburg!


Wie ben ik?

Ik ben Alex Buijk en ben goochelaar. Ik vind het geweldig om mensen van jong en oud te kunnen entertainen met de trucs die ik kan. Blaas wat magie in je partij en huur mij in als goochelaar. Zo ben ik onder andere beschikbaar in Tilburg. Ik heb genoeg verschillende shows in petto om je helemaal omver te blazen. Het klinkt misschien allemaal een beetje vaag maar wanneer je verder leest kom je eer achter dat goochelen zoveel meer kan brengen dan dat je eigenlijk verwacht. Magie zit in elk hoekje van de wereld en ik kan je dat laten zien. Ik doe dit al sinds jaren en nog steeds beleef ik enorm veel plezier in het werk dat ik doe.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Geschiedenis van een goochelaar

Het is al iets wat sinds van ouds wordt gedaan op partijen en feesten. Door de vlugge vinger- en handbewegingen, kunnen je hersenen niet volgen wat er nou eigenlijk recht voor je gebeurt. Hierdoor ontstaat er een verbazend effect wanneer er iets gebeurt wat het brein niet had verwacht. De kunst is natuurlijk om dit zo soepel mogelijk te doen zodat het een vraag blijft hoe die truc toch voor elkaar is gekomen. Goochelaars zijn overal te vinden en dus ook een goochelaar Tilburg. Toveren is bovennatuurlijk maar door de magie en de spanning in de zaal kan ik er wel op laten lijken alsof er magie wordt gebruikt. 


Goochelaar Tilburg 

Je hebt ze vast wel is voorbij zien komen op tv bij verschillende talentenshows. De een nog beter dan de ander. Vaak wordt er een stereotyperend beeld gecreëerd over goochelaars. 'Mannen die een konijn uit hoed toveren en met hun assistent een verdwijntruc doen'. Als je zo denkt over goochelaars dan zit je helemaal verkeerd te denken. Ze zijn namelijk veel meer dan dat. Zo heb je verschillen shows; tafelgoochellaars, een magische show waar het brein wordt gefopt of zelfs een workshop goochelen. Keuze genoeg en zeker is de moeite waard om het te proberen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar, wat is dat dan, zul je denken. Het woord zegt het eigenlijk al. Alex komt naar je tafel met verschillende attributen. Hij loopt als het waren rondom de tafels om over een truc uit te voren. Dat kan met of zonder spullen. Want vergeet niet, ook met vingervlug goochelwerk kan het enorm indrukwekkend zijn wat ik je laat zien. Wat voor voorwerpen zoal dan? Denk hierbij aan kaarten, ringen, balletjes en misschien wel een voorwerp wat een complete verassing kan zijn! Maar als je denkt dat de volledige focus op de goochelaar moet leggen, heb je het mis. Je kan namelijk gewoon lekker wat eten en drinken terwijl ik je entertain met mijn magie. Het is echt het proberen waard want dit is iets wat je nog nooit hebt meegemaakt.


Andere diensten

Als goochelaar bied ik ook andere verschillende diensten. Denk hierbij aan lezingen/ spreker / energizer en maatwerk. Mijn uiterste doel is om natuurlijk een grote glimlach op je gezicht te toveren. Wat mij ook enorm hoog zit, is dat jullie deze avond/middag nooit meer zullen vergeten. De gezichten wanneer ik een truc uitvoer geeft mij ook zoveel energie. Die energie deel ik uiteraard in mijn shows waardoor er een onvergetelijk moment ontstaat. Ik probeer mijn assortiment ook zo groot mogelijk uit te breiden door nieuwe trucs en show te bedenken.

Waar moet ik dan terecht voor een goochelaar?

Google staat vol met verschillende goochelaars maar wanneer je echt benieuwd bent geworden naar mijn kunsten en wat ik allemaal in mijn mars heb, kun je kijken op mijn website: https://bougemagic.nl/. Via de site kun je mij zowel telefonisch als via de mail bereiken. Ook vind je daar alle informatie die je nodig hebt om dit tot een geslaagd feest te maken. Er is tevens een handige tool waar je kunt chatten waardoor de vraag die je hebt gelijk beantwoord kan worden. Dus waar wacht je nog op? Omarm de krachten die het goochelen heeft in goochelaar Tilburg.