Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Tubbergen huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Tubbergen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Tubbergen inhuren? Boek Alex Buijk

De magische goochelshow is een geweldige en bijzondere goochelshow voor volwassenen. Het is een bijzondere, unieke voorstelling met veel verassende trucjes. Deze bijzondere voorstelling zal het publiek keer op keer weer verbazen, je gasten zullen het maar niet ontdekken wat er op het podium gebeurt.

De bijzondere en prachtige goocheltrucs zullen de aandacht van je gasten trekken door de verschillende trucjes die voorbij komen tijdens deze bijzondere voorstelling. De goochelaar in Tubbergen verzorgt een voorstelling die gericht is op een diverse groep. Hierdoor is de voorstelling geschikt voor verschillende soorten feesten. Jong of oud maakt niet uit, de voorstelling spreekt een breed publiek aan waardoor het geschikt is voor elk feest. De verschillende acts worden gepresenteerd op een bijzonder podium en om het allemaal nog wat specialer te maken wordt er ook nog eens gebruikt gemaakt van spannende muziek.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Tubbergen?

De magische goochelshow bestaat niet alleen maar uit magische goocheltrucjes die je gasten op het verkeerde been zetten. Illusie en ongeloof zijn onderdelen van de voorstelling maar er is ook veel ruimte voor een gezonde dosis humor. Humor is belangrijk voor deze voorstelling. Je gasten zijn onderdeel van de voorstelling en de goochelaar in Tubbergen zal de gasten regelmatig vragen om hem te assisteren. Want dat vinden je gasten natuurlijk geweldig. Het helpen met de magische goochelacts is voor veel gasten uit het publiek een grote droom die uitkomt. Wie wil er nu niet onderdeel zijn van een magische voorstelling? Doordat het publiek onderdeel is van de voorstelling maakt de goochelaar er een interactieve middag van en blijft iedereen met volle aandacht kijken naar wat er op het podium gebeurd.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Misschien zijn er een aantal gasten waarvan je bijna zeker weet dat ze de goochelaar graag helpen op het podium. De goochelaar geeft meerdere mensen uit het publiek de mogelijkheid om hem te assisteren en dat is een grote belangrijke taak. Huur dus een goochelaar in Tubbergen in voor je feest om je gasten te verbazen met bijzondere verbluffende trucjes en bijzondere illusies. Deze voorstelling zal je gasten altijd bijblijven omdat het zo bijzonder is. Je gasten zullen je feest nooit meer vergeten omdat ze de voorstelling geweldig vonden.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

De magische goochelshow.

Vier je nu de opening van je nieuwe bedrijfspand of open je binnenkort een nieuwe winkel? Dan is de opening van deze middag of avond het allerbelangrijkste. De opening dat is wat mensen bijblijft. Als je een spetterende goede indruk wilt achter laten maak dan gebruik van een magische goochelshow. Door een magische show van de goochelaar in Tubbergen zal er een korte voorstelling worden opgevoerd. Ook als is de voorstelling kort hij is bijzonder krachtig en speciaal. De goochelaar werkt met een aantal opvallende voorwerpen die de aandacht van je gasten grijpt.

Verschillende soorten feesten

De magische goochel show is geschikt voor verschillende soorten feesten. Gebruik deze voorstelling als je een familiefeest, bedrijfsfeest, bruiloft, huwelijksfeest of verenigingsfeest viert. Voor elke speciale gelegenheid kan de goochelaar een mooie voorstelling inzetten. De goochelaar zal gebruik maken van een bijzonder podium waar hij al je gasten gaat vermaken met zijn bijzondere magische trucjes. De goochelaar heeft jaren ervaring en kan een voorstelling opvoeren voor verschillende groepen en soorten publiek. Als er speciale wensen zijn voor de voorstelling kan dit natuurlijk altijd in overleg besproken worden. Voor elke gelegenheid kan de goochelaar weer iets anders samenstellen en het is voor de goochelaar helemaal interessant als hij kan inspelen op de gastenlijst.

         

In de magische voorstelling richt de goochelaar zich speciaal op de gasten van het publiek. Als er een gemengd publiek is van kinderen en volwassenen zal de goochelaar een andere soort voorstelling samenstellen dan dat er een publiek is van alleen maar volwassenen. Wat het publiek ook is maakt helemaal niets uit. De goochel stelt een magische show op met verschillende trucjes waardoor het publiek totaal in verwarring wordt gebracht en op het verkeerde spoor wordt gezet.

Het is een hilarische en bijzondere voorstelling die de goochelaar in Tubbergen opvoert voor je gasten. Als jij het leuk vindt om je gasten een geweldige voorstelling te geven, een voorstelling waar magie centraal staat maak dan gebruik van een professionele entertainer.