Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Twenterand boeken? Huur Top goochelaar Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Twenterand.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Twenterand inhuren? Boek Alex Buijk

Ben je gek op magie en kan je niet stoppen met kijken naar magische goocheltrucs? Lijkt het je nu geweldig om een feest te vieren en deze grote passie voor magie te laten terugkomen? Het is niet nodig dat je zelf op het podium gaat staan om al je gasten te vermaken. Ook hoef je niet alle goocheltrucjes van beroemde goochelaars uit je hoofd te leren. Maar door ervoor te kiezen om een goochelaar in Twenterand in te huren voor je feest betover je al je gasten. Misschien heb je het nog nooit eerder gezien en ben je zelfs verbaasd dat het mogelijk is om een professionele goochelaar in te schakelen. Maar een goochelaar is niet alleen leuk voor jonge kinderen, het is leuk voor iedereen. Een goochelaar gebruikt verschillende magische trucjes en verast het hele publiek met al deze magie en illusie.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Twenterand?

Als je een feest viert wil je het naar je zin hebben. Je wilt met een ontspannen en tevreden gevoel rondlopen omdat je weet dat alles op rolletjes loopt. Al je gasten evenveel aandacht geven is lastig. Vooral als er veel gasten op je feest zijn. Je kan niet iedereen evenveel aandacht geven. Daarom is het nodig dat je erbij stil staat hoe je het jezelf zo makkelijk mogelijk maakt. Door een goochelaar in Twenterand in te schakelen maak je het jezelf makkelijk en breng je de grote passie voor magie weer terug naar je feest. Betover al je gasten en laat je gasten zien waarom je een grote fan bent van magie. Waarom je niet kan stoppen om hiernaar te kijken. Laat je gasten dit ook ervaren en geniet samen van een unieke een speciale voorstelling.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Veel mensen begrijpen het misschien niet als ze het niet zelf hebben meegemaakt. Hoe kan je iemands uitleggen dat je onwijs geniet van een goochelshow? Dit kan je niet uitleggen, dat moet je laten zien. Zorg ervoor dat je een unieke beleving is voor al je gasten huur een professionele goochelaar in Twenterand. Dit zal er voor zorgen dat je gasten deze passie ook voelen en ervaren. Na deze avond begrijpen je gasten waarom je een groot fan bent van goochelshows. Want ze zijn immers geweldig intrigerend om naar te kijken. De goochelaar zal verschillende dagelijkse voorwerpen gebruiken om hier trucjes mee uit te voeren. Een van de bekendste trucjes is natuurlijk de eeuwenoude verdwijntruc. Maar dat is natuurlijk niet alles. De trucen doos zit vol met kleine en onverwachte verassingen. Magische gebeurtenissen die je publiek totaal verbazen. Als je gasten zullen geboeid blijven kijken naar de hele voorstelling.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Doe het eens anders

Spring er eens lekker uit en doe het anders dan al je vrienden en familie. Als je echt wilt opvallen zal je het anders moeten doen. Omdat je al een grote fan bent van magie is het dan ook een geweldige manier om van je feestavond een speciale avond te maken. Als je het belangrijk vindt om iedereen een goede avond te bezorgen dan weet je dat het belangrijk is om een leuk programma samen te stellen. Een programma waar iedereen van geniet. Door een leuke goochelshow te organiseren vermaak je iedereen van je gastenlijst.

Een avond om nooit te vergeten

Hierdoor is het een avond om nooit te vergeten en een avond waar je nog lang over napraat. Je vrienden zullen er nog vaak over praten en je voelt je trots dat jij verantwoordelijk was voor dit geweldige feest. Het maakt niet uit wat de reden van je feest is. De goochelaar in x kan voor verschillende gelegenheden een ander programma samenstellen. Als je het fijn vindt om zelf ook mee te denken over het programma is dit natuurlijk ook mogelijk.

         

De goochelaar betoverd al je gasten en zorgt ervoor dat iedereen een leuke avond heeft. Durf jij het aan?

Wacht dan niet langer maar neem dan vandaag nog contact met me op. Heb je nog vragen of wil je erachter komen wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan een bericht en ik beantwoord al je vragen.