Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Tynaarlo boeken? Kies voor Top Goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Tynaarlo.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Tynaarlo inhuren? Boek Alex Buijk

Is het elke keer weer een uitdaging om een leuk feest te vieren omdat je er zo lang mee bezig bent om alles goed te regelen? Om ervoor te zorgen dat je zeker weet dat al je gasten zich supergoed vermaken. Misschien kijk je er zelfs tegen op om weer een nieuwe gelegenheid aan te pakken om iets te vieren. Vind je het niet leuk om een feest te organiseren omdat je weet hoe lang je hier elke keer weer mee bezig bent. Misschien gaan je nekharen meteen overeind staan bij het idee dat je weer een nieuw feest moet organiseren. En heb je er helemaal geen zin in om dit weer te doen. Maar je weet ook dat het leven te mooi is om alles zomaar voorbij te laten gaan. De mooie dingen vieren en mooie gelegenheden aangrijpen en hier wat mee te doen is belangrijk voor je. Groot gelijk heb je want bijzondere dingen hoor je ook te vieren! Een geweldig feest geven is niet moeilijk als je maar rekening houdt met een aantal dingen. Als je hier goed over nadenkt is het niet zo moeilijk. Het is heel belangrijk dat je erover nadenkt waar het feest plaatsvindt. De locatie moet echt passen bij de dingen die je wilt gaan doen tijdens deze avond.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Tynaarlo?

Wat ga je doen?

Of dat nu dansen is of het spelen van spelletjes maakt helemaal niets uit. De locatie moet geschikt zijn voor je gasten. De feest locatie moet groot genoeg zijn voor je gastenlijst. Zorg ervoor dat al je gasten een prettige avond hebben omdat ze zich op hun gemak voelen en vrij kunnen rondlopen. Als de ruimte supergroot is en er gigantisch veel lege plekken ontstaan is dit niet heel gezellig. Maak dus gebruik van een locatie die echt past bij je gastenlijst en je thema. Maak meer plezier op je eigen feest door een professionele goochelaar in Tynaarlo in te schakelen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft jouw feest meer magie

Deze goochelaar zorgt ervoor dat speciaal moment is tijdens de avond waar je al je gasten kunt samen voegen. Tijdens dit moment komt er een magische voorstelling op het podium. De professionele goochelaar kan voor elk feest een bijzondere voorstelling opvoeren. Hij maakt er een bijzondere voorstelling van en kan voor elk feest een andere voorstelling opvoeren. Hoe groot of klein de groep ook is maak voor de goochelaar in Tynaarlo niets uit. Als je het leuk vindt om je gasten te verrassen maak dan gebruik van een geheime voorstelling. Gebruik een podium in een ruimte waar je gasten tijdens het feest niet aanwezig zijn en breng al je gasten naar deze aparte ruimte voordat de voorstelling begint.

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Magische avond

Je gasten worden vermaakt en zullen met grote ogen naar deze bijzondere voorstelling kijken van de goochelaar in Tynaarlo. Je gasten zullen maar blijven kijken omdat ze maar niet begrijpen hoe de goochelaar in Tynaarlo het toch allemaal doet. De avond is dan echt geslaagd want je gasten hebben de rest van de avond een onderwerp om met elkaar over te praten. Dit versterkt de band en brengt een goede sfeer op gang.

Als je een feest viert wil je je nergens zorgen meer om maken. Je wilt dat alles op rolletjes loopt zodat je echt kunt genieten van je eigen feest. Natuurlijk vind je het belangrijk dat je gasten ook genieten. Het is gewoon super fijn als je iemand kunt inschakelen die je mee helpt om van je avond een groot succes te maken. Als je zeker weet dat overal over is nagedacht dan kan je meer genieten van je avond.

         

Altijd een geslaagd feest

Kijk dus niet meer met tegenzin naar je volgende feest omdat je door een aantal simpele aanpassingen heel gemakkelijk een professional kunt inschakelen die je helpt om je feest vorm te gegeven. Zo maak je er een geweldige ervaring van waardoor jij meer geniet en je gasten het ook naar hun zin hebben. Geniet dus meer van je eigen feest locatie en vier deze speciale gelegenheid dan ook met volle teugen. Organiseer je een speciaal feest en wil je weten of een goochelaar in Tynaarlo jouw avond ook tot een succes kan maken neem dan contact met mij op.