Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een spectaculaire Goochelaar in Uden?

Op zoek naar een goochelaar in Uden die je feest onvergetelijk zal maken? Boek dan nu Alex Buijk een echte vak goochelaar.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Uden

Woon jij in het mooie, Brabantse Uden of de directe omgeving en ben jij bezig met de organisatie van een feestje? Dat wordt vast en zeker een geweldig feestje. Wellicht dat ik jou, als goochelaar in Uden, kan helpen om van dit feestje een onvergetelijk feestje te maken. Klikt dit jou goed in de oren, neem dan snel contact op met mij en ik ga er van voor zorgen dat jouw feestje een magisch randje krijgt!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waar ben ik voor in te huren?

Als goochelaar in Uden treed ik vooral op voor volwassenen. Je kunt dan aan allerlei soorten feestjes denken, zoals bruiloften, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, etc. Ik treed niet alleen op voor particulieren, maar je kunt mij ook inhuren voor zakelijke feestjes. Dit kunnen allerlei feestjes zijn, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst, maar ook voor een geweldig bedrijfsfeest kan je mij inhuren. Naast de feestjes voor volwassenen, kan je mij ook inhuren voor bijvoorbeeld het kinderfeestje van jouw jarige jop of jarige jet. Ik ben dus voor nagenoeg elk soort feestje in te huren. Mijn show wordt afgestemd op de leeftijd van de gasten.Tafelgoochelaar en goochelaar die rondloopt


Veel goochelaars doen hun trucs op een podium. Op deze manier kunnen zij hun trucs op een redelijke afstand van het publiek doen en dan is er dus minder kans dat de gasten goed kunnen zien hoe een truc in zijn werk gaat. Daarnaast kunnen alle gasten in de zaal de truc zo goed zien. Ik werk ook vanaf het podium, maar ik werk daarnaast ook als goochelaar aan tafel bij jouw gasten en als goochelaar die rondloopt tussen het publiek. Ik vind dit altijd een leuk onderdeel van de show. Op deze manier kom ik dicht bij de gasten in de zaal. Ik loop van het ene tafeltje naar het andere tafeltje en ondertussen doe ik een aantal acts. Ook doe ik acts bij de gasten aan tafel. Soms vraag ik hulp aan een of meerdere gasten en bij andere acts heb ik geen hulp nodig. Door trucs zo dicht bij de gasten te doen, krijgen mijn acts een speciaal tintje. Gasten vinden dit erg leuk, zij hopen op deze manier te ontdekken hoe de truc werkt. Dit is voor mij uiteraard ook wel spannend. Daarom is het een favoriet onderdeel van de show voor mij.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Verbinding tussen je gasten

Mensen raken in gesprek met elkaar

Veel mensen hopen dus te ontdekken hoe een truc werkt. Vaak gaan zij met elkaar in gesprek over hoe een truc wellicht in elkaar kan zitten. Dit doen zij vaak met bekenden, maar ook onbekenden geven vaak hun mening. Zo leren steeds meer mensen elkaar kennen doordat zij mijn trucs bespreken. Maar het is en blijft magic, dus de kans is zeer klein dat zij echt ontdekken hoe een truc werkt.


Lezing, spreker en energizer

Je kunt mij natuurlijk als goochelaar in Uden inhuren, maar dat is niet het enige. Als jij een lezing organiseert en / of een energizer of spreker nodig hebt, kan je mij ook inhuren. Wat mijn rol tijdens jouw bijeenkomst dan zal zijn, kunnen wij samen uiteraard vooraf duidelijk afstemmen.


Maatwerk voor elke show

Elke show moet een unieke show worden. Ik heb natuurlijk wel een aantal vaste acts die ik altijd doe, maar er zijn ook acts die ik soms wel of niet doe. Als jij mij als goochelaar op jouw feestje wilt laten komen, bespreken wij vooraf jouw wensen. Als deze bij mij bekend zijn, kan ik een passende show in elkaar zetten. Deze is dan dus helemaal afgestemd op jouw gasten (leeftijd, etc.) en ook het doel van jouw feestje. Als jij bijvoorbeeld een feestje geeft voor jouw personeel, dan is het wellicht ook leuk als er een stukje teambuilding in zit. Ik kan dan bijvoorbeeld meerdere gasten samen laten werken tijdens een act. Zo maak ik dus voor elk feestje een show op maat!

It's showtime

En dan is het zo ver: het is de dag van het feest. Ik zorg uiteraard dat ik ruim op tijd aanwezig ben, zodat wij voor het feestje nog wat laatste details kunnen bespreken. Als alles duidelijk is voor ons allebei, ga ik mezelf voorbereiden op de show. Ik controleer het podium, kleed mezelf om, etc. Als het feestje is begonnen, zal ik de zaal snel betreden. Vanaf dat moment neem ik jouw gasten volledig mee in mijn show. Zij zullen met open mond mijn acts bekijken en er zal nog heel lang nagesproken worden over de acts.


Als dit jou wat lijkt, dan hoor ik dat graag van jou. Wij gaan er dan samen voor zorgen dat jouw feest een onvergetelijk feest wordt!