Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet de Goochelaar in Uitgeest: Alex Buijk.

Reserveer nu deze energieke Goochelaar in Uitgeest. Jouw gasten zullen genieten van zijn goocheltrucs en hier nog lang over praten. Ook voor bedrijven en scholen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie ben ik?

Voor een goochelaar in Uitgeest ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een topentertainer in het vak van magie!


Wie ben ik?


Ik ben Alex Buijk en ik ben een echte topgoochelaar als het gaat om magie. Ik heb al meer dan een tien jaar ervaring in mijn vakgebied als goochelaar, ook ben ik al vanaf mijn kinderjaren bezig met deze wonderlijke hobby, die ik vandaag de dag ook als beroep mag uitvoeren, iets waar ik altijd al van gedroomd hebt. Ik ben buiten goochelaar in Uitgeest en Nederland ook in te huren bij onze buren, namelijk in België. Een show in Brussel, Antwerpen, Gent of Brugge is dus geen enkel probleem. Naast dat ik ook Engels spreek, kan ik dit ook tijdens een show of ander concept aanpassen in een show. Doordat ik al lang in dit vak zit en meer dan 150 optredens in een jaar mag verzorgen, kan ik een wijd aantal soorten mensen en publiek benaderen voor de juiste interactie tijdens een show of workshop. Dit geef ook voor jouw feest of event een hogere garantie voor succes.


Omdat ik al zolang in het vak van goochelen zit heb ik een goede agenda mogen opbouwen die ik wekelijks vol staat geschreven met boekingen door het hele land. Omdat ik de beste shows lever met veel glitter en glamour en dat heel het jaar door ben ik niet uit te sluiten op jouw feest of event. Ik kan vanaf de ochtend tot de avond een gaaf optreden verzorgen voor jouw feest. Met de feestdagen is het met vrienden en familie onder elkaar ook net is magischer om een goochelaar in te huren voor de juiste vermaaksgraad in de kamer.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Feestend door het land met magie

Als goochelaar in Uitgeest ben ik vanzelfsprekend voor een groot aantal varierende feesten en andere activiteiten beschikbaar. Dit kan als dagprogramma zijn bij een bruiloft of bij de trouwdag van je ouders of grootouders, maar ook tijdens een verjaardag van je kind. Ook bij reünies van school of je oude werkgever kom ik graag langs om de nodigde entertainment te verzorgen. 


Buiten deze vaak voorkomende feesten kan je mij ook ideaal inhuren om buitenlandse toeristen of kinderen te vermaken die bv. deel uitmaken van een tocht door Nederland of deel uit maken van een animatieprogramma in de vakanties. De reis of animatieorganisatie kan mij hierover bellen of mailen indien ze een magische afwisseling willen na het bekijken van de sights van ons land of juist de kinderen even uit de warme zon willen halen tijdens de zomervakantie voor ene leuke dag binnenshuis met een goochelaar.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Andere concepten

Meer concepten die ik bedacht heb zijn bv. beurzen, goochel workshops, onthullingen van bedrijfslogo's en openingen van bedrijven. Tijdens een magische workshop leer je zelf een goocheltruc opvoeren. Ook krijgt iedereen die hier aanwezig bij is een leuke goodybag mee naar huis. Heb je een nieuw bedrijf gestart en wil je goed beginnen door een coole bedrijfslogo op een memorabele wijze te onthullen? Geen probleem! Door met vuurwerk en vlammen te werken beloofd het zeker een spektakel te worden die je je nog lang zal heugen. Het wordt letterlijk een spetterende dag! Ook kan ik als goochelaar in Uitgeest, maar dus ook in de rest van Nederland en België je producten die je wilt verkopen in een extra speciaal daglicht zetten. Dit kan goed van pas komen voor de verkoopcijfers van je product of producten. Door de hulp van de magie en van mijzelf zullen je producten als warme broodjes over de toonbank gaan en je hebt ook nog eens de aantrekkelijkste kraam op de hele beurs. Dit omdat dit concept redelijk nieuw is en daardoor val je al snel op, in positieve zin natuurlijk. Uit eerdere ervaringen is al gebleken dat het een groot succes was en dat de verkoopcijfers omhoog gingen. Iedereen wilt namelijk wel weten wat jij aanbied als jij er speciaal een magiër voor inhuurt om het te promoten.

Contact opnemen met een topgoochelaar

Vragen? Die beantwoord ik graag! Mijn gegevens staan op mijn website met tevens een aantal leuke video’s en foto’s van mijn werkzaamheden als goochelaar. Bougemagic.nl is de website van Alex Buijk. Kijk, luister en geniet! Twijfel niet om te bellen voor een gesprek om elkaar alvast te leren kennen voordat we het feest gaan uitwerken. Wacht dus niet langer en stuur een mailtje!