Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een top goochelaar in Uithoorn.

Voor een goochelaar in Uithoorn ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een topentertainer in het vak van magie!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Waar ben ik voor in te huren?

Ga jij binnenkort trouwen, vier jij jouw (speciale) verjaardag of ben jij een feestje aan het organiseren voor jouw werknemers? Maar op de een of andere manier voelt het nog niet af, er ontbreekt iets aan het feestje. Wellicht dat ik jouw feestje af kan maken. Ik ben namelijk een goochelaar in Uithoorn en omgeving en ik heb al heel veel feestjes compleet gemaakt. Is jouw feestje het volgende feestje waar ik mijn magische trucs kan vertonen?


Waar ben ik voor in te huren?

Ik ben een goochelaar in Uithoorn die vooral optreedt voor volwassenen, maar ook voor kinderfeestjes ben ik in te huren. Voor feestjes voor volwassenen kan je bijvoorbeeld denken aan een bruiloft, vrijgezellenfeest of een verjaardag van iemand die 50 jaar wordt of een ander feestje! Als jij een zakelijk feestje organiseert (bijvoorbeeld een kerstfeestje, nieuwjaarsborrel of een ander soort feestje), kan je mij ook inhuren. Wil je dit feestje combineren met bijvoorbeeld een lezing, dan kan ik daarbij ook helpen. Ik ben namelijk ook in te huren als spreker of energizer. Wat mijn rol exact zal zijn op het feestje kunnen wij vooraf bespreken. Er is heel veel mogelijk. Dus naast dat je mij als goochelaar in Uithoorn in kan huren, ben ik ook in te huren als energizer of spreker. Ik ben dus van vele markten thuis en een ding is zeker: het wordt een geweldig feestje. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Trucs op het podium en meer

Uiteraard doe ik een aantal trucs op het podium. Enige afstand van het publiek is bij sommige trucs nou eenmaal beter. Maar veel mensen in het publiek zijn altijd erg nieuwsgierig en hopen er achter te komen hoe mijn trucs werken. Ik wil hier wel een stukje in mee gaan, daarom ga ik ook tussen het publiek doorlopen terwijl ik trucs doe. Ik ben namelijk ook een rondlopende goochelaar. Daarnaast ben ik ook nog een tafelgoochelaar in Uithoorn. Dit houdt in dat ik trucs bij de mensen aan tafel doe. Gasten zien mijn trucs dan dus van heel dichtbij en dan hopen ze helemaal dat zij ontdekken hoe een truc in elkaar zit. Soms doe ik net alsof ik iets laat zien, maar dan op het laatste moment toch niet. Het is erg leuk om op deze manier mijn trucs te doen. Dit maakt het extra spannend voor mij en de gasten. Maar een ding is zeker: de trucs blijven geheim, want het is en blijft magic. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Mensen verbinden met elkaar

Je ziet vaak op feestjes dat mensen bij elkaar gaan zitten die elkaar al kennen. Dit is logisch, dat doet bijna iedereen. Dit is ook vast en zeker herkenbaar voor jou. Wat ik zo leuk vind, is dat mensen vaak na gaan praten over mijn trucs. Ze praten met elkaar over hoe mijn trucs kunnen werken. In eerste instantie doen zij dit natuurlijk met de mensen die zij kennen. Maar de ene persoon kent weer iemand ander en die weer iemand anders, etc. Op deze manier ontstaat er vaak een groep mensen die met elkaar gaat praten over mijn trucs. Mensen die elkaar eerst nog niet kenden, leren elkaar zo dus wel kennen. Dat is natuurlijk erg leuk voor elk feestje. Het maakt niet uit wat voor soort feestje het is. Hoe meer mensen er samen feestje, des te leuker het is!


Show op maat

Als jij mij als goochelaar in Uithoorn op jouw feestje wilt laten komen, kan je kiezen voor een standaard show. Dit zijn shows die ik regelmatig opvoer en die ik dus bijna zonder na te denken, op de automatische piloot, kan doen. Wil jij liever wat inspraak over de acts of indeling van de show (moet er iemand bij een act betrokken worden), dan is dat ook mogelijk. Ik doe namelijk ook aan maatwerk. Als jij doorgeeft wat jouw wensen zijn, zal ik een passende show in elkaar zetten. Ik vind het erg leuk om dit soort shows te verzorgen!

En dan is het zo ver...

En dan is de grote dag van jouw feestje aangebroken en dan is het dus ook showtime. Ik zorg dat ik aanwezig ben op het, door ons, afgesproken tijdstip. Samen met jou bespreek ik nog wat laatste details. Het is altijd mogelijk dat er nog iets gewijzigd moet worden (bijvoorbeeld: Stel dat de persoon die jij op het podium wilde hebben niet aanwezig is, dan moet ik dat uiteraard wel weten.) Als de laatste details besproken zijn, ga ik mezelf voorbereiden achter de schermen. Op jouw teken zal ik de zaal betreden en er voor zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke show mee gaan maken! Samen maken wij er een geweldig feest van!