Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Urk inhuren? Boek illusionist Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Plaatsnaam.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Urk inhuren? Boek Alex Buijk

Over een aantal maanden is het weer tijd voor de jaarlijkse braderie. Er staan weer meerdere kraampjes die allemaal accessoires voor in huis uitstallen. Het is een prachtig festijn omdat alle kunstenaren al hun mooie creaties uitstallen en dit dan te koop is voor het grote publiek. En wie wilt er nu niet een handgemaakt schilderij of meubelstuk in huis. Een meubelstuk wat echt de aandacht trekt en onwijs opvalt. Niet omdat het zo bijzonder is en uit de toon valt maar juist omdat het zo fijn is en mooi is afgewerkt. De braderie is elke keer weer een grote belevenis. De mooiste voorwerpen zijn uitgestald, meubelstukken maar ook juist kleine en fijne beeldjes, lijstjes en andere kleine geschenken. Je kijkt elke keer je ogen uit en voelt hoeveel liefde en tijd de kunstenaar in de kunstwerken heeft gestoken. Het is zo bijzonder dat er mensen uit verschillende plaatsen uit het hele land naar deze braderie komen. Het is leuk voor jong en oud en iedereen vindt er wel wat bijzonders om mee te nemen naar huis.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Urk?

Voor als je nog op zoek bent naar wat bijzonders

Misschien ben je net verhuisd en ben je nog op zoek naar een nieuw meubelstuk. Of misschien ben je een artistiek persoon en ben je gek op kunst. Neem een kijkje op deze braderie en de kans is groot dat je een pareltje ontdekt, je ziet iets prachtigs op de markt en je kan niet anders dan het mee naar huis nemen. Omdat alles met de hand is gemaakt geef je het huis een opfrisbeurt en help je ook nog eens een artistieke kunstenaar.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

De mensen vermaken op de braderie

Er zijn dus mensen uit het hele land om deze bijzondere braderie te bezoeken. Verzamelaars, creatieve mensen of artistieke mensen met een groot hard voor kunst. Om deze mensen allemaal een leuke middag te geven is het belangrijk dat ze worden vermaakt. Door een goochelaar in Urk in te schakelen staat er een professionele goochelaar op het podium die jong en oud kan vermaken.

De goochelaar in Urk neemt een hele koffer mee vol met bijzondere voorwerpen. De voorstelling is magisch en betoverend. Gasten zijn verrast doordat alle voorwerpen uit het niets verdwijnen en vervolgens op een andere plek weer tevoorschijn komen. Het is zo bijzonder om naar te kijken waardoor alle voorbijgangers de tijd nemen om naar de voorstelling te kijken.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Maak er een geweldige braderie van

Er komen al mensen uit het hele land om de braderie te bezoeken. De kunst die wordt verkocht is prachtig, mooi, bruikbaar en bijzonder. Mensen uit het hele land zijn op de hoogte van de braderie en komen graag even rondsnuffelen. Dat niet alleen want de mensen die komen kijken nemen altijd wat mee naar huis. Voor kunstenaars is dit de manier om te laten zien wat ze maken en ook nog iemand blij te maken met hun kunst. Voor bezoekers is het nodig dat er genoeg te doen is. Door de goochelaar in Urk in te schakelen stop je alle voorbijgangers.

Je geeft mensen de mogelijkheid om even te zitten en te genieten van de voorstelling. De braderie is voor alle bezoekers al een bijzondere gelegenheid maar dat is het nu al helemaal. Door mensen te vermaken zorg je ervoor dat alle bezoekers van de braderie een leuke middag hebben. Een middag die ze niet vergeten, de kans is groot dat ze erover vertellen aan vrienden en familie. Een jaar later komen deze bezoekers terug met hun vrienden en familie.

Genieten van de leukste braderie

Deze braderie is voor veel mensen ontzettend bijzonder. Op deze braderie komen ze in contact met echte kunstenaars, ze kopen de leukste kunst voor in huis en hebben een geweldige leuke middag. Ze lopen rond en bekijken alles op hun gemak. Maak er nu helemaal een geweldige braderie van door een goochelaar in Urk uit te nodigen. De goochelaar voert een geweldige show op die de bezoekers optimaal vermaakt.

         

Dat is het beste wat je kunt doen om er een geweldige middag van te maken. Laat alle bezoekers reclame voor je maken omdat ze er vervolgens in geuren en kleuren over vertellen aan hun netwerk. En dat is het beste wat je kan bereiken, dat je klanten reclame voor je maken. Heb je nog vragen over de goochelshow? Neem dan contact met mij op en ik help je graag verder.