Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Utrecht boeken? Alex Buijk maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Utrecht.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Utrecht inhuren? Boek Alex Buijk

Bekijk wat ik voor jouw event kan betekenen.

Ben je opzoek naar een ander soort show? lees dan verder op mijn site wat ik voor jou betekenen. Reserveer nu een magische Goochelaar in Utrecht als entertainer op jouw feest of event. Alex zal je gasten vermaken en laten verbazen door zijn trucs bij hun aan tafel te doen. Dichterbij het geheim van de goochelaar kom je niet! 


Kiezen voor iets anders dan anders

Utrecht is een geweldige stad in Nederland. Het is de perfecte plaats om een stapje in de wereld te zetten, iets rustig te drinken, te genieten van een bezoek aan een museum, je kan er ook genieten van een rustige wandeling... Natuurlijk zijn dit dingen die je allemaal vast al eens gedaan hebt, maar misschien wil je wel eens iets anders doen dan dit alles. Maar wat doe je dan? Een van de mogelijkheden om voor te kiezen, is door te kiezen voor een goochelaar in Utrecht. Meer informatie hieronder kan je hieronder doornemen

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren | Boek Alex Buijk

Waarom zou je kiezen voor een goochelaar in Utrecht?

•    Een eerste reden is natuurlijk iets wat hierboven al vermeld werd: het is eens iets totaal anders dan wat je normaal zou doen.


•    Het is iets wat je op elke mogelijke gelegenheid kan invoeren: op een bruiloft, op een verjaardagsfeestje, op een bedrijfsfeest, op een ander feestje enzovoort. Het past bij elke leeftijd en op elk moment van het jaar.


•    Het is een activiteit waarbij je eigenlijk weinig werk zelf hebt en je publiek, je gasten, collega's, vrienden zijn entertained. Bovendien kan je er dan ook nog zelf van genieten natuurlijk. Je hoeft helemaal niet zelf te werken op je feestje en kan je mengen onder het volk.


•    Soms wil je een feestje geven, maar heb je verschillende soorten mensen zitten: je familie, je vrienden, enkele collega's... Maar deze mensen kennen mekaar niet altijd. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een trouwfeest. Dan kan het heel ongemakkelijk zijn voor deze mensen. Door te zorgen voor een verbindende activiteit zoals een goochelshow, kan je het voor hen gemakkelijker maken. Op deze manier hebben deze mensen meteen ook iets om samen over te praten na de show.


•    Het is gewoonweg leuk voor jong en oud. Het is de ideale manier om iedereen op het feest in verschillende leeftijdscategorieën te kunnen plezieren. 


•    Het is een activiteit dat niet iedereen doet of al gedaan heeft. Het is dan ook iets waarover dan ook nog lang kan nagepraat worden. Het zal dus niet snel vergeten worden!

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom zou je kiezen voor mij als goochelaar in Utrecht?


Er zijn natuurlijk verschillende goochelaars in Nederland. Waarom zou je dan voor mij kiezen en niet voor een andere? Enkele van mogelijke redenen vind je hieronder terug: 


•    Ik doe dit met echte passie, waardoor ik dit ook altijd vol energie breng naar anderen toe. Hierdoor zorg ik dan ook steeds voor top entertainment op welk soort feest dan ook! 


•    Net zoals jou, vind ik duidelijke afspraken belangrijk. Zo weten we beiden vooraf wat we kunnen verwachten en zo worden we later ook nooit verrast en vermijden we eventuele conflicten later.


•    Wat eigenlijk samen hoort met bovenstaande, is dat ik een 100% garantie aanbiedt op mijn diensten en dat ik er op sta om alles op tijd te laten gebeuren.


•    Zoals je op mijn website kan lezen, zijn er al heel wat mensen je voorgegaan. Zij hebben hun mening dan ook doorgegeven. Zoals je ook zal kunnen lezen heb ik dan ook al heel wat positieve recensies mogen ontvangen. Dit kan je dan ook meer vertrouwen inboezemen voor jou.


•    Net zoals voorgaande voordeel al doet vermoeden, heb ik al heel wat ervaring met deze shows. Ik weet dus zeker wat ik doe en kan ook garant staan dat deze shows een echt magisch spektakel kunnen worden voor jong en oud!


•    Ik ben niet zomaar een goochelaar zonder meer. Net omdat ik dit vol met passie doe, ga ik net dat stapje verder dan anderen. Wanneer je met vragen zit, wil ik altijd met je meedenken. Met twee weet je immers meer dan alleen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Boek mij op jouw event!

Heb je vragen over de shows die ik geef, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of een opmerking? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!


Meer informatie gewenst over deze goochelaar in Utrecht?

Het is mogelijk dat je wel interesse hebt in een goochelshow in Utrecht, maar dat je nog met enkele vragen zit. Misschien vind je het antwoord wel terug op de website. Is dit niet het geval, dan kan je natuurlijk steeds contact opnemen met mij. Dit kan door me een mail te sturen, door me te bellen, of door gebruik te maken van de chatmogelijkheid op de website. Ik sta je graag bij met verder advies en antwoorden op je verdere vragen!

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Utrecht dus ook in: