Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk , Goochelaar in Utrechtse Heuvelrug

Zoek jij een Goochelaar in Utrechtse Heuvelrug? Boek dan nu Alex Buijk. Top goochelaar voor het leukste entertainment op jouw feest of event.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Utrechtse Heuvelrug

Woon jij in het midden van ons land en ben jij een feestje aan het organiseren in de Utrechtse Heuvelrug? Dan kan jij vast nog wel wat extra handjes gebruiken om het feestje nog specialer te maken. Een feestje kan je op verschillende manier leuker maken, een van die manieren is een goochelshow. Als dit is wat jij graag wilt, dan kan ik jou helpen, want ik ben namelijk een goochelaar in de Utrechtse Heuvelrug en omgeving. Ik heb al heel wat feestjes spannender gemaakt met mijn spannende goochelshow. Dus bij jouw feestje gaat dit vast en zeker ook lukken.


Voor wie treed ik op?

De meeste shows die ik geef, zijn shows voor volwassenen, maar ik heb ook shows die geschikt zijn voor kinderen. Ik ben dus in te huren voor elke leeftijdscategorie. Daarnaast kan je mij ook inhuren voor elk soort feestje. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest of een bruiloft. Dit zijn allemaal feestjes voor particulieren, maar als jij een feestje voor een bedrijf aan het organiseren bent, zoals bijvoorbeeld een nieuwjaarsbijeenkomst of kerstborrel, dan kan je mij ook inhuren. Ook voor deze doelgroep kan ik een leuke en spannende goochelshow in elkaar zetten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Alleen goochelshows of nog meer?

Ik ben niet alleen in te huren voor goochelshows. Je kunt mij bijvoorbeeld ook als energizer of spreker inhuren. Dus als jij bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent en je kunt hulp gebruiken, moet je zeker contact met mij opnemen. Ik kan jou dan vast en zeker helpen.


Hoe zet ik mijn shows in elkaar?

Als jij mij in wilt huren voor een goochelshow, dan zal ik eerst uitgebreid met jou praten over jouw feestje. Ik wil onder andere graag weten wat voor feestje het betreft, welke mensen ik daar kan verwachten, etc. Als dit duidelijk is, dan kan ik een show op maat maken. Deze show is dan helemaal, van A tot Z, geschikt voor jouw feest! Uiteraard stem ik met jou af wat mijn plannen voor de show zijn. Pas als jij tevreden bent, ben ik ook tevreden. Jij bent de klant en klant is koning. Dus ik blijf mijn show net zo lang aanpassen tot jij voor de volle 100% tevreden bent. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Wat doe ik tijdens mijn shows?

Tijdens mijn shows doe ik heel veel verschillende trucs. Dit kunnen kleine trucs zijn, maar er zijn uiteraard ook grotere trucs die ik uitvoer. De grotere trucs doe ik voornamelijk op het podium. Dit kan niet anders, omdat ik vaak attributen nodig heb, die op het podium staan en niet makkelijk te verplaatsen zijn. Soms vraag ik assistentie aan iemand uit het publiek. De kleinere trucs doe ik het liefst in de zaal, dus dichtbij de gasten aan tafel of terwijl ik van de ene naar de andere tafel loop. Ik vind het namelijk leuk en belangrijk om direct contact met de gasten te hebben. Mijn ervaring is dat de gasten dit ook erg leuk vinden.


Hoe werken mijn trucs?

Dit is de grote vraag die mensen zichzelf steeds stellen na afloop van een truc. Uiteraard geef ik geen antwoord op deze vraag. Het gevolg hiervan is dat de gasten vaak zelf allerlei ideeën over mijn trucs krijgen. Als zij er zelf niet uitkomen, gaan zij vaak in gesprek met andere gasten. Dit kunnen bekenden zijn, maar vaak wordt er zelfs met onbekenden gesproken over mijn trucs. Op deze manier leren mensen, die elkaar eerst nog niet kenden, elkaar dus kennen door mijn trucs. Bijzonder toch?

Wat doe ik op de grote dag van het feest?

Als de grote dag van het feest is aangebroken, heb jij waarschijnlijk nog veel laatste kleine dingen te doen. Jij bent dus druk met van alles en nog wat. Ik zal jou dan dus niet meer lastig vallen met allerlei vragen en dergelijke. Ik zorg dat ik alle informatie voor de grote dag heb. Op de grote dag zorg ik dat ik op tijd aanwezig ben. Ik wil aanwezig zijn voordat de gasten arriveren. Op deze manier kan ik de zaal en het podium bekijken, zonder dat de gasten mij zien. Daarna trek ik mezelf terug achter de schermen. Als de gasten arriveren, zullen zij mij dus niet zien. Op deze manier blijft mijn show een grote verrassing. Achter de schermen bereid ik mezelf verder voor op de show. Op het moment dat mijn show begint zullen jouw gasten verbaasd opkijken, dit hadden zij niet verwacht. Het wordt een geweldige, spannende en spetterende show waar jouw gasten nog vaak en lang over na zullen praten!