Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu de Goochelaar in Valkenswaard, Alex Buijk.

Maak jouw feest of evenement compleet met een Goochelaar in Valkenswaard, Hij zorgt dat iedereen op jouw feest geniet van een topshow.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Feest in Valkenswaard

Het zoeken naar entertainment voor jouw feest is niet de gemakkelijkste opgave die er bestaat. Vaak denk je spontaan aan entertainment dat je al eens eerder op een feest of evenement hebt ingehuurd. Maar wil je echt dat je gasten weer eens uitgenodigd worden voor een feest waarvan ze het entertainment uit hun hoofd kennen? Wil je hun vervelen met acts die ze al eerder hebben gezien en die hun hoogstwaarschijnlijk zelf niet meer weten te boeien?


Wanneer je een feest wil geven is het toch meestal de bedoeling dat alles op het feest zo goed mogelijk verloopt? Je wil toch niets liever dan jouw gasten volop van jouw feest te zien genieten? Om die reden is het ook belangrijk dat je entertainment voorziet van hoogstaande kwaliteit. Want een goed entertainment zorgt ervoor dat je gasten geïnteresseerd blijven en dat er nog lang over je feest gepraat zal worden. Op die manier word je speciale feest gevierd zoals het verdient gevierd te worden! 


Op zoektocht gaan naar een goed alternatief voor wat je al uitgeprobeerd hebt is niet de gemakkelijkste opgave die er is. Ergens is het dus wel begrijpelijk dat je kiest voor iets dat je al kent. Maar het hoeft ook helemaal niet zo moeilijk te zien, je moet gewoon op de hoogte zijn van wat werkt en wat niet werkt! 


Er zijn zeker wel meer goede opties beschikbaar, maar er is er eentje die er toch bovenuit springt. En die optie is het aanschaffen van een goochelaar voor jouw feest. Een goochelaar zal er voor zorgen dat iedereen zich op jouw feest zal vermaken, daarmee is hij boven een goede keuze ook nog eens een veilige keuze!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Alle redenen om te kiezen voor een goochelaar op je feest

Eigenlijk zijn er veel te veel redenen om op te noemen, waarom ook jij er baat bij hebt om te kiezen voor een goochelaar, maar ik zal toch even proberen om de belangrijkste dingen hier te benoemen.


Een goochelaar biedt je gasten spanning, sensatie en verbazing. Met een goochelaar zal jouw feest nooit saai zijn, want voor dat je de kans hebt om je te vervelen staat de goochelaar al klaar om jouw en je gasten te verbazen met een nieuwe verfrissende act. Een goede goochelaar weet hoe hij de aandacht van zijn publiek moet trekken en kan zorgen voor ongelofelijke momenten. Momenten waarin zelf de meest ongelovige in staat zal zijn om in magie te geloven.


Een goochelaar is een veelzijdige keuze. Niet enkel wanneer je zoekt naar het beste entertainment voor een kinderfeestje moet je op zoek gaan naar een goochelaar, maar ook wanneer je op zoek bent naar top entertainment voor volwassenen. Door zijn ervaring, goed aangeleerde technieken en zijn professionaliteit zal hij ook de volwassenen een goede avond kunnen geven. En daarom zit je goed, als je de keuze maakt voor een goochelaar in te huren op je feest, want niemand zal zich buitengesloten voelen en iedereen zal bovendien ook nog eens de avond van hun leven beleven! 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk, goochelaar te Valkenswaard

Een goede optie voor jou als je in de omgeving van Valkenswaard woont, of van plan bent om daar een feest te geven, is Alex Buijk! Alex Buijk bied jou en je gasten een ervaring die je niet snel zal vergeten! Hij heeft al heel veel ervaring als goochelaar, maar niet enkel als goochelaar. Hij is ook een meester in het toespreken van een publiek, dit doet hij als lezer, spreker en energizer.


Het zorgen voor magie gebeurt bij Alex dus niet enkel door zijn goocheltrucs, maar ook door zijn woorden. Dat maakt dat hij jou net dat ietsje extra kan bieden dan een andere professionele goochelaar! Alex Buijk werkt via twee formules: als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar.


Wanneer je hem inhuurt om rondlopende goochelaar op je feest te zijn, zal hij zijn leukste goocheltrucs al rondlopend tussen je gasten in uitvoeren. Als tafelgoochelaar zal hij zich bij jouw gasten aan de tafel vervoegen, om hun daar op een meer persoonlijke manier te entertainen. 

Reserveer nu Alex Buijk

De omgeving Valkenswaard is voor Alex zeker een gekende omgeving. Hij heeft er een aantal vaste feestjes die hij jaarlijks van entertainment mag voorzien en daar is hij heel blij mee, want Alex houdt van uitdagingen en telkens bij te leren. Wanneer hij in dezelfde kringen terecht komt weet hij dus ook dat hij ze telkens zal moeten zien te verbazen. Geen gemakkelijke opdracht, maar wel een opdracht waar Alex al elk jaar in geslaagd is en dit al sinds een jaar of vijf.


Reserveer nu Alex Buijk voor een top feest.