Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Veendam inhuren? Boek Illusionist Alex Buijk.

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Veendam.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Veendam, durf te kiezen voor iets anders en ga voor goochelen

Durf te kiezen voor iets anders en ga voor goochelen als act op feestje of evenement.
De combinatie illusies, entertainen, behendigheid en snelheid maken de goochelaar tot wie hij is. De sterkte en kracht zit hem in de manier hoe je je publiek benaderd. En oefenen, veel oefenen en veel geduld en altijd maar bijleren helpt ook om een wervende show neer te zetten.

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Alex en ik ben een reeds vele jaren goochelaar, illusionist, entertainer en mentalist. Ik neem jullie mee op avontuur naar de magische wereld van de goochelkunst en optische trucjes . Ik toon jullie onverklaarbare dingen jullie nog niet hebben gezien en die je nieuwsgierig maken naar meer. Verbazing, spanning, entertainment en communicatie is mijn doel die ik jullie wens te bezorgen met mijn spectaculaire trucs. Kortom de ideale act voor jouw feestje en mee met de hype van dit

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom integreert goochelen iedereen?

Een mens is van nature nieuwsgierig en houdt het meeste van dingen die hij zelf niet kan. Mensen vinden het spannend om dingen te zien die ze niet kennen en wensen de trucs te zien om echt te zien ze wel lukken. Ze weten nochtans dat de goochelkunst vooral bestaat door creatie van optische illusies en afleiding. Iedere goochelaar is ook anders en bezit andere vaardigheden
Zoals ieder zanger anders zingt heeft iedere goochelaar een eigen stijl en zijn manier om zijn trucs te presenteren of the showen. Gelukkig maar, het zou anders erg zijn moest iedereen hetzelfde zijn. Mensen houden van variatie en vergelijken graag. Daarom is goochelen zo belangrijk op dit moment.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex is de goochelaar die je wenst voor je evenement of feest

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen met mijn goochelacts?

Goochelen op jouw beursstand
Op een beurs lok je extra volk met een goochelaar aan je zijde.
Ik spreek mensen aan en onmiddellijk zijn al mee in het verhaal dat ik voor jou maak met de trucjes die ik aan de potentiële klanten toon terwijl ik ze meelok in jouw stand.
Met een paar trucjes zorg ik dat mensen geïnteresseerd zijn in jouw product en jouw beursstand. Succes en naambekendheid verzekerd met mij aan je zijde op jouw beursstand.

Workshop goochelen

Goochelen is ook – creatief zijn en daarom workshop goochelen om verschillende vaardigheden te testen en na te gaan wie sterk is in wat. Er zitten veel meer vaardigheden in deze kunst dan je denken. Deze workshop geeft interactie, veel communicatie, creativiteit en behendigheid prijs als belangrijkste vaardigheden bij het goochelen en wordt vaak als teambuilding geboekt.
Zo leer je je collega’s op een totaal andere manier kennen. Het stimuleert lichaam en geest en mentale kracht die nodig zijn bij het goochelen. Deze workshop is niet alleen voor bedrijven weggelegd.
Zowel jong en oud zijn kandidaat om de trucjes achter de trucjes te leren ontdekken. Iedereen wil mee in de geheime wereld van goochelen om het te leren en te weten waar je allemaal rekening mee moet houden als goochelaar.
De ontelbare vaardigheden worden aangeleerd. De kracht om de goocheltruc tot een goed einde te brengen ligt helemaal in jouw mentale kracht. Wil je meer weten over goochelen en de workshop? Neem een kijkje op mijn site. Voor verdere vragen verwijs ik je graag door naar de chat waar je vraag zo snel mogelijk wordt behandeld en verwerkt.


Goochelaar op bruiloft
Ideaal om de mensen bezig te houden terwijl jullie in alle rust huwelijksfoto’s nemen of even bijkomen van deze vermoeiende en eindeloze dag. Zo vervelen de gasten zich niet en hebben jullie een moment van rust en even te kunnen ademen.
Meer weten over goochelen op feestjes zowel zakelijk als particulier, check even naar vele acts die ik aanbied op mijn website. Tevens kan je daar de klantenbeoordelingen lezen en de scores bekijken.


Wil je gewoon een show en een Goochelaar Veendam boeken?

Bij mij ben je aan het juiste adres .
Zoek je goochelaar Veendam en ik ben bereid om een wervelende show met professionele trucs te brengen voor het door jou gekozen publiek.