Goochelaar Huren Alex Buijk

Geef jij een feest en zoek je een Goochelaar in Veenendaal

Boek dan nu Alex Buijk hij is de TOP Goochelaar in Veenendaal die jouw gasten zal vermaken met de gaafste trucs recht aan tafel bij jouw gasten.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Hang de slingers op

Het is eindelijk zo ver. Je hebt er jaren naar toe geleefd. Nu staat het dan voor de deur. Elke dag ging je fluitend de deur uit met je lunch pakket en je goede humeur. Je had er veel plezier in om elke dag te rijden in je bus. Zoveel verschillende mensen kwam je tegen. Je had er ontzettend veel plezier in om met iedereen een praatje te maken en met mensen mee te denken over de route. 


Na al die trouwe jaren is het nu tijd voor rust. De afgelopen jaren werd het steeds lastiger voor je om tot in de late uurtjes met de bus rond te rijden. Nu hoeft het ook niet meer. Elk jaar word je ouder en kwam het toch weer in je gedachten. Nog zoveel jaar werken en dan kan ik met pensioen. Die tijd is nu aangebroken. Het is tijd om te genieten van de laatste fase van je leven. Deze fase heb je genoeg tijd om je oude hobby weer op te pakken. Je hebt dit jaren gedaan en straks heb je eindelijk weer tijd om lange afstanden te fietsen met je goede vrienden. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een beetje spannend

Het is een beetje spannend voor je. Jaren heb je hier naar toe geleefd. Maar toch is het maar vreemd nu het voor de deur staat. Als je elke dag naar je werk gaat hoor je er gewoon bij. Je bent een van de velen Nederlanders die hard aan het werk is. Straks ben je dat niet meer. Het zal gek voor je zijn om niet meer elke dag de deur uit te gaan en lekker rond te rijden. Als je heel eerlijk bent vind je het een beetje spannend, deze nieuwe fase van je leven. 


Vier deze grote mijlpaal

We praten er jaren over omdat we zoveel plannen hebben. We willen graag een mooie reis maken, misschien wil je wel wonen in het buitenland. Of wil je nog een zus opzoeken die in het buitenland woont. Wat je allemaal wilt doen maakt natuurlijk niets uit. Als je eindelijk met pensioen gaat is alles mogelijk. Dit geeft je ongelofelijk veel vrijheid. Dit is dan ook een grote mijlpaal in je leven. Sta daar dus even goed bij stil. Dit is belangrijk voor je en dit wil je dan ook vieren met al je vrienden en familie. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Maak er een spetterend feest van

Waarschijnlijk komen er nog veel feestjes omdat al je vrienden met pensioen gaan. Als je al die jaren hard hebt gewerkt is dit natuurlijk één groot feest. Een feest wat je wil vieren met je vrienden, familie en collega's. Stiekem ga je ze natuurlijk ontzettend missen. Nodig ze allemaal uit en vier een groots feest. Als je al je gasten wilt vermaken maak je het jezelf gemakkelijk om hier iemand voor in te schakelen. Door een goochelaar in Veenendaal in te schakelen zorg je voor een goede entertainer op het podium. Deze entertainer vermaakt al je gasten met al zijn bijzondere en speciale trucjes. 


Dit is een bijzondere gelegenheid in je leven. Dit moet gevierd worden met alle belangrijke mensen in je leven. Als je de goochelaar in Veenendaal uitnodigt om een voorstelling op te vieren voor je gasten weet je zeker dat iedereen een leuke avond heeft. De goochelaar gebruikt veel humor en je gepensioneerde leeftijd zal terugkomen in de voorstelling. Er gaan horloges, telefoons en andere voorwerpen verdwijnen. Geef je gasten de avond van leven. Je gaat maar één keer met pensioen, dit is dan ook een feestelijke gelegenheid. Vier het dan ook groots. 


Afscheid nemen bestaat niet

Misschien vind je het maar lastig om je oude leven vaarwel te zeggen en afscheid te nemen van je werkplek en je collega's. Afscheid hoort erbij, het leven gaat nu eenmaal door. En dit betekent dat je niet meer verschijnt op de werkvloer. Dit hoeft niet te betekenen dat je niemand meer ziet je kan natuurlijk altijd nog afspreken met je oud collega's. Als je zoveel jaar samen werkt dan ontstaat et toch wat moois. 

Het juiste vermaak

Vier een spetterend feest om deze feestelijke gebeurtenis in te luiden met iedereen die belangrijk voor je is. Door een goochelaar in Veenendaal in te schakelen voor je feest breng je humor en magie terug naar het podium. Al je gasten hebben een geweldige avond. Zo kan jij meer genieten van je eigen avond. Wil je meer weten over wat de goochelaar in Veenendaal kan betekenen voor je feest? Neem dan contact op.