Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu Alex Buijk, Hij is de goochelaar in Veere.

Vier jij een bedrijfsevenement of een geweldig feest en zoek jij een goochelaar in Veere? Reserveer dan nu Alex Buijk hij geeft je gasten een top optreden vol magie en illusie. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie in Veere

Veere, het Zeeuwse stadje aan het Veerse Meer, met zijn historische Schotse koopmanshuizen, is een perfecte achtergrond voor magie en illusie.


Als je over de oude stadswallen wandelt en de Campveerse toren ziet, spreekt het roemruchte handelsverleden van Veere al tot de verbeelding, maar met wat toevoeging van mijn goochelkunsten is het heel eenvoudig om deze sfeer nog verder te verrijken.


Als goochelaar in Veere voeg ik een stuk moderne goochelkunst toe aan de sprookjesachtige sfeer van deze stad.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen op het Veerse Meer

Ben je van plan om één van de rondvaartboten te huren voor jouw feestje? Ik kan dit extra speciaal maken, door als tafelgoochelaar op te treden tijdens de vaartocht. 


Onder het genot van een hapje en een drankje, genieten jullie van het uitzicht over het Veerse Meer en de natuureilanden en ik loop als tafelgoochelaar van tafel tot tafel en verbaas iedereen met wat trucs en humor.


Als tafelgoochelaar zijn er vrijwel geen eisen aan de locatie, dus zeker ook op een rondvaartboot is dit een perfecte toevoeging aan je feest. Met tafelgoochelen krijgt iedereen van dichtbij de kans om de trucs te bekijken en ik zorg dat iedereen aan bod komt. 


Houd je je feest in een restaurant of partyzaal, dan kan een tafelgoochelaar natuurlijk ook! Als goochelaar in Veere ben ik flexibel inzetbaar, dus wat je locatie ook is, in overleg met jullie kan ik een speciaal programma samenstellen.


 Goochelaar voor je bedrijfsevenement

 Ook voor het bedrijfsleven kom ik graag naar Veere. Ik kan voor grote bedrijfsevenementen als spreker of Energizer optreden om jouw publiek, of jouw personeel alvast in de juiste, ontspannen sfeer te brengen.


Wil je juist op een originele manier een nieuw product of logo lanceren? Ook daar heb ik diverse mogelijkheden voor, die goed op een groter podium uitkomen.


Zo kun je op mijn site informatie vinden over onthullingen met een vuurwerkbord, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magie op de beursvloer

Op een beurs wil je dat jouw bedrijf eruit springt en dat de mensen naar jouw stand getrokken worden.


Als goochelaar op de beurs heb ik daar ruime ervaring mee. Ik pas mijn trucs aan, zodat ze bij jouw bedrijf of producten passen en trek op een positieve manier de aandacht van de beursgangers.


Bij grote drukte wil je natuurlijk niet dat de mensen doorlopen naar de stand van de concurrent. Ik vermaak ze tijdens het wachten met goocheltrucs, zodat ze minder geneigd te zijn om door te lopen en zodat ze jouw bedrijf ook zeker zullen onthouden!


 Workshop goochelen

 Ben je op zoek naar een leuke, originele activiteit voor een teambuilding, of een feestje met vrienden? Denk dan eens aan een workshop goochelen.


Ik kom als goochelaar naar Veere voor een goochelworkshop. Eerst doe ik een aantal trucs voor en daarna leer ik ze aan alle aanwezigen.


Aan het einde van de workshop kunnen jullie je kunsten vertonen aan elkaar. Reken maar dat dit voor grappige situaties zorgt, dus ideaal voor een ontspannen uitje.


Iedereen krijgt aan het einde van de workshop een goodiebag met de materialen van de goocheltrucs mee naar huis. 


Perfect dus, om ook de thuisblijvers nog een keer je geleerde trucs te showen!

Maatwerk goochelen

Als er op je feest of evenement een goochelaar naar Veere komt, wil je natuurlijk ook dat het echt aangepast wordt speciaal voor jou.

Ik kan in overleg het programma zo samenstellen dat het precies op jouw feest is afgestemd.

Heb je speciale wensen voor je bedrijf? Neem dan contact met me op, ik zorg dat de magische focus precies gelegd wordt op datgene wat jij wilt uitlichten.

Ook het combineren van onderdelen, zoals optreden als Energizer aan het begin van het evenement en als tafelgoochelaar later op de avond is geen probleem. 


Heb je wat jonge gasten op je feest en wil je dat zij ook een stukje speciale goochelaandacht krijgen? 

Ik kan trucs inpassen voor jong en oud, zodat ook zij kunnen genieten van wat magie.