Goochelaar Huren Alex Buijk

Verrassende Goochelaar in Veldhoven , boek nu Alex Buijk.

Alex Buijk is de Goochelaar in Veldhoven Die jouw feest, event of zakelijke bijeenkomst tot een succes kan maken. Een show vol illusie en magie voor jouw gasten.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op jouw feest

Het leven kan soms zo mooi zijn. Je hebt promotie gekregen op je werk, je gaat binnenkort trouwen of verwacht een kindje. En daarmee heb ik zeker nog niet alle mooie dinges des levens opgesomd. Er zijn eigenlijk best wat redenen om te vieren en vieren doe je nu eenmaal het best met mensen waar je van houdt. En hoe doe je dat beter dan door het geven van een geweldig feest? 


Het geven van een feest is dus de ideale manier om al je geluk te delen, maar eens dat je de beslissing gemaakt hebt om een feest te geven begint het nog maar pas. Want na de beslissing komt de planning en daar komt heel wat bij kijken. Een planning maken betekent ook dat je voor keuzes zal komen te staan en als je graag een feest wil geven die uitdraait tot een enorm succes, kan je maar beter zorgen dat je de juiste keuzes zal nemen.


Dat je dus kiest voor een locatie die voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is, eten die door iedereen geliefd zal worden en versiering die iedereen zal bewonderen. Ook het entertainment is belangrijk, want dat zorgt ervoor dat je gasten je feest zullen herinneren, afhankelijk van jouw keuze kan dat dus op een goede of een slechte manier zijn. De bedoeling is natuurlijk om een zo goed mogelijke indruk achter te laten op je geliefde, dus dan kan je het best kiezen voor vermaak waarvan je gewoon weet dat iedereen dat het door iedereen geapprecieerd zal worden. Een entertainment zoals het inhuren van een goochelaar dus!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een goochelaar zorgt voor magie op je feest

Al de mooie dingen die gebeuren in je leven, de mooie dingen die het waard zijn om een feest voor te geven. Deze mooie dingen maken je zo gelukkig dat ze voor jou en al de mensen die jou graag zien al magie lijken te bezitten. Toch kan het geen kwaad om jou feest daarbovenop nog eens te voorzien van dat vleugje extra magie, want van magie heb je nooit te veel!


Het effect van magie is groot, want magie laat ons dromen. Magie brengt positieve gevoelens naar voren en brengt ons terug naar een tijd waarin alles simpeler was, een tijd waarin we nog durfden onszelf te zijn. Onderschat dus zeker niet het positieve effect van magie op jouw feest en je gasten!


Het mooie van een goochelaar is dat hij deze magie dankzij zijn ervaring op een geloofwaardige manier weet te brengen. Of toch tenminste wanneer je een goede goochelaar inhuurt. Daardoor worden zijn spectaculaire trucs niet enkel door de allerkleinste geliefd, maar ook door volwassenen. Ideaal dus als je een feest wil plannen met een grote variëteit aan leeftijden, want zo houd je iedereen tevreden!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk zorgt voor magie  in Veldhoven

Alex zorgt voor magie en entertainment doorheen heel Nederland en dat wil dus ook zeggen dat hij de magie tot bij jou brengt. Want Alex is ook werkzaam in Veldhoven. Als goochelaar heeft Alex al heel wat ervaring opgedaan op allerlei verschillende soorten feesten en evenementen. Door al deze ervaring weet hij hoe hij goed moet omgaan met elke soort leeftijdsgroep en hij weet dus ook goed hoe hij zich moet aanpassen. 


Maar er is meer! Alex is ook lezer, spreker én energizer. Met zijn woorden tovert hij de aandacht van het publiek voor zich en hij zal die aandacht zonder moeite heel de avond kunnen vasthouden. Als Energizer zorgt hij er bovendien voor dat je publiek vol met energie en enthousiasme zit, waardoor jij geen schrik meer hoeft te hebben dat jouw gasten in slaap zullen vallen van verveling!


Alex gaat voornamelijk te werk op twee manieren. De eerste manier is als rondlopende goochelaar, dan voorziet Alex jouw zijn beste trucs terwijl hij tussen je gasten heen loopt. Daarnaast is hij nog werkzaam als tafelgoochelaar en dit is een iets andere formule Hij zal de tafels van je feest afgaan om je gasten aan tafel te verbazen met zijn beste trucs. Maar kies gerust voor je eigen ding, Alex wil niets liever dan de tevredenheid van zijn klanten en zorgt daardoor ook voor goochelwerk op maat. Zo kan je zelf kiezen wat het beste bij jou en je feest past!

Reserveer nu Alex Buijk

Veldhoven is geen vreemde streek voor Alex, want ook in die omgeving is Alex gekend als entertainer van topklasse. Alex is zeker trots op al de leuke feesten die hij daar al heeft mogen bijwonen. Hij kijkt vol enthousiasme uit naar zijn volgende feest in Veldhoven, wie weet wordt zijn volgende feest wel jouw feest! Reserveer nu deze topper!