Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu Alex Buijk Top Goochelaar in Velsen.

Maak kennis met deze top Goochelaar in Velsen. Alex Buijk levert altijd een show op maat en is uniek in de goochelwereld. Boek deze topper voor jouw feest of event.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Begin altijd bij het begin

Geen paniek bij het organiseren van je feest

Misschien denk je er na het versturen van je uitnodiging niet meer over na. Maar voor je het weet komt de datum van je feest toch een stuk dichterbij. Het staat al bijna voor de deur en je raakt lichtelijk in paniek. Want er moet nog van alles geregeld worden en je weet niet waar je moet beginnen. Haal even diep adem want in paniek raken helpt je niet verder. 


Begin altijd bij het begin

Waarom vier je een feest? Sta er eens bij stil wat de bijzondere gelegenheid is waarom je een feest viert. Doe je dit omdat je jarig bent, vier je een huwelijk of vier je dit voor iemand uit je familie? 

De reden voor het feest is het belangrijkste om rekening mee te houden. De volgende stap is dat je de gastenlijst naloopt en nadenkt over hoe je de ruimte gaat indelen. Welke gasten kennen elkaar al en vinden het prettig om bij elkaar te zitten of met elkaar aan een staan tafel te staan. Probeer je gasten het zo makkelijk mogelijk te maken om een ontspannen avond te beleven. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het organiseren van het feest

Als je rustig nadenkt over waarom je een feest viert en hoe je dit precies gaat doen heb je al een basis vormgegeven. De volgende stap is de feest locatie feestelijk in te richten. Denk er goed over na hoe je de ruimte gebruikt. Heb je een hele zaal nodig of wil je een deel afschermen als de groep niet zo groot is. Maak het feestelijk door de juiste accessoires te gebruiken. Maak het net even wat specialer zodat als mensen binnen komen het meteen duidelijk is dat er een feestje wordt gevierd.


Het vermaken van je gasten

Het belangrijkste van de hele avond is dat je een programma opstelt zodat je weet wat je met je gasten gaat doen. Als je gasten allemaal iets leuks doen is de kans groot dat ze zich goed vermaken. Gasten die het naar hun zin hebben genieten van de avond. Het is niet eenvoudig om iedereen te vermaken en met al je gasten bij te praten. Je tijd is moeilijk te verdelen over je hele gastenlijst. Maak daarom gebruik van een entertainer op het podium. Nodig de goochelaar in Velsen uit om een show op te voeren voor je gasten. De goochelaar in Velsen maakt er een geweldige, verassende en betoverende goochelshow van. Een show waar je gasten nog lang over napraten. Je feest blijft dan ook een onderwerp van gesprek. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Genieten van je eigen avond

Genieten van je avond kan je alleen als er niets meer gedaan moet worden. Als je ervoor kan zorgen dat je tijdens de feestavond niets meer hoeft te doen heb je echt een vrije avond. Dan heb je alle tijd om met je vrienden bij te kletsen en heb je tijd om even te dansen met je goede vrienden. Je kan een extra drankje drinken aan de bar omdat je toch niets meer hoeft te doen. Vraag dan wel zoveel mogelijk hulp zodat alles goed is geregeld. Laat de drankjes en hapjes door iemand anders rondbrengen en zorg voor het juiste vermaakt. Dan kan je echt genieten van je eigen feest. 


Paniek is niet meer nodig

De meeste mensen raken lichtelijk in paniek als er een feestavond dichterbij komt. Het is veel werk en ze weten niet goed waar ze moet beginnen. Dit is dus niet nodig, als je er bij stilstaat wat de reden is van je feest en je een locatie zo inricht dat het past bij je feestgelegenheid maak je er een spetterend feest van. Schakel een goochelaar in Velsen in om je gasten te vermaken en denk na over meer andere activiteiten die ervoor zorgen dat je gasten zich goed vermaken. Als je dit voor stap allemaal regelt is het niet meer lastig om je feest te organiseren.

Alle hulp voor je verzameld

Het is niet meer nodig om in paniek te raken als je een feest organiseert. Als je over een aantal dingen nadenkt kan jij ook op een ontspannen manier je feest vieren. Met de juiste hulp maak je van je feest een groot succes. Vermaak je gasten door de goochelaar in Velsen in te schakelen. De goochelaar voert een geweldige voorstelling op voor al je gasten. Een voorstelling die ze nooit meer vergeten.