Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu een TOP Goochelaar in Vianen voor jouw feest, boek Alex Buijk.

Boek een Goochelaar in Vianen voor jouw event of feest. Alex Buijk weet hoe hij jouw event of feest uniek moet maken. Lees snel verder.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magisch Vianen

Voor een goochelaar in Vianen ben je bij mij bij de juiste man. Ik ben een echter entertainer en wil mij graag onderscheiden van de rest door middel van mijn professionaliteit en geweldige shows, maar ook met mijn andere concepten. 


Wie ben ik? 


Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een echte topgoochelaar als het gaat om magie. Ik heb al meer dan tien jaar ervaring als goochelaar en ben al vanaf jongs af aan bezig met deze mooie hobby die ik hedendaags ook als beroep mag uitoefenen voor publiek. Ik ben naast goochelaar in Vianen en in de rest van ons mooie land ook in te huren bij onze buren in het zuiden, namelijk in België. Naast dat ik ook de Engelse taal goed spreek, kan ik dit tevens toepassen met een Engelse show of ander concept als je bv. buitenlandse gasten of familieleden op bezoek heb. Dit kan zowel tijdens een reünie als verjaardag zijn. Doordat ik al een lange tijd in het vak zit en meer dan honderd optredens in een jaar mag opvoeren door het land, heb ik tevens een goede mensenkennis mogen opbouwen. Hierdoor kan ik goed inschatten hoe ik een bepaald publiek of slechts een enkele persoon, goed bij de show kan betrekken met de juiste interactie. 


Doordat ik al zolang in het vak zit heb ik elke week weer een volle agenda en lever in de beste shows heel het jaar door bij ieder soort feest dat je je maar kan bedenken. Dit kan zowel in de middag als avond, maar ook op feestdagen of tijdens een ontbijtje. Hier zet ik dan een magische show neer vol verbazing en gezelligheid. Dankzij deze professionele manier van werken en de goede reviews die ik krijg heb ik ook voor grote bedrijven mogen optreden zoals het bankbedrijf ABN Amro. Maar ook voor diverse gemeentes heb ik erg positieve reacties ontvangen na het opvoeren van een magische show onder leiding van mijzelf. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Mogelijkheden

Natuurlijk ben ik in te huren als topgoochelaar in Vianen voor een variatie aan soorten feesten en events. Dit kan zowel overdag zijn tijdens een bruiloft of receptie, maar ook tijdens een verjaardag voor je opa of vader, maar ook bij andere feesten zoals familiefeesten en reünies. Voor de bedrijfsuitjes ben ik als goochelaar in Vianen en Nederland ook een uitstekende keus om als collega’s onder elkaar even gezellig er op uit te zijn. Wil je gewoon je baas of een collega even in het zonnetje zetten dan is dat net zo gezellig als ik even een magische show op de werkvloer bij jou kom geven.


Naast de meer voorkomende feesten en uitjes kan je mij ook perfect inhuren om buitenlandse toeristen te vermaken die deel uitmaken van een reis door Nederland met een reisorganisatie. Even rust van de kinderen in de zomermaanden? Ik vul ook graag de animatieprogramma's in, dit kan in een wijkcentrum of iets soortgelijks zodat je zelf ook even kan genieten van alle rust die een vakantie met zich meebrengt en je kinderen worden vermaakt met de meest verbazingwekkende trucs waar nog lang over nagepraat zal worden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Maak plezier

Wil je iemand even een lach op ze gezicht toveren? Daar kom ik als goochelaar in Vianen goed van pas om deze magie in werking te zetten. Een diskjockey of bandje is immers zo jaren 90. Een goochelaar is de toekomst voor een dagje plezier. Ik breng graag vreugde en blijdschap naar die persoon in het ziekenhuis of in een bejaardenhuis. Ook voor het inluiden van de zomer of ter afsluiting van een toetsweek kom ik graag de studenten en docenten entertainen op het schoolplein en anders in de kantine als het slecht weer is. Door met de leukste en spectaculairste trucjes die ik als goochelaar ken er een mooie en vooral magische dag van te maken.

Er is meer!

Een aantal andere geweldige concepten die ik heb bedacht als invulling van een feest of event zijn o.a. goochelworkshops, onthullingen en beurzen. Tijdens deze workshops leer je een goocheltruc opvoeren en zie je duidelijk met de begeleiding die je erbij krijgt hoe het nou in zijn werk gaat. Ook krijgt iedereen hier een leuke goodybag mee naar huis, wat het ook leuk maakt voor zowel jong en oud. Maar het kan ook zijn dat je een nieuw bedrijf bent gestart en je je nieuwe logo op een spectaculaire wijze wilt onthullen om zo met een goede start je nieuwe carrière wilt inluiden. Dit kan op een mooie en vooral bijzondere manier voor je verzorgt worden door middel van vuurwerk en snel ontvlambaar papier.