Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu de leukste Goochelaar in Vlaardingen!

Ontmoet de leukste Goochelaar in Vlaardingen. Alex Buijk geeft een show vol magie en humor op jouw feest. Reserveer nu deze topper.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen in de haringstad

De stad Vlaardingen, gelegen in de provincie Zuid-Holland staat bekend om zijn haring, daarom wordt het ook wel de haringstad van Nederland genoemd. En door u kan het misschien in de toekomst ook wel bekend staan als de goochelstad van Nederland. De stad Vlaardingen trekt jaarlijks vele artiesten naar het Vlaardings gehoorzaal. Vanwege de artistieke smaak van de inwoners van deze zogenoemde haringstad past een goochelaar als ikzelf ideaal in dat plaatje. 


Als goochelaar in Vlaardingen en omstreken kan ik voor echte topentertainment zorgen. Doordat Vlaardingen dichtbij grote steden als Rotterdam en Den Haag is gelegen waar ik alom bekend ben in mijn vak is het een garantie voor succes als je voor mijn diensten als goochelaar kiest. Ik treed voor zowel groot als klein publiek op, wees daarom niet bang dat je misschien te veel of te weinig gasten heb, want voor mij bestaat te veel of te weinig niet. Ik ben al dolgelukkig als ik maar 1 iemand de wereld van magie kan tonen, laat staan als het om een paar honderd gasten gaat. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen is voor iedereen

    Ik laat mijn magische kunsten aan zowel jong en oud zien die zowel Engels als Nederlands spreken. Ik ben daardoor beschikbaar als tweetalige goochelaar wat een hoop zorgen kan wegnemen bij bijvoorbeeld internationale bedrijven die mij willen inhuren als vermaak tijdens een diner, bedrijfsuitje of een dagje teambuilding. Ook voor een jubileum of verjaardagen waar misschien buitenslands bezoek langskomt in de vorm van familie, vrienden of kennissen ben ik de ideale keuze voor vermaak aangezien ik vloeiend Engels spreek en daardoor ook de niet Nederlandstalige gasten goed bij de show kan betrekken. Immers spreekt ook iedereen de taal van de magie, aangezien wij dit al vanaf jongs af aan hebben meegekregen van de televisie of uit boeken. 


    veel kinderen of het nou jongens of meisjes zijn wouden vroeger wel goochelaar worden, echter loopt het leven helaas vaak anders dan je wou als kind. Hierdoor zijn we wel altijd ge├»nteresseerd en gefascineerd gebleven in het vak Dit kan ik dan weer als ervaren goochelaar bij je terug omhoog halen voor een dagje en misschien wel langer aangezien mijn trucs vaak nogal wat losmaken, waardoor je soms nog dagen later erover praat met je collega's of familieleden. 


    Het is ook mogelijk om mij in te huren als goochelaar in Vlaardingen, om je product een extra boost te geven op bv. een beurs of evenement. Een tafel met een lampje erboven straalt toch minder uit dan dat je een goochelaar voor je stand zet. Hierdoor maak ik reclame voor je product op uniek wijze waardoor iedereen met verbazing langsloopt en zijn ogen uit kijkt. Dit is ook mogelijk indien je een nieuw bedrijf bent gestart en het logo of de naam ervan op het gebouw wilt onthullen. Je kan dit immers heel simpel doen, maar met een beetje magie erbij maakt het toch een stuk bijzonderder. Voorbijlopend publiek zal toch altijd even blijven kijken, wat toch weer extra reclame oplevert en voor het aanwezige personeel is het gelijk een extraatje voor het feestje als er een beetje magie te vinden is. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Wat kan een goochelaar je bieden 

Goochelaar in Vlaardingen zijn is erg leuk vanwege de ruime variatie aan gasten. Doordat het een verbonden is aan een aantal grote en bekende steden in de randstad zie ik groot diversiteit aan publiek voorbijkomen. Mede hierdoor en doordat ik al meer als 10 jaar in het vak zit met meer dan 120 optredens paar jaar heb ik niet alleen een aardige klantenkring opgebouwd, maar ook een goede mensenkennis. Dit is uitermate belangrijk in mijn vak, aangezien je zo goed inspelen op elke soort publiek. Dit kan zowel individueel wezen als per groep. Voor kinderen, ouderen, Engelstaligen en de soms wat sceptische mensen als het gaat om magie moeten soms wat beter begeleid en ge├»ntroduceerd worden in de magische wereld van goochelen en daar ben ik dan ook de beste in en ik zorg gegarandeerd dat er bij al deze mensen een lach op hun gezicht komt. Het is natuurlijk heel anders als er ineens onder je neus een truc wordt uitgehaald dan dat je het op televisie zit of van veraf. 

Neem contact op met deze goochelaar

Je hoef je dan ook zeker geen zorgen te maken als je een goochelaar in Vlaardingen zoekt en mij besluit in te huren. Ik ben een garantie voor succes en hoor graag of je speciale of specifieke wensen heb voor bijvoorbeeld een bruiloft of 50 jarig jubileum. 

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte kun je zowel telefonisch contact opnemen als via de mail.