Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Voorst voor uw feest, evenement, opening of schoolevent.

Boek nu Alex Buijk de Goochelaar in Voorst die niet mag ontbreken op jouw feest.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op je feest.

Je trouw is de mooiste dag van je leven, dus dan wil je toch niet liever dan het geven van een trouwfeest in stijl? Je trouwt tenslotte maar een keer. Of dat is toch de bedoeling, waarom zou je dan van jouw feest niet het feest van de eeuw maken? 


Het is natuurlijk geen simpele opdracht, want bij een trouw worden er veel mensen uitgenodigd en waar veel mensen zijn is ook veel diversiteit. Iedereen heeft andere smaak, voorkeuren en interesses dus een feest geven die voor iedereen even boeiend en interessant is, is dus een hele opgave. 


Er moet altijd wel iemand zijn die jou eten niet lust, je versiering niets vindt of baalt van de locatie waar je je trouwfeest wil geven. Waar veel mensen zijn, zijn er nu eenmaal ook mensen die niet snel tevreden zijn en dan wordt het nog lastiger om alles perfect te laten lopen.


Gelukkig moet je niet te veel inzitten met het boeken van de ideale vorm van entertainment op jouw trouwfeest. Want er is een vorm van entertainment die sowieso succes op je trouwfeest garandeert en dat is een goochelaar! 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Een goochelaar kiezen op je trouwfeest

Misschien vraag je je wel af waarom je in godsnaam zou moeten kiezen voor een goochelaar op je feest. Er zijn namelijk heel wat andere mogelijkheden die je kan kiezen. Waarom is een goochelaar dan per se de beste keuze? 


Er zijn verschillende redenen waarom het hebben van een goochelaar op je feest een meerwaarde kan zijn. En niet enkel voor een trouwfeest, een goochelaar doet het ook goed op een pensioenfeest, jubileum, afstudeerfeestje enzovoort. Eigenlijk kan een goochelaar op elk soort feest, omdat een goochelaar als geen andere entertainer weet hoe hij zich moet aanpassen aan de verschillende leeftijden en persoonlijkheden. 


De tijd dat een goochelaar enkel dient voor het vermaak van kinderen op je feest is dus al lang passé. Natuurlijk is het wel zo dat wanneer je een goochelaar inhuurt op je feest ook de kinderen zullen blaken van geluk, maar niet enkel zij. Een goede goochelaar weet zijn goocheltrucs op zo'n professioneel mogelijke manier te brengen en weet daardoor ook hoe hij de aandacht van de wat oudere gasten moet grijpen.


Wanneer je kiest voor een goochelaar, kies je voor vermaak op je feest die verfrissend en anders is. De meeste van je gasten zullen waarschijnlijk nog niet zo veel ervaring opgedaan hebben met het aanschouwen van de magische trucjes van een goochelaar. Hierdoor bied je je gasten een nieuwe en unieke ervaring aan die zo veel verder rijkt dan elke andere alternatieve vorm van entertainment. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk is dé goochelaar in de omgeving van Voorst 

Waarschijnlijk zijn er nog heel wat andere goochelaars beschikbaar in jou omgeving, maar Alex is niet zomaar een goochelaar. Alex biedt jou en je gasten entertainment waar je niet stil van kunt blijven zitten. Je zal op het puntje van je stoel blijven zitten in afwachting van de volgende goocheltrucs. Je zal je blijven afvragen hoe hij het voor elkaar heeft gekregen.


Alex heeft al jaren lang ervaring op verschillende soorten feesten en dat maakt van hem een meester in het omgaan en enthousiast maken van mensen. Ook weet hij daardoor hoe hij moet omgaan met de verschillen van mensen en met onverwachte situaties. Alex Buijk werkt ook als lezer, spreker en energizer, naast goochelen met zijn goochelattributen kan hij dus ook goochelen met woorden. Dat maakt het voor jou gasten onmogelijk om niet in de sfeer op te gaan! 


Alex is ook ideaal om in te huren in de omgeving van Voorst. Hij is er gekend omdat hij het genoegen heeft gehad om er reeds verschillende feesten en evenement te mogen entertainen met zijn spectaculairste goocheltrucs. Alex werkt ook heel graag in de omgeving, omdat hij er altijd heel hartelijk wordt ontvangen. Ondertussen heeft Alex al een heel deel vaste opdrachten in de omgeving. 

Neem contact op

Alex werkt als tafelgoochelaar en als rondlopende goochelaar. Je kan dus kiezen voor een formule die het beste bij jouw feest past. Een rondlopende goochelaar zal goocheltrucs uitvoeren terwijl hij zich tussen jouw gasten beweegt en een tafelgoochelaar zal jouw gasten aan tafel vergezellen met zijn goocheltrucs. Maar zelfs al kies je liever voor een combinatie van beiden, of wil je iets ertussen in dan is dit ook mogelijk. Alex Buijk hecht veel waarde aan de tevredenheid van zijn klanten en biedt om die reden ook goochelwerk op maat aan.