Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Vught voor jouw event? Bekijk snel deze pagina!

Alex Buijk is de Goochelaar in Vught die jouw gasten op jouw event of zakelijke bijeenkomst laat kennismaken met de wereld van magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Illusie en magie voor jouw gasten

Geef je binnenkort een feestje? Dan weet jij ondertussen waarschijnlijk al hoe veel daar bij komt kijken. Een feest of evenement organiseren is niet evident, buiten het zoeken van een goede locatie die voor iedereen gemakkelijk bereikbaar is moet je ook nog eens op zoek gaan naar mooie decoratie en subliem eten, want jou feest verdient het beste, toch? En bovendien mag je een van de belangrijkste dingen niet vergeten: het voorzien van een goed entertainment! Want die keuze zal hoogstwaarschijnlijk bepalen of je feest een succes zal worden of niet! Bovendien is het zoeken van een gepast entertainment ook niet het gemakkelijkste om te doen.


Er zijn zo veel mensen om rekening mee te houden, met elk hun verschillen. Verschillende afkomsten, leeftijden, persoonlijkheden en voorkeuren. De gedachte daaraan maakt je waarschijnlijk wat zenuwachtig omdat je denkt dat je nooit voor iedereen zal goed kunnen doen. Maar wat als dat toch mogelijk zou zijn? Wat als je een groot feest zou kunnen voorzien waarin niet alleen het eten, de versiering en de zaal en enorm succes zullen zijn, maar waar voornamelijk het entertainment boven uit zal blinken? Een feest waar er gegarandeerd plezier zal beleeft worden door zowel jong als oud, groot als klein, dik als dun, serieus als losjes? Lijkt dat je wel ideaal? Dan heb ik goed nieuws voor je!


Op jouw feest kan je nu zorgen voor vermaak die gegarandeerd door elk soort gast geliefd zal worden. Een vorm van vermaak die niet enkel zorgt voor plezier, maar ook voor vernieuwing, spanning, verbazing en een vleugje magie. Deze vorm van vermaak komt in verpakking van een goochelaar! 


Een goede goochelaar weet als geen ander entertainer hoe hij jou en je gasten het best kan bekoren. Hij zal alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat jouw feestje, hét feestje van het jaar wordt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een goochelaareen top keuze

Een goochelaar tovert jouw simpel feestje om tot een unieke en magische gebeurtenis! Gedaan met gewoon simpel, laat jouw feest een uitblinker zijn, want dat verdien jij! Een goochelaar biedt niet enkel het leukste entertainment aan de jongsten, maar weet even zeer hoe hij de aandacht kan trekken van volwassenen, bovendien weet hij die aandacht ook te houden, want wanneer hij zijn spectaculaire goocheltrucs uitvoert blijft iedereen vol spanning aan zijn stoel gekluisterd zitten.


Een goochelaar is uniek want hij biedt jou en je gasten entertainment die boven het gewone entertainment staat. Entertainment die je nog nooit eerder gezien hebt. Entertainment die zelf volwassen nog zal laten geloven dat magie bestaat.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk magisch entertainer 

Ben je zelf woonachtig in de omgeving van Vught? Of vind je het dé ideale plek om jouw feest te geven? Dan moet je niet langer op zoek naar het ideale entertainment in de omgeving van je feest. Alex Buijk is werkzaam in het hele land en daarom ook in deze prachtige omgeving.


Alex Buijk biedt je top entertainment als goochelaar, energizer en spreker. Hij weet dus niet enkel hoe hij moet omgaan met balletjes, kaartjes, geld en andere goochelattributen, maar ook hoe hij het best omgaat met zijn woorden. Door zijn ervaring als lezer en spreker zal hij zonder moeite heel je publiek kunnen enthousiast maken en door zijn jarenlange ervaring als goochelaar zal hij ook weten hoe hij ze kan laten geloven in magie!


Alex Buijk wil het beste voor jou, je gasten je feest en biedt daardoor goochelwerk op maar aan. Zo kan je zelf kiezen wat het beste past in de lijn van jouw feest. Over het algemeen gaat Alex te werk als rondlopende goochelaar en/of tafelgoochelaar. Wanneer je hem boekt als tafelgoochelaar, zal hij de tafels van je feest afschuimen om jouw gasten op die manier te voorzien van zijn nieuwste en spectaculairste goocheltrucs. De formule rondlopende goochelaar werkt net iets anders, hierbij zal Alex zijn trucjes al lopend uitvoeren, terwijl hij zich tussen je volk beweegt. Wat je ook verkiest, er valt een mouw aan te passen want zoals eerder vermeld voorziet Alex ook goochelwerk op maar van je feest.

Reserveer nu de goochelaar in Vught.

Het is ook niet de eerste keer dat Alex te gast mocht zijn in de omgeving van Vught. Hij heeft er al een aantal feesten en evenementen mogen voorzien van top entertainment. Op een bepaald moment was er zelfs een uitnodiging voor het bijwonen van een vergadering. Dit was een heel unieke ervaring die Alex zelf ook nooit meer zal vergeten. Het was natuurlijk niet zomaar een vergadering, maar een verborgen feest voor een baas die net zijn laatste dag werkzaam was voor de firma. De man had het idee dat hij een vergadering zou geven, maar uiteindelijk bleek het een verrassingsfeest van zijn collega's. De ontroering van de man blijft Alex voor zijn leven bij en het zijn die situaties die hem eraan herinneren waarom hij zijn job met zo veel liefde doet.