Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet de Goochelaar in Waalre; Alex Buijk.

Op zoek naar een goochelaar in Waalre die jouw gasten kan entertainen? Alex Buijk is de Goochelaar in Waalre die jouw gasten op jouw event of zakelijke bijeenkomst laat kennismaken met de wereld van magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie aan tafel

Hiep hiep hoera er is er eentje bijna jarig en ben jij daarom een feestje aan het organiseren? Of heb jij een andere reden om een feestje te organiseren? Zou jij het leuk vinden als dit een feestje wordt waar iedereen nog lang over napraat? Neem dan eens contact met mij op, want ik ben een goochelaar in Waalre en omgeving en kan jouw feestje een magisch tintje geven!


Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarvoor kan je mij laten komen op jouw feestje?

Ik ben een goochelaar in Waalre en omgeving. Meestal treed ik op voor volwassenen. Dit kan op een particulier feestje zijn, maar ook bij een zakelijke bijeenkomst. Bij een particulier feestje kan je bijvoorbeeld denken aan een vrijgezellenfeest, een bruiloft of een verjaardag van bijvoorbeeld iemand die 50 jaar wordt. Bij een zakelijk feestje kan je bijvoorbeeld denken aan een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie en een leuk bedrijfsfeest. Maar ook kinderen vinden mijn shows erg leuk, daarom kan je mij ook inhuren voor een kinderfeestje.


Geen standaard goochelaar

Ik ben geen standaard goochelaar die alleen trucs op een podium doet. Veel goochelaars doen dat. Zij doen dit omdat zij enkele trucs liever op een wat grotere afstand van het publiek doen en iedereen kan alle trucs op deze manier goed zien. Ik sta ook op het podium, maar daarnaast loop ik ook door de zaal. Terwijl ik door de zaal loop doe ik enkele trucs. Soms vraag ik assistentie aan een gast en soms ook niet. Af en toe stop ik bij een bepaalde tafel en daar doe ik dan ook nog een leuke truc. Vaak hoor ik van gasten dat zij dit een leuk onderdeel van mijn show vinden, omdat zij de trucs dan van zeer dichtbij kunnen bekijken. Ook ik vind dit een leuk onderdeel van mijn show.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Mensen gaan met elkaar in gesprek

Mensen zijn nieuwsgierig van aard. Zij willen altijd graag weten hoe iets werkt. Dat merk ik ook tijdens mijn shows. Mensen willen graag weten hoe een act in elkaar zit. Zij bedenken allerlei mogelijkheden. Ik vind dit altijd leuk om te horen, want er komt van alles voorbij. Ze bespreken deze mogelijkheden vaak met mensen die zij al kennen. Zij raken hierover in gesprek met elkaar. Vaak gaan andere mensen zich ook in dit gesprek mengen. Mensen die elkaar helemaal niet kennen raken dus in gesprek met elkaar. Dit is heel bijzonder, want op deze manier leren mensen elkaar dus kennen door mijn trucs. Dit is een leuke bijkomstigheid voor een gezellig feestje, want hoe meer mensen elkaar kennen, hoe meer mensen er samen feesten en dat is natuurlijk goed en gezellig voor elk feestje!


Zakelijke bijeenkomst

Ben jij geen feestje aan het organiseren, maar een zakelijke bijeenkomst? Ook dan kan je mij inhuren. Je kunt mij dan bijvoorbeeld inhuren als spreker of energizer. Ik zal deze rol uiteraard erg serieus nemen en er ook wat magie aan toevoegen. Jouw personeelsleden of klanten zullen dit zeker kunnen waarderen. Dit maakt een zakelijke bijeenkomst net wat luchtiger en dat is vaak een welkome afwisseling.


Geen standaard show of juist wel?

Wat heeft jouw voorkeur? Een standaard show of een show op maat? Dit is de keuze die ik jou geef als jij mij in wilt huren. Voor mij maakt het niets uit. Het is dus helemaal aan jou, wat jouw voorkeur heeft. Beide soorten shows zijn spectaculair en zitten vol magie. Jouw gasten zullen met open mond naar mijn acts kijken en alles aandachtig volgen. We kunnen ook een standaard show doen en daar wat kleine aanpassingen in doen. Je kunt dan denken aan een bepaalde gast die ik ergens bij moet betrekken. Dit doe ik met liefde en plezier! Er is dus heel veel mogelijk in mijn shows.
De feestdag

Eindelijk is het zo ver, het is de grote dag van het feest of de zakelijke bijeenkomst. Hier heb jij waarschijnlijk al lang naar uit gekeken. Je hoopt dat alles goed gaat en dat de gasten leuk zullen reageren op mijn bijdrage. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om het een geslaagd feestje of geslaagde bijeenkomst te laten worden. Ik ben deze dag ruim op tijd aanwezig op de locatie. Als het nodig is, kunnen wij nog wat laatste dingen afstemmen en daarna trek ik mezelf achter de schermen terug om mezelf en de acts voor te bereiden. Zodra het tijd is voor mijn show betreed ik de zaal. Ik zal vanaf dat moment al jouw gasten meenemen in de wereld van de magie. Het wordt een dag die niemand snel zal vergeten!