Goochelaar Huren Alex Buijk

Jouw top Goochelaar in Waalwijk , reserveer nu!

Voor jouw feest het allerbeste entertainment?  Boek nu Alex Buijk en jouw event word een succes!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Uniek Feest

Wil je altijd al een speciaal feest organiseren voor de vrienden en/of familie, maar mag het deze keer wel eens iets anders zijn? Dan is dit natuurlijk de dag van vandaag geen gemakkelijke keuze meer, net omdat er zoveel keuze is. Om je toch een eerste idee te geven hierover, kunnen we je aanraden om te kiezen voor een goochelshow. Waarom zou je hiervoor kiezen? Enkele redenen hiervoor kan je hieronder doornemen. 


Waarom zou je kiezen voor een goochelaar op je feest/evenement?

Er zijn tal van redenen waarom je kan kiezen voor een goochelaar op je feest of evenement. Enkele van de mogelijke redenen zijn de volgende: 


•    Soms ken je anderen niet op het feest of evenement. Dan is de stap tot een gesprek ook soms moeilijk. Door te kiezen voor een goochelshow breng je mensen meteen dichterbij en hebben de mensen meteen een onderwerp om over te praten.


•    Een goochelshow is iets dat de meeste mensen graag zien of graag doen. Het is dan ook iets waarmee je jong en oud kan verbazen en waarvan zowel jong als oud kunnen genieten.


•    Het is een activiteit die meteen een bepaalde sfeer kan bezorgen op je feest. Hier worden mensen vaak goedgezind van en dit zet dan ook de trend verder op je feest of evenement.


•    Omdat een goochelact mensen blijft verbazen en bezighouden, is het een act waarover nog lang gepraat zal worden. Dit komt omdat mensen gefascineerd zijn hierdoor maar toch niet helemaal begrijpen wat er gebeurd is. Dit zorgt er meteen dan ook voor dat mensen je feestje of evenement niet snel zullen vergeten en dat ze er nog jarenlang over praten en met veel plezier aan zullen terugdenken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Welke soorten zaalshows geef ik allemaal?

Ik bied verschillende mogelijkheden aan om te goochelen. Enkele voorbeelden geef ik graag hieronder. Staat jouw keuze er toch niet tussen, neem dan zeker contact op met mij. Misschien kan ik toch nog iets voor jou betekenen. 


•    Ik geef tafelshows. Hier kan je bijvoorbeeld genieten van mijn bekendste kaarttrucks. Hier kan je ondertussen verder genieten van je eten en drinken terwijl ik zorg voor entertainment. 


•    Kijk je liever op een meer centrale wijze naar mij als goochelaar, dan kan dit uiteraard ook. Je kan me inhuren voor een verjaardagsfeest, voor een trouwfeest, voor een vrijgezellenfeest enzovoort.


•    Wil je graag samen je logo onthullen, dan sta ik je hier graag bij bij.


•    Wil je graag zelf de technieken wat onder de knie krijgen? Dan kan je kiezen voor een workshop goochelen.


•    Ook op de beurs sta ik graag klaar om te gaan goochelen. Dit maakt de beurs ook meteen een stuk interessanter voor jou.


•    Ook kinderen kunnen genieten van een echte goochelshow. Ik sta dus ook paraat om een kindershow te geven.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom kiezen voor goochelshows door mij?

•    Je kan gerust zijn van een uitstekende show bij mezelf. Dit omdat ik intussen al 15 jaar ervaring heb met het vak en omdat ik 100% tevredenheidsgarantie aanbied.


•    Ik weet waar ik mee bezig ben, want ik geef meer dan 150 shows per jaar. 


•    Ik werk in heel Nederland. Dit betekent dat ik me graag verplaats naar jouw locatie om je feest/evenement nog fijner te maken. 


•    Mijn shows krijgen een gemiddelde score van 9,5/10. Deze score is gebaseerd op meer dan 50 beoordelingen van mensen. 


•    Op mijn website kan je ervaringen van je voorgangers terugvinden. Je kan je dan ook baseren op hun oordeel. Hier zal je vlug ondervinden dat iedereen zeer lovend is over hun ervaring! 

Nog verdere vragen over mijn diensten?

Heb je zelf interesse in een goochelshow, maar zit je nog met enkele vragen? Neem dan zeker een kijkje op mijn website. Daar vind je meer informatie terug die je kan gebruiken hiervoor. Is dit toch niet voldoende voor jou, dan kan je me altijd opbellen en geef ik je graag verdere informatie hierover. Heb je vooral vragen rond de prijzen hiervoor? Dan kan je je gegevens (je naam en mailadres) achterlaten op mijn website en stuur ik je vrijblijvende offertes door. Deze verplichten je tot niets en geven je toch verdere informatie die je wenst. Hopelijk tot later!