Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met deze top Goochelaar in Waddinxveen

Ben jij op zoek naar een geweldige Goochelaar in Waddinxveen? Lees dan nu verder, Alex Buijk is de goochelaar die je zoekt en die jouw feest magisch maakt. Reserveer nu deze topper.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Waddinxveen 

Klinkt een goochelaar op een trouwfeest een beetje raar? Dat is niet zo! Er zijn dagelijks volwassen mensen die goochelaars voor hun feesten boeken. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubileumfeesten, gezellige vrienden avonden, noem het maar op! Breng extra spanning en verbazing en boek een Goochelaar Waddinxveen. Een goochelaar op je feest is een heuse activiteit. Niet alleen is het een keer wat anders dan het standaard feestje, het is ook nog eens een interactieve bezigheid. Breng je gasten tot leven en laat ze versteld staan met coole trucs en verdwijningen. Een echte act die jouw gasten nog wekenlang laat nagenieten. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat doet een  goochelaar op mijn feest?

    Ik ben een goochelaar zonder assistent(e), wat betekend dat ik al mijn goocheltrucs zelf doe. Dit maakt de trucs niet simpeler of minder uitgebreid! Ik ben geen kindergoochelaar, wel heb ik leuke kindershows in mijn portfolio, mijn focus ligt op het entertainen van volwassenen.


    Als je Goochelaar Waddinxveen boekt voor jouw event kan je een echte act verwachten!

    Bij binnenkomst begroet ik altijd eerst even de host van het feest. Dit is meestal ook de persoon die mij heeft geboekt. In een kort gesprek bespreken we nog even alle punten die we hebben afgesproken voor de act. Ook check ik meteen nog even de tijden van mijn act en waar ik mijn spullen kan opbergen. Na het klaarmaken begin ik mijn act altijd met een uitgebreide introductie. Ik vertel wie ik ben, waarom ik een goochelaar ben geworden en wat iedereen van mij kan verwachten. Daarna begin ik met een kaarttruc. Dit is om het publiek op te warmen en te checken of ze leuk meedoen. Van de eerste trucs bepaal ik het algemene humeur van het publiek, wat ze wel en niet leuk vinden. Hier kan ik dan de rest van de avond op inspelen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Show op maat

Het is mogelijk om een pauze in te lassen tussen de grote act en het tafelgoochelen. De tijden van de pauze kunnen we samen afspreken. 


Na de introductie en de grote act is het tijd voor het tafel goochelen. Bij het tafel goochelen doe ik een aantal kleine trucs bij de gasten aan tafel. Op deze manier zie ik iedereen op het feest en heeft ook iedereen de kans om de trucs van dichtbij te zien. Denk hierbij aan kaarttrucs, spullen laten verdwijnen en een aantal geheime acts! Afhankelijk van de tijd ga ik gemiddeld 2-3x langs bij alle tafels. Iedereen heeft dan persoonlijk tijd met mij en kan ook eventuele vragen stellen. De meeste mensen vinden het tafel goochelen het leukste onderdeel van de act omdat ze alles op hun gemak van dichtbij kunnen bekijken. Dit is ook meestal het moment dat de mensen achter mijn trucs proberen te komen! Een heel uitdagend stuk van de act voor mij en de gasten dus! 


Als de acts erop zitten klets ik meestal nog even met een aantal mensen op het feest. Vaak zijn er nog vragen en soms krijg ik zelfs al verzoeken voor feesten die eraan komen. Dit is daar een perfect moment voor, ik vind het hartstikke leuk om in contact te zijn met mensen. Na een goed afscheid ga ik er weer vandoor. Hopelijk zie ik ze nog een keer! 

Hoe kun je Alex de Goochelaar boeken?

 Via mijn website kun je heel gemakkelijk in contact komen met goochelaar Waddinxveen. Via de mail of telefoon kun je een act boeken. Heb je liever eerst een gesprek waarbij we alle mogelijkheden kunnen bespreken? Geen probleem! 


Ik zeg altijd ‘Hoe meer informatie, hoe beter’ en dit meen ik echt! Hoe meer ik te weten kom over jouw feest, de gasten, de plaats van het feest, etc. hoe beter ik mijn act op je kan aanpassen. Elk feest is anders en dat is ook zo met de gasten die er komen! Dat betekent dat elk feest ook een andere act verdiend. Door veel informatie te krijgen kan ik een echte act op maat voor je voorbereiden, wie wil dat nou niet! Dus als er een eregast is of een schoonvader die goed in de maling genomen mag worden, laat mij dit dan vooral weten! 


Voor boekingen en vragen kan je altijd contact met mij opnemen via de website. Ik hoor graag wat je van mijn show vond en je ideeën zijn altijd welkom. Hopelijk heb je genoeg informatie over een goochelaar op jouw feest. Het is een echte aanrader. Kijk gerust even rond op de website en kom meer over mij te weten, wie weet tot ziens!