Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met deze veelzijdige Goochelaar in Wageningen

Zoek jij een Goochelaar in Wageningen voor een evenement of feest? Boek dan Alex Buijk voor een onvergetele show vol magie en trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Voor jong en oud

Hiep hiep hoera! Binnenkort is er iemand jarig in Wageningen en omgeving. Of er gaat iemand trouwen of er is een andere reden voor een feestje. Er zijn heel veel redenen waarom jij een feestje kunt organiseren. Als jij een feestje aan het organiseren bent, wil je natuurlijk dat het een geweldig feest wordt. Om een speciaal magisch tintje aan jouw feestje te geven, kan je mij als goochelaar inhuren. Dit is iets wat jouw gasten vast niet verwachten en dat maakt het extra bijzonder. Lijkt dit jou iets, neem dan snel contact met mij op en dan laat ik jou weten of ik op de datum van jouw feest beschikbaar ben. 


Van jong tot oud, man en vrouw

Of jij nou een feestje voor kinderen of voor volwassenen aan het organiseren bent, dat maakt voor mij niets uit. Ik kan voor elke doelgroep een goochelshow in elkaar zetten. Dus echt van kleine kinderen tot hoogbejaarden. Ik verras iedereen met mijn magische shows. Uiteraard hou ik wel rekening met de doelgroep als ik de show in elkaar ga zetten. Als ik kijk naar mijn shows van het afgelopen jaar, dan heb ik echter wel voornamelijk voor volwassenen opgetreden. Deze doelgroep vind al mijn acts geweldig (ook de spannende) en zij vinden het leuk om mij te assisteren. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Ook zakelijke klanten

Naast de vele shows voor particulieren die ik heb gegeven en nog ga geven, treed ik ook regelmatig op voor zakelijke klanten. Dit kan bijvoorbeeld op een bedrijfsfeest of nieuwjaarsborrel zijn. Als jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent en jij hebt hulp nodig, laat mij dit dan zeker weten. Ik kan jou op veel verschillende manieren helpen. Je kunt mij niet alleen als goochelaar inhuren, maar ook als energizer of bijvoorbeeld als spreker. Er is heel veel mogelijk, dus laat mij weten wat jouw wensen zijn en dan komen wij hier vast wel uit.


Hoe bepaal ik mijn acts

Als jij mij in wilt huren, zal ik met jou samen een aantal punten bespreken. Ik vind het belangrijk om te weten wat voor mensen er in de zaal zullen zitten, voor wie het feestje gegeven wordt, wat de reden van het feestje is, etc. Als ik al deze punten weet, kan ik de perfecte show in elkaar zetten. Pas op dit moment bepaal ik dus welke acts ik wel of niet zal laten zien tijdens mijn show. Uiteraard sluit ik alles goed kort met jou. Jij moet het ook volledig eens zijn met de inhoud van mijn show, want het is tenslotte het feestje wat jij organiseert.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

In de zaal

Misschien heb je al weleens een live goochelshow meegemaakt, waarschijnlijk bleef de goochelaar toen voornamelijk op het podium staan. Veel goochelaars vinden dat een fijne plaats om hun acts te doen. Op deze manier staan zij wat verder van de gasten af en als zij een klein foutje maken, zullen de gasten dit niet zo snel opmerken. Ik zoek wat meer spanning op. Ik doe dit door de zaal in te lopen. Ik vind het spannend en leuk om diverse acts bij de gasten aan tafel te doen. Terwijl ik naar de volgende tafel loop, doe ik al weer een volgende act en zo gaat het door. Ik ben zeker niet de enige die dit spannend en leuk vind, de gasten geven dit ook keer op keer aan. Als ik na afloop van mijn show nog met enkele gasten spreek, komt dit heel vaak naar voren. 

De dag van het feest

Als de dag van het feest (of de zakelijke bijeenkomst) is aangebroken, voel ik een gezonde spanning. Dit blijf ik altijd voelen. Dit is goed, want zo blijf ik gefocust en geconcentreerd. Ik vind het belangrijk om mezelf goed voor te bereiden op de show. Hierbij hoort zeker het bekijken van de zaal en het podium. Ik vind het bijvoorbeeld fijn om vooraf te zien waar de gasten zitten, waar ik het podium af kan, etc. Als ik een duidelijk beeld heb, zal ik achter de schermen plaats nemen. Hier ga ik mezelf verder voorbereiden. Daarna wacht ik rustig tot het tijd is om de zaal of het podium te betreden. De gasten zullen verbaasd opkijken als zij mij zien, want ze hadden mij zeker niet verwacht. Vanaf dit moment neem ik hen volledig mee in mijn magische show. Achteraf zal er nog veel nagesproken worden over jouw feest met de geweldige goochelshow.


Is dit wat jij wilt? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Dan gaan wij het samen regelen, zodat jij over een tijdje terug kunt kijken op een geweldig feest!