Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar een goochelaar in Wassenaar?

Ontmoet Alex Buijk de goochelaar in Wassenaar die jouw gasten zal entertainen op hoog niveau. Of het nu een familie feest is of een groot bedrijfsevenement alles is mogelijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Alex

Je wilt dat je eerst volgende feest of evenement in of in de buurt van Wassenaar er eentje waar mensen nog heel lang over na zullen praten. Het moet een feest worden zoals geen ander, met iets unieks, iets wat al je gasten of je bezoekers niet hadden verwacht. Iets waar je gasten en bezoekers nog lang over na zullen praten. Denk dan bij het eerst volgende feest, of het organiseren van het volgende evenement eens aan het inhuren van een goochelaar. Een goochelaar in Wassenaar? Dat kan met de magie van entertainer en goochelaar Alex Buijk.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magisch entertainment

    We horen je denken, een goochelaar in Wassenaar? Inderdaad, een goochelaar, maar niet zomaar een goochelaar. Goochelaar Alex Buijk is veel meer dan 'alleen maar een goochelaar'. Alex Buik is de juiste man die op je feest of evenement je bezoekers en gasten weet te vermaken met unieke goocheltrucs. Alex is de specialist in zogenaamd magisch entertainment. En magisch entertainment gaat verder dan een act uitvoeren op het toneel of in een zaal. Zo kan er gedacht worden aan tafelgoochelen, is maatwerk voor je evenement of feest zeker een mogelijkheid om te bespreken en kan Alex ook een enthousiaste en energieke publiekstrekker zijn op evenementen, beurzen of als interactieve spreker voor een lezing. 


    Tafelgoochelen

     

    Als goochelaar op je feest of evenement in Wassenaar kan Alex mensen vermaken als tafelgoochelaar. Bij het tafelgoochelen loopt Alex rond en zal zorgen voor veel verbazing en gezelligheid bij al je gasten. Alex loopt dan langs bij alle tafels en toont zijn magische kunsten voor iedere tafel, een heel persoonlijke en gezellige ervaring. Tafelgoochelen doet het verder heel goed op bijvoorbeeld een bruiloft tijdens het trouwfeest, op een beurs, bijeenkomst, dinnerparties of andere evenementen. De trucs bij het tafelgoochelen zijn kleine trucs waarbij de mensen direct deel uitmaken van de act. 


    Je gasten worden verrast met goocheltrucs van wel heel dichtbij. Ze staan er letterlijk met hun neus bovenop, en nog zullen ze niets doorhebben. Met verbazing en complete verwondering zullen zijn de goocheltrucs zien en er niet over uitgepraat raken. Het zal een prachtige, intieme en persoonlijke ervaring zijn, echt een evenement om nooit te vergeten. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Spreker

Ja, Alex kan ook worden geboekt als spreker! Een goochelaar boeken als spreker bij een evenement is een prima keuze en geeft je evenement net dat beetje extra. Een goochelaar weet namelijk heel goed in te spelen op de sfeer die heerst in het publiek dat in de zaal zit. Een vaardigheid die ervaren goochelaars namelijk hebben is een goed gevoel voor groepsdynamiek en een heel goed gevoel voor mensenkennis. Als spreker weet Alex Buijk dan ook feilloos de aandacht vast te houden. Zo kan voor een spreken het uitleggen van lastig vraagstuk soms nogal een klus zijn, en Alex kan dit prima dit visualiseren met een goocheltruc. 


Zo kan hij zijn publiek actief betrekken bij een congres of tijdens een lezing of presentatie. Het publiek kan bijvoorbeeld een truc leren, of hij kan vragen aan het publiek om actief mee te helpen bij een demonstratie. Alex Buijk geeft vol van energie het publiek een fantastische avond. Mensen komen gegarandeerd ge├»nspireerd uit de demonstraties van Alex Buijk. 


Magisch maatwerk

 

In een persoonlijk gesprek luistert Alex naar je wensen en eisen die je hebt ten aanzien van jouw feest, evenement, beurs of teamuitje. Tijdens jullie gesprek is Alex al bezig met de invulling van jouw feest of evenement. Door goed te luisteren weet hij als geen ander de juiste invulling te geven aan jouw wensen en eisen. Alex Buijk is een goochelaar in hart en nieren en weet, door zijn enorme mensenkennis, goed in te spelen op alle bezoekers van een feest of een evenement. Hierdoor zal ieder evenement een garandeert succes zijn.

Een goochelaar in Wassenaar?

Dus ben je op zoek naar een goochelaar in Wassenaar als mooie invulling voor je feest, evenement, beurs of lezing. En dat in Wassenaar of in de buurt van Wassenaar? En wil je dat je feest of evenement een groot succes wordt, dan is Alex Buijk de juiste keuze. Alex heeft inmiddels tientallen jaren ervaring als magisch entertainer en weet iedere keer weer zijn publiek te verbazen en te verwonderen op een enthousiaste en energieke manier. Dus, wil jij dat feest of evenement waarover nog lang zal worden nagepraat? Denk dan eens aan de inzet van een goochelaar. Zorg voor een mooie en onvergetelijke ervaring met het magisch entertainment van Alex Buijk.